Jump to content
Sign in to follow this  
tractor girl

CL 15.3.2022 Manchester United vs Atletico Madrid@Old Trafford

Recommended Posts

                            oVgxfU7.png           vs     S9AyKcy.png

 

                          Tiistai, Maaliskuu 15 2022
                                            Klo: 22.00 
                          Old Trafford, Manchester

 

                     lYu5ved.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voitto tästä niin muutama pettymys pyyhkiytyy pois mielestä. Samanlainen peli ja tahtotila kuin tottsi pelissä, hiukan tarkempi puolustus ja CR7 jatkakoon maalitehtailuaan. AM pelannut voitokkaasti liigassa ja maalinteko onnistuu. Maguire ja Varane saavat tehdä täyden päivätyön, luulen. Liekö Bruno pelikuntoinen, Matic jaksaako toisen pelin peräkkäin, entäs koronakuviot? Viikonlopun peli on peruttu ainakin. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

30min ehkä parasta Unitedia. 10min perinteisempää tämän kauden Unitedia. Maali Athleticolle. 5 minutiiksi herättiin ja koppiin.

Tilanne kuitenkin edelleen sama. Maali olisi tehtävä, mutta odotettavissa on melkoinen bussi Athtleticon alueella. Penkiltä Pogba ajoissa mukaan, muuten sieltä ei juuri bussin murtamiseen apuja löydy.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Athletico päätti tapaa pelin kokonaan ja teki sen kyllä taidolla. Peli oli enemmän poikki kuin käynnissä toisella jaksolla, joka teki United takaa-ajosta vieläkin vaikeampaa. Vaihdot eivät ainakaan parantaneet Unitedin peliä. Aika onnettomia yrityksiä murtaa Athleticon bussi ja todelliset maalipaikat olivat loppujenlopuksi olemattomat.

En yleensä jaksa kitistä tuomareista, mutta tämän illan esitys oli kyllä vähintäänkin sekava ja linja, jossa kortit pysyivät taskussa, satoi kyllä enemmän Athleticon laariin. 

Se oli UCL sitten siinä ja voidaan keskittyä 4. sijan metsästykseen sarjassa. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vaikeaa saada kahta hyvää peliä putkeen. Yritys oli kyllä kova, tosin kauden esityksiin nähden en ole pettynyt että tässä ollaan. Viimeiset vähäiset paukut tosiaan Valioon. Yhdeksän peliä kautta jäljellä, sitten lasketaan pisteet. Oma veikkaus on se kivulias kuudes sija. Sitten alkaa jännittäminen siitä, kuka ottaa ison haasteen vastaan valmentajana. Ketkä pelaajat jäävät pelaamaan paikallisista pokaaleista, mikäli ei edes viidettä sijaa saavuteta. Tiukka kevät, ja kesä, tulossa. Futis on paskimmillaankin parasta. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Laulun loppu". Eka jakso varsinkin alkupuoli hyvää peliä, ei saatu maalia. Sitten oikealla manun rp alueella ticon äijä jää täysin vapaaksi (Dalot.Elanga) ja....🤐 Toinen puoliaika olikin erilainen, ticon pistäessä pallon menetyksien jälkeen bussipuolustuksen pystyyn ja ryhtyi pelaamaan riskitöntä pallottelua aina alaspäin kun se oli mahdollista, ja niin tuttua näytelmää hipaisusta nurmeen makoilemaan. Nyt mitataan manun äijiä joukkueena. Hieman taukoa jona aikana olisi saatava henkinen yhtenäisyys kuntoon jotta edes minimitavoite tältä taaperruskaudelta saavutettaisiin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×