Jump to content
Sign in to follow this  
tractor girl

15.2.2022 Manchester United@Brighton & Hove Albion

Recommended Posts

                                                                                             oVgxfU7.png      vs               AHqP1YD.png 

 

                                                               Tiistai, Helmikuu 15 2022
                                                                                Klo.22.15 
                                                              Old Trafford, Manchester

 

PxvxvD1.jpg                                                                      League standings and form guide

                                                                                                                     5. Manchester United: DWWDD
                                                                                                                     9. Brighton & Hove Albion: WDDDW

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jaahas,penkitit Shawn, Maguiren ja Ronnien. Hieman samoilla linjoilla. Shaw on kyllä hyökkäyspäässä vaarallisempi kuin Telles mutta en tiedä kuka siellä on pelannut hyvin tällä kaudella. Ehkä Sancho ja Elanga pirteimpiä ja noususuunnassa. McTomi silloin tällöin väläyttelee, PP jaksaa pelata puolet peliajasta.

Kunhan ei hävitä. 2-1, pakko uskoa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jännä nähdä miten paljon muutoksia kokoonpanoon loppujen lopuksi tehdään. Mielestäni Unitedin ongelmat ovat enemmän keskialueella kuin puolustuksessa tai hyökkäyksessä. Itse nostaisin 20Legendin tapaan keskialueelle Fredin, McT.n ja Pogban rinnalle. Brunon(kaan) esitykset eivät viimeaikoina ole olleet sitä mitä joukkueen ykköspelaajalta / -pelintekijältä voisi odottaa, joten itse tiputtaisin penkille. Totuus on se, että viimepelien Brunosta on enemmän "haittaa" kuin "hyötyä" Unitedille? Tätä väitettä voitaneen puida enemmän toisessa ketjussa. Hyökkäys kolmikkoon Sancho, joka ollut viime pelien paras pelaaja. Koska toivoisin liikettä ja ehkä hieman yllätyksellisempää hyökkäystä laittaisin Lingardin avaukseen ja kolmanneksi Rashfordin tai Elangan. Puolustukseen itselläni ei ole suurempia toiveita, oikeastaan mikä tahansa nelikko ok, sillä jos Unitedin keskialue vuotaa kuten aiemmissa peleissä, se on aika sama ketä siellä on linjassa ja jos keskialue saadaan tukittua, niin silloin kaikki nelikot suoriutuvat puolustuksesta. 

Kyseisellä taktiikalla United jäisi kuitenkin ilman varsinaista kärkipelaajaa, joka (saattaa) muodostuu yleensä ongelmaksi, varsinkin, kun kukaan kolmikosta Rashfrod, Sancho, Lingard ei ole omimillaan keskellä ja ajautuvat laidoille. 20Legendin ehdotus, jossa Bruno olisi hyökkäyskolmikossa on myös varteenotettava vaihtoehto, joskaan ei poista edellä mainittua ongelmaa kokonaan, Brunon pudotessa usein liian alas ja jälleen puuttuu hyökkääjä keskeltä. Tällä paikalla / roolissa tosin näen mahdollisuuden saada Brunosta enemmän irti, kuin mitä saatu keskialueella. Elanga on liian köykäinen (vielä) keskushyökkääjäksi, joten hänen paikkansa on ehdottomasti laidalla, jos on kentällä. Todennäköistä siis on, että Ronaldo avaa Cavanin ollessa ulkona pelistä ja  jotta Unitedilla on keskellä hyökkääjä, joka on uhka keskellä, sitoo vastustajan topparit ja tekee näin ollen Brightonin puolustuksen työstä haastavampaa. Eli hyökkäyskolmikko muotoon Sancho - Ronaldo - Lingard. Muodostelma taipuu myös 4-1-4-1 muotoon, jota United muutamaan otteeseen käyttänyt pelien sisällä. 

DeGea

Dallot - Varane - Maguire - Telles

Fred - McT - Pogba

Sancho - Ronaldo - Lingard

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ihmetyttää miten leveällä kentän pituus suuntaan manun äijät asettuu kun vastustaja rakentaa alhaalta. Ei ainakaan pelata paitsioansaa😋. Ei fyysistä peliä, jaksettaisiinko loppuun asti. Fred pois, Pogba juonimaan syötöillään avauksia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heikko puoliaika. Brightonilla aivan liikaa tilaa ja aikaa kentällä. Brightonin pelaajilla lukemattomia huonoja ensimmäisiä kosketuksia ja heikkoja syöttöjä joista olisi riiston saanut helposti, mutta United pelaajia ei lähimaillakaan. Unitedin passiivinen "asemapuolustus" lähinnä surullista katseltava. 

Unitedilta puuttuu kaikki liike joukkueena. Yksittäisen pelaajan tsemppijuoksut ei liikettä lisää. Koko joukkueen ja kaikkien pelaajien on nostettava liikettä.  Unitedin pallollisen pelaamisen tempo on hidasta, johtuen juuri liikkumisen puutteesta sekä hitaasta pallon siirtelystä. 

Tästä puoliajasta on kyllä vaikea kaivaa positiivisia asioita, kummastakaan joukkueesta.

4 tuntia sitten, Kynot kirjoitti:

Aika radikaalisti häviää luovuutta jos Bruno laitetaan penkille, enkä tähän ratkaisuun usko. 

Voidaanko tästä tänään (ja viime peleissä) nähdystä luovuuden määrästä vielä radikaalisti vähentää?

Share this post


Link to post
Share on other sites

No kyllä säkin sen tiedät, että Bruno on niitä harvoja United pelaajia Pogban lisäksi jolla on oikeasti jotain käänteentekevää takataskussa keskikentän ukoista. Ja Pogba ei varmasti jaksa loukkaantumisen jälkeen painaa ysikymppisiä toisensa perää. 😌

Share this post


Link to post
Share on other sites

No tulihan se sieltä. Kerrankin United pelasi hyvin vajaata vastustajaa vastaan, jos vikaa 4min ei lasketa. Ei vaan millään meinannut upota. Liian hyviä paikkoja United kyllä tuhlailee tällä hetkellä. 
 

Tärkein eli 3pinnaa kuitenkin tuli. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voitto. 😀  Kolmeen pisteeseen pitää olla tyytyväinen. Peliesitys heitteli pelin edetessä. Kentän täyttö ongelmat kun pallo menetettiin oli monasti ongelmallista varsinkin ottelun viime hetket ihmetyttävät kun Bringhton pystyi jopa loppu hetkinä luomaan paineen manun päätyyn, onneksemme Danny W.puski hyvästä paikasta yli maalin. Bruno pelasi pitkästä aikaa hyvin. De Gealle jälleen gamesaver. CR7 pirteä kaikin puolin. Pogbaa säästeltiin mutta kentälle tultuaan näytti että tulee olemaan tärkeä palanen kun mennään kohti kevättä. Harry hoiti pääpallot. Elanga haastoi ja aiheutti punaisen vastustajalle joka saattoi olla ratkaiseva ottelun lopputulosta ajatellen. Yksi asia on edelleen ongelma, erikoistilanteet, jokainen tietää mitä tarkoitan. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

United tuli paremmin toiselle jaksolle ja Brighton ei oikein muuttanut mitään. Ronaldolta hyvä viimeistely heti erän alkuun. Brightonin punainen oli oikea tuomio ja tuli Dunkin huolimattoman pallon käsittelyn seurauksena. Huono ensimmäinen kosketus ja toinenkin, joihin Elanga reagoi ja riiston jälkeen Dunk oli pulassa. Vastaavia tilanteita olisi ensimmäisellä jaksolla voinut tulla muutama lisää, jos olisi oltu aktiivisempia.

Ylivoimalla United pelasi osin hyvin, mutta osin todella heikosti. Käsittämättömiä pitkiäpalloja, roiskaisuja ja läpisyöttöyrityksiä ylivoimalla tilanteissa, joissa pallo olisi vain pitänyt pitää joukkueen hallussa ja antaa Brightonin juosta perässä. Nyt pallo liian helposti Brightonille, joka saikin muutama ihan ok tilanteen luotua vajaalla ja pelkästään Unitedin ratkaisujen seurauksena. Ne hetket, kun palloa maltettiin pitää joukkueella helpoilla syötöillä, etsien murtautumispaikkoja, ei Unitedilla ollut mitään hätää.

Pogban tuli hyvin sisään ja sai rauhoitettua peliä. Tällähetkellä ainoa pelaaja Unitedissa, jonka avulla United pystyy säätelemään pelin tempoa ja joka tuo monipuolisempaa luovuutta kentälle. Hieno nopea oivallus vaparissa, josta Bruno läpi ja hallittu viimeistely.

Puolustus pelasi ihan ok pelin, eikä Unitedin boksiin juurikaan ollut asiaa, muuten kuin keskityksillä, jotka Unitedin pitää jatkossa saada puolustettua paremmin pois. 

9 tuntia sitten, Kynot kirjoitti:

No kyllä säkin sen tiedät, että Bruno on niitä harvoja United pelaajia Pogban lisäksi jolla on oikeasti jotain käänteentekevää takataskussa keskikentän ukoista. Ja Pogba ei varmasti jaksa loukkaantumisen jälkeen painaa ysikymppisiä toisensa perää. 😌

En ole väittänytkään, ettei olisi tällainen pelaaja. Käänteentekevät temput ovat vain liian syvällä takataskussa tällä hetkellä. Brighton pelissä Bruno pelasi toisen jakson paremmin ja ylivoimalla tilan lisääntyessä oli enemmän esillä. Mutta Bruno on nimenomaan se pelaaja, kenen suuntaan katseet kääntyvät, kun tiukkoja pelejä pitää ratkaista ja näin ei ole tapahtunut kolmeen viime peliin, ennen eilistä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×