Jump to content
Sign in to follow this  
tractor girl

19.4.2022 Liverpool vs Manchester United@Anfield

Recommended Posts

                                         r0MzgfO.png                 VS         oVgxfU7.png

 

                                                                     Tiistai,Huhtikuu19 2022
                                                Klo: 22.00 
                                            Anfield, Liverpool

 

                             aomxZWB.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pistekin vaatisi puolustuspeli ihmeen. Varsinkin kun koko joukkueen puolustaminen on ollut surkeaa lähes koko kauden. Laitapakkimme tulevat olemaan kiireisiä ja tulevat tarvitsemaan hyökkääjien tukiapua. Ja saa nähdä saadaanko palloa lähellekään poolin rp.aluetta? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Liverpoolin ja Man Unitedin kannattajat, jotka normaalisti ovat napit vastakkain, haluavat yhdessä osoittaa tukensa Ronaldolle. Seurojen kannattajat ovat sopineet, että ottelun seitsemännellä peliminuutilla he nousevat yhdessä seisomaan ja taputtavat minuutin ajan.

Näiden kahden verivihollisen temppu osoittaa vahvasti sen, että vaikka jalkapallo on heille tärkeää, elämä on jalkapalloa suurempaa.

 

https://www.valioliiga.com/aihe/cristiano-ronaldo/2022-04/veriviholliset-lyovat-hynttyyt-yhteen-liverpoolin-ja-man-unitedin-kannattajat-osoittavat-tukensa-cristiano-ronaldolle/

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 minuuttia sitten, 20Legend kirjoitti:

Muistaakseni takavuosina kun voimasuhteet olivat päinvastoin, toinen joukkue sentään yritti. Tässä joukkueessa ei taida olla edes sitä vähää ammattiylpeyttä, että haluaisivat välttyä nöyryytykseltä. 

Tämä häiritsee itseänikin eniten. Tasoero joukkueiden välillä oli selvä jo ennen ottelua, joten jäljelle jäi lähinnä yhtenäinen asenne ja taistelu, jolla mahdollisesti olisi edes voitu yrittää horjuttaa Poolia tai ainakin pistää Pool pelaamaan tosissaan pisteistä.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

On selvää ettei nyt kentällä olevista ei kovin moni manun pelaaja voi olla tulevan managerin suunnitelmissa kun joukkuetta rakennetaan. Ei siinä kesän siirtoikkuna riitä vaan se vie aikaa pari vuotta vähintään. Ja sitten nähdään miten johdon kärsivällisyys riittää.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Huhhuh. Huikeeta on toi puolustaminen. Maguirella ei ollu mitään muuta tehtävää, kuin pitää Mane kiinni…mutta ei, ei sitä yhtä tehtävääkään onnistuta tekemään mikä topparilla on. 
 

Olis kyl mielenkiintoista tietää, että mitä Rashfordille on tapahtunut. Kaveri on ku tyhjä kuori vain mikä hölköttelee kentällä. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×