Jump to content
Sign in to follow this  
tractor girl

22.1.2022 Manchester United vs West Ham@Old Trafford

Recommended Posts

Utd_vs_Tot.png ..................VS.......................... West_Ham_United_FC_logo.svg
                 Lauantai, Tammikuu 22 2022
                                 Klo: 17.00
                     Old Trafford, Manchester

Share this post


Link to post
Share on other sites

Parin tunnin päästä ollaan taas viisaampia, jatketaanko taistelua europaikoista vai vajotaanko tosiaankin sinne keskikastin jyräksi. Eihän yksi peli blaa blaa blaa, mutta pelin tärkeyttä ei nyt käy kiistäminen ja aikaa tässä kyllä on ollut saada peli jonkinlaiseen kuosiin. Hyvä avaus ja penkiltä ajoissa lisää. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dalotilla on kehittymisen varaa kyllä. Silti ilahduttaa aktivisus ja pelirohkeus.
Toivottavasti keskityksiin ja laukauksiin saa vielä laatua.

Peli on nopeampaa ja hallussa. Hyökkäyksiin lisää juonikkuutta vielä lisää.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Stabiili ottelu, ei juurikaan hätäilyn tuomia paniikkihetkiä. Rohkeat vaihdot onnustuivat, Martial,Cavani rakensivat Rasse maalasi. Puolustusäijät onnistuivat tärkeimmässä eli puolustamisessa tosin Dalotin ja Tellesin keskityksissä on paljon parantamisen varaa. Harvinainen matsi kun de Gean ei tarvinnut venyä pelastuksiin. Henkisesti tärkeä voitto ja se näkyi ottelun jälkeen joka äijässä. Jospa se vielä lähtisi.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pelko oli persuuksissa että Jones tulee kentälle ja pelataan tasuria mutta onneksi RR heitti 3 hyökkääjää jotka rakensivat sen tahtomaalin ja kuin makealla hetkellä. 

Hieno peli, hammers ehkä väsynyt ja pelasi alakanttiin mutta voitto piti saada ja se saatiin. Antonio ei paikoille päässyt ja Bowen pysyi hyvin kurissa.

4 Manchester United 22 11 5 6 36-30 38
5 West Ham 23 11 4 8 41-31 37
6 Tottenham 19 11 3 5 26-22 36
7 Arsenal 20 11 2 7 33-25 35
8 Wolverhampton 21 10 4 7 19-16 34

Share this post


Link to post
Share on other sites

Todella hyvin toimi peli ja prässi. Oliko MU hyvyyttä vaiko WH vaisuutta?
Isompaa hätää ei ollut.
Joukkueena puolustaminen toimi hyvin. Pitkästä aikaa tosiaan peli ilman DDG huippupelastuksia.


Maguire pelasi ekalla hyvin ja pärjäsi Antonio kanssa hyvin. Bowenin kanssa toisella alkoi jalka loppua.
Joukkueesta aisti parantunut henki. Maalia juhlittiin kunnolla.

Elenga tuo nopeutta ja juoksuvoimaa. Kaverilla on nälkää.
RR on heittänyt rohkeasti kentälle ja tuo muille paineita pelata paremmin, kun vaihtoehto on istua kentällä, jos ei työmoraalia nurmella löydy.
Greenwood vielä kun saisi silmälaput pois päästään nähden boksin läheisyydessä omatkin.

Lopulta tuli tuloskin hyvän esityksen lisäksi. Hienoa!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vaikka pukukoppi ilmapiiristä paljon puhuttu niin kaverit antaa tosiaan läpsyjä Davelle ja toisilleen herkästi ja näkyvät nauttivan maaleistakin ihan kunnolla. Jospa se tästä. Nyt toivotaan CHE-TOT tasuria.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oli menoa niin ei peliä nähnyt, mutta vikan 5min katoin kännykällä ja aika maukas loppuhan sieltä tuli!😄 Todella tärkeä voitto ja nyt kun arsu menetti pisteitä ja Spurs ainakin vielä 2-0 häviöllä niin hyvältä kierrokselta vaikuttaa!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ehdin katsoa pelin, mutta sen jälkeen onkin sitten pitänyt kiirettä ja jäänyt kommentoimatta.

Kokonaisuutena yksi parhaista United peleistä Ragnickin alaisuudessa. Käytännössä ehjä 90 minuuttinen, mitä onkin toivottu ja varmasti antoi uskoa niin pelaajille, valmentajille kuin kannattajillekin tulevaisuuteen.

Kuten edellisen pelin jälkeen totesin, keksikentällä alkaa roolitus löytymään. Samaa voi sanoa tässä pelissä myös puolustuksen ja hyökkäyksen osalta. Pelaajat tietävät mitä heiltä odotetaan eri tilanteissa ja pelaamisessa on joukkuemaista kollektiivisuutta usealla eri osa-alueella, toisin kuin aiemmin Ragnickin tai vaikkapa OGS:n alaisuudessa, jolloin on selkeästi menty enemmän yksilöiden vaistojen/taitojen varassa.  Roolituksen löytymisestä ja taktiikan omaksumisesta puhuu myös se, ettei peli muuttunut ainakaan heikompaan vaihtojen myötä, sekä se, ettei virheiden (esim syöttövirheet) jälkeen olla täydessä paniikissa ja menetetä otetta pelistä.

Valmista peli ei edelleenkään ole ja West Ham pelissä ongelmia oli mm. hyökkäys kolmanneksella, mikä ei ole Unitedin kohdalla mikään uusia asia, mutta on jäänyt hieman taka-alalle, muiden "merkittävimpien" ongelmien ollessa enemmän keskiössä. Hyökkäys kolmanneksella ei päästy murtautumaan vaarallisille paikoille ennen kuin 90minuuttia oli pelattu. Mutta kokonaisuutena West Ham peli osoitti, että suunta on oikea. Odotettavissa kuitenkin on, että suunta heilahtelee lähitulevaisuudessa ja oleellinen kysymys onkin miten isoja nämä heilahdukset ovat, miten niihin reagoidaan ja miten nopeasti suunta saadaan jälleen käännettyä oikeaan. Puolustus pelasi hyvän ottelun, mutta yksi ottelu ei tarkoita, että seuraavissa peleissä se jatkaa samaa suorittamista, keskikenttä on nyt pelannut 1,5 peliä hyvin, mutta sielläkin on ongelmia, jotka varmasti joitain vastustajia vastaan tulevat paremmin/pahemmin esille. Hyökkäys saattaa yksittäisissä peleissä toimia ja sitten taas ei.

Sarjasijoitus on nyt 4. mutta käytännössä 6. koska itse ainakin lasken Arsenalin ja Tottenhamin hoitavan rästipelinsä. Tilanne on kuitenkin Unitedin kannalta huomattavasti valoisampi, kuin mitä se vielä joitain viikkoja sitten oli. Maaotteluatuon jälkeen pelit jatkuvatkin FA Cupissa ja helmikuulle mahtuu yhden UCL pelin lisäksi neljä liigapeliä sijan 12. alapuolella olevia joukkueita vastaan. Jos ja kun tässä vaiheessa United on edelleen kiinni 4. sijassa, niin kaikki on edelleen mahdollista.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×