Jump to content
Sign in to follow this  
tractor girl

7.5.2022 Brighton & Hove Albion vs Manchester United@Amex Stadium

Recommended Posts

Bright.png ...........VS................Utd_vs_Tot.png
                                        Lauantai, Toukokuu 7
                                              Klo: 19.30
                              Amex Stadium, Brighton and Hove

Share this post


Link to post
Share on other sites

On kyllä niin halutonta neppailua. Tuntuu uskomattomalta, että tän tason pelaajat pelaa niin epäyhtenäisesti. Toivottavasti TH saa surffailijat ruotuun ja iskostettua pelitavan pelaajiin ja ne ketä ei kiinnosta pistetään muihin maisemiin. Selvästikkin tällä välikaudella se on ollut liian iso rasti oppia uusia liikeratoja pelaamiseen. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aika kevyttä kauraa Elanga puolustuspäässä. Karmeita purkupalloja taas potkitaan keskustaan ja Brighton vie ne melkein kaikki. Kai se Lingard vois saada minuutteja, Mata/Matic tuskin jaksaa koko peliä. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eipä tästä manujoukkiosta erotu yhtäkään äijää jota kiinnostaisi pelata punapaidalle, eikä näistä toivottavasti kovin montaa nähdäkään ensi kauden avauskokoonpanossa. Laitapakit ihan kuraa. Mc Tn kroppa ei toimi on niin jäykkää. Elanga ei pärjää lainkaan kaksintaisteluissa. Muutoinkin joukkue on liikkumaton ja jos pallo saadaan niin ei mitään tempoa vaan hidastetaan pelkäksi pallotteluksi. Vastustajalla aivan toisenlainen tempo ja fyysisyys. Hävettävä eka puoliaika manulta, pitäisihän edes pientä ylpeyttä äijien tuntea kun pukevat edustuspaidan päälleen. Onneksi tämä kausi päättyy ja R.R häipyy takavasemmalle gegenprässeineen. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ihanaa, kyllä tämä seniili seniori sakemanni on vaan nero.

Nyt sitten nuorille lupauksille, kuten Jones rohkeasti peliaikaa, näytä sitten persettä Unitedille ja lähde Itävaltaa valmentamaan.

Lisää ravistelua kiitos, tärisen mä täysin.:boogy: 

Ei kiitos tälle konsultille kiitos!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Juu, tämä RR, eli SSS Seniili Seniori Sakemanni tuli meille kertomaan kuinka monta vuotta ollaan verivihollista Livöpuulia jäljessä. Voi vittu,  ennen tätä seniiliä ukkelia, mm. top-6 joukkueet haastettiin kunnolla, nyt tämä on pelkkää nöyryytystä.:ass:

Edited by Tasanteen tietäjä
Kirjoitus virhe

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alkaa olemaan niin ala-arvoinen esitys kaikilla mittareilla, että morjens. Brightonin ensimmäinen kotivoitto kuluvana kalenterivuonna. Osa Unitedin pelaajista ei kuuluisi tämän pelin perusteella lähellekään avauksen paikkaa. 

Katselen uudelleen Sunderland till I die -dokkaria. Ehkä siihen pisteeseen mihin he päätyivät on vielä matkaa, mutta keskinkertaisuuteen on vääjäämättä ja varmasti taivuttu. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Luulin ettei joukkue voi enää huonommin pelata, mutta näemmä olin väärässä. Vaikka pelissä ei juuri panosta ollut, niin olisivat edes pelanneet ammattiylpeydestä.

Luojalle kiitos, tätä enään yksi peli jäljellä. Siinä ei sitten ole edes ammattiylpeyttä puolustettavana, eikä pelillä mitään merkitystä jatkon kannalta. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Juu, tämä Sunderland dokkari on hyvä ja tuttu minullekin, mutta ei hyvää päivää, nyt ollaan Unitedissakin lähellä samanlaista kaaosta.

Sitten tätä v...tun SSS (Seniili Seniori Sakemanni) ravistelija, joka on saanut meilläkin varsinaisen kaaoksen aikaan.

Huoh, voi Itävalta parkaa , Olisit pysynyt SSS siellä Moskovassa äiti Venäjällä!:ass:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Päin p.....ttähän R.R ohjasi manulaivan. Kun muistellaan hänen tuloaan niin tavoitteet oli ihan muualla kuin kautta aikain surkeimman vallu kauden rakentaminen.."Taktikkonero" kirjoiteltiin. Melkein heti hänen tulonsa jälkeen R.R alkoi antaa julkisuuteen ihmeellusiä lausuntoja jotka pikkuhiljaa muotoituivat pelkäksi arvosteluksi lähes kaikkea ja kaikkia kohtaan manu organisaatiossa. Tämä äijä olisi pitänyt potkia ulos jo pari kuukautta sitten. R.R onnustui lamauttamaan henkisesti koko joukkueen. Hänen arvostelunsa mm.tammikuun siirtoikkunasta on uskomatonta shittiä. Äijä ei näe omissa toimissaan mitään arvosteltavaa, eli "moskovan opit" minä tiedän, näyttävät menneen perille. Olen sitä mieltä että tätä saksalaista ei tarvita manussa missään tehtävässä, änkyrä äijä joka ei edes oikein osaa englantiakaan vaan puhuu mitä sattuu. Joukkueen "taktiikka" sekoilutkin naurattavat. R.R ei ole pystynyt tuomaan mitään manulle. Joukkue lamaantui täysin kun kesken kautta käytiin etsimään uutta pelitapaa. Tästä voi syyttää kyllä osittain manu päättäjiä jotka toivat "pelastajan" moskovasta. Conte ei kelvannut? Nyt Conte on näyttänyt miten hän nosti alkukauden alisuorittajan taistelemaan mestareiden liigapaikasta ja riistivät pisteen pooliltakin. Eli hävettävä kausi manulta, kaikki on mennyt pieleen. Ja kun nykyrosteria katsoo niin surullista on todeta ettei joukossa ole kovin montaakaan joiden pohjalle voisi tulevaisuutta rakentaa. Tarvitaan laitapakkeja,toppari,keskikenttäpelaaja,pari hyökkääjää. Ja paljon massia. Ja useita siirtoikkunoita. Ja lopuksi vielä heitän märän rätin meille manua seuraaville, jospa Pogban seuraava seura löytyy siniseltä puolelta Manchesteria ja hän johdattaa chittyn ensi kaudella mest.liigan voittoon?!!😋🤭🤫🤥

Share this post


Link to post
Share on other sites
24 minuuttia sitten, Tasanteen tietäjä kirjoitti:

Vaatii varmaan sakemannilta jotain käsittämätöntä futisneroutta peluuttaa illasta toiseen laitapakkeja Alex Telles ja Diego Dalot, molemmat täysiä lapasia puolustussuuntaan.

Ei tätä tämmöistä neroutta vaan tavallinen kuolevainen ymmärrä.:)

Todella nämä herrat Dalot ja Telles ovat "mestareita" sijoittumaan kentällä väärin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×