Jump to content
Sign in to follow this  
20Legend

5.12.2021 Manchester United vs Crystal Palace@Old Trafford

Recommended Posts

Kuten Ralf sanoi, yksissä treeneissä ei vielä ihmeitä tehdä, vaan peli kerrallaan on mentävä. Hieman huolettaa tuleva joulun otteluruuhka, mutta niistä peleistäkin on vain kairattava voittoja, ja isompi taktinen kehitys nähtäneen sitten vasta kevään puolella. 

Palace ei ole helppo, ja viimeksi United on tainnut ottaa heistä kotonaan voiton vuonna 2017. Siitä huolimatta toivon, että tänään nähdään dominoiva ja peliä kontrolloiva United, joka ottaa kolme pistettä hyvän esityksen jälkeen. Näin innoissaan en ole Manun pelistä ollut pitkään aikaan! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tauolle maalittomassa tilanteessa.

Ensimmäiset 30 minuuttia selvästi parempaa peliä kuin aiemmin. Pelin painopiste vahvasti Palacen puoliskolla. Sitten Palace pääsi hieman mukaan, ja loppu taas Unitedin hallintaa.

Puolustuslinja selvästi ylempänä tänään. Odotettua, mutta silti positiivinen asia. Toppareiden välinen turha hierominen jäi käytännössä kokonaan pois. Ei suurempaa hätää oman boxin lähettyvillä. 

Enemmän variaatioita oli nähtävissä viimeisellä kolmanneksella. Paljon vielä tehtävää tällä saralla, mutta suunta on oikea. 

Selvä kehityksen kohde on edelleen toppareiden tai laitapakin pitäessä palloa ja etsiessä syöttöpaikkaa. Vaihtoehtoja pitää olla ainakin yksi, mielellään enemmän, jolloin hollywood-syöttöjen tarve kentän poikki vähenee. 

Toisella jaksolla painetta pitää edelleen lisätä, koko 90 minuuttista vierailijat eivät jaksa jos joutuvat vain omaa maaliaan puolustamaan. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
23 minuuttia sitten, 20Legend kirjoitti:

Vaihtoehtoja pitää olla ainakin yksi, mielellään enemmän, jolloin hollywood-syöttöjen tarve kentän poikki vähenee. 

Myös Bruno syyllistyy liian usein näihin. Unitedin pitää oppia olemaan kärsivällisempi pallon kanssa. Liika suoraviivaisuus on toki tällä hetkellä niin iskostunut pelaajien mieleen, että sitä ei ihan heti kitketä pois. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ensimmäinen puoliaika varsinkin eka puolituntinen oli liikkuvaa hyvää peliä, prässi oli tehokasta. Toinen puoliaika olikin sekavampi, maalipaikkojen luonti oli tuskaa. Fredille soi onnistumisen. Dalot lunastamassa paikkaa avauksessa, on monipuolisempi kuin WB. Telles parantaa kun on saanut peliaikaa. Nollapeli omassa päädyssä on plussaa, niitä ei ole juurikaan nähty tällä kaudella. Bruno oli näkymätön. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
24 minuuttia sitten, tractor girl kirjoitti:

Osuuhan se joskus Fredkin...DDDD

Ralf koulii Fredistä vielä kovanluokan keskikenttäpelaajan ;) 

Ensimmäisen puolituntisen prässääminen taisi hieman väsyttää samalla Unitedia, sillä toinen jakso oli huomattavasti tasaisempaa. Odotan, että jossain vaiheessa nähdään sama 30 minuuttia venytettynä koko 90 minuutin ajalle. Kuntotasojen pitää pelaajilla ainakin nousta, että tähän päästään.

Joka tapauksessa aikaisia merkkejä strukturoidusta hyökkäämisestä sekä vahvasta prässäämisestä oli nähtävillä. Silloin kun palaset loksahtavat kunnolla kohdalleen, vastustajan verkko alkaa tosissaan heilua, kun ylhäällä on Ronaldon kaltaisia tekijöitä. Vielä niitä paikkoja ei pystytä luomaan riittävästi. Kaikki lähtee kuitenkin puolustuksen pitävyydestä, tätä ei pidä unohtaa. 

Paitsi että tärkeät 3 pistettä uuden valmentajan alaisuudessa, United kuitenkin hallitsi enimmäkseen ottelun tapahtumia, mikä ei ole todellakaan ollut itsestäänselvyys Palacen kaltaisia joukkueita vastaan. Noh, hieman tuli toiselle jaksolla sitä tuttua kiirehtimistä, sekä syöttöjen hutilointia. Puolustuksen osalta United oli varsin solid, Palacella oli vain yksi selkeä tekopaikka toisella jaksolla. Nollapeli harvinaista herkkua tällä kaudella. 

Fred nousi nytkin mukavasti tukemaan hyökkäyksiä. Hienosti tehty maali suoraan Greenwoodin syötöstä. Bruno turhautti, mutta laatu on nähtävissä, peliä pitää hänen osaltaan rauhoittaa tiettyinä hetkinä. Dalot jatkoi oikealla hyviä esityksiään, Lindelöf samoin vakuuttava. Sancho tulee Ralfin alaisuudessa kukoistamaan. Elanga sai ilahduttavasti näytönpaikan viimeisen vartin ajaksi. 

+++ Fred

++ Dalot

+ Lindelöf

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oli kyllä hienoa kattoa pitkästä aikaa oikeesti yhtenäistä pelaamista Unitedilta. Eihän se tietenkään vielä valmista oo, mutta tossa on hienoja askelmerkkejä nähtävissä tulevasta. 
Innollaa odottelee seuraavia pelejä!

 

Dalot ja Telles ollu pari peliä aika hemmetin hyviä laidoilla. Tellesin vasuristakin alkaa tuntuu et sielt näkyy se mistä sitä on hehkutettu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Parasta aktiivinen iloinen ilme tuskaisan yrittämisen sijaan.
Kaikki muu on jo muiden taholta sanottu. Toivottavasti HM itseluottamus vielä kasvaa.
Mielellään ovat iskeneet häneen pallollisena vastustajat kiinni. Tänään ok peli; vaikka edelleen joukkueen vaatimattomampia suorituksia.
VdB näyttää haluavansa lisää minuutteja!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×