Jump to content
Sign in to follow this  
tractor girl

2.12.2021 Manchester United vs Arsenal@Old Trafford

Recommended Posts

oVgxfU7.png                    ..................VS........................             NsGaREh4_o.png
                            Torstai, Joulukuu 02 2021
                                         Klo:22.15
                            Old Trafford, Manchester

                         9zZP5UEi_o.png                            League standings and form guide

                                                          8. Manchester United: LWLLD
                                                         5. Arsenal: WWWLW

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ottelu jossa pitää parantaa heikkoa kotitilastoa. Sarjataulukossa joukkueita on pyyhtältänyt manun ohi huolestuttavassa määrin. Nyt kun sarjataulukkoa katselee niin tuntuu siltä että sarjan kolme parasta ovat pelillisesti selvästi muita edellä. Illan peli on tärkeä jos/kun mestareiden liiga paikkaa manu jahtaa. Peliin lähdettäneen oma maali puhtaana periaatteella. Alkukaudella hymyiltiin arsun otteille mutta viime aikoina pisteitä on kertynyt hyvin, ero manuun on ennen peliä arsun hyväksi 5 pistettä joten jokainen ymmärtää pelin tärkeyden manulle. Hävitä ei saa. Veikkaan vähä maalista vääntöä, 1-0 manulle.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tiukka peli taas tulossa. Toivottavasti ManUn hyvä tuuri jatkuu. Kolme pistettä todellakin tulisi tarpeeseen, neljännelle sijalle on paljon halukkaita. Kolmen kärki lienee jo sementoitu ellei siellä nyt ihmeellisiä notkahduksia tapahdu, mitä vahvasti epäilen. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei mun mielestä niin surkuhupaisaa ollut. Hyvä energia, mutta vähän liikaa huolimattomuusvirheitä. Loppua kohden parani kokoajan. Ja kuka muukaan syötti maalin kuin Fred😎 Mutta oikeesti Fred voi olla vielä aika hyvä palanen Rangnickin palapeliin. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hyökkäävää peliä. Manuhan hallitsi ja pyöritti Arsun avausmaalin jälkeen tullen mennen kunnes Bruno tasoitti. Auban kudit suht huonoja ja Dave poimi jonkun. Ödegaardin kuti taisi tulla puskista kun luiskahti tolpan juuresta mutta Ronnie halusi ratkaista ja teki sen. Taas. Martialin sisääntulo ihmetytti, Greenwood olisi ollut myös vaihtoehto.

Jopa 10 kutia maalia kohti.. :o 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vaikeuksien kautta voittoon. Jotenkin joukkueen ilme oli koko ajan "me hoidamme tämän". Arsun toinen maali oli jälleen tuttua vastustajan äijä juoksi vapaana maalintekopaikkaan. Dalot osoitti ettei WBn aloituspaikka ole sementoitu erittäin hyvä esitys, tasapainoinen ja ylöspäin selvästi monipuolisempi kuin WB. CR7 oli hyvä. Fredin ja McTn hitaus pelin avaamisessa näkyi, monasti Harry nostikin hyökkäystä. Sanchosta tuli mieleen Martial, pallo jaloissa, liike vajaa. Henkisesti tärkeä voitto. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×