Hyppää sisältöön


Kuva
- - - - -

Kakkonen


 • Kirjaudu vastataksesi
62 vastausta aiheeseen

#61 Sami Paakkanen

Sami Paakkanen

  Senior Member

 • Members
 • 1 106 Viestit

Lähetetty 15.10.2016 - 17:06

Musa jatkaa kakkosessa ens kauden, zemppistä Poriin ! Gnisu siirtyy sarjassa ylemmälle tasolle, joten tähän ketjuun ei enää ens kaudella siitä jengistä juttua... Jes ! Jännä peli oli tänään, vaikka ei mitään superia tarjonnutkaan. Gnisun pari veskaria sekä nro 22 ja 24 tekivät jokainen hyvän päivärupeaman kentällä. Duunareita !

22 sai kyllä oudoimman punasen ikinä, suora punanen hyvin kepeästi ja gnisu alivoimalle. Biran (?) liuku tilanteeseen ja osui selkeästi palloon, jonka jälkeen vastustajan pelaaja haki kontaktin ja näytteli sujuvasti sen jälkeen. Vastustaja makas varmaan viis minuuttia kentällä, mutta punaisen jälkeen oli heti pelikunnossa ja jaloissa ei näyttänyt tuntuvan enää laisinkaan. Gnisun jamppa linkutti pelin jälkeenkin, kun sai sääreen kovan potkun. No, tuomari oli paska, kuten niin usein tässä maassa  :mrgreen:


Vaikka rytmi on hyväksi, kaaoksessa on kaikki olevaisen alkuidut ja mikäli et tästä kaikesta huolimatta ymmärtäisi puhumisen merkitystä itsetuntosi kasvulle, puhu siitä


#62 Torres9

Torres9

  Senior Member

 • Members
 • 3 684 Viestit

Lähetetty 19.05.2017 - 13:34

Tuli käytyä keskiviikkona öögaamassa Ratinassa Tampereen paikallismatsi eli Tampere United vs TPV. Yleisömääräksi ilmoitettiin karvan vajaa 1000 henkeä, mutta silmämääräisesti väkeä oli kyllä enemmän.

Hieno tunnelma. Tamulla oli tuttu Sinikaarti pitämässä meteliä savusohtuineen ja TPV:lläkin oli pienempi faniryhmä liikenteessä.

Tamu pääsi heti pelin alussa rankkarilla 1-0 johtoon, mutta TPV kuittasi heppoisella kudilla tasoituksen. Tamu sai vielä toisenkin rankkarin, mutta sen torjui TPV:n veskari. Alussa jännittyneeltä näyttänyt TPV-veskari sai hirveän lisäboostin torjunnasta ja ei päästänyt pelissä maaliakaan avausosuman jälkeen. Kenttäpelaajatkin sai lisävirtaa ja TPV hallitsi toista jaksoa (tauolle siis 1-1 lukemista). Kokemus alkoi näkymään ja TPV iski kahdesti. Ensin jakson alussa Ex-Haka ja Veikkausliiga-pelaaja Mikko Innanen rokotti Tamua ja ottelun loppupuolella TPV-vaihturi Riihimäki kipitti vastahyökkäyksestä pallon verkkoon.

Elokuussa taitaa olla toinen kohtaaminen, joka pelataan puolestaan Tammelassa. Sinne on odotettavissa vieläkin enemmän porukkaa.

" I'll stay how I am, Mama is Mama! "

 

"The player that always impresses me at Liverpool is Mr Gerrard. He's a respectful man, calm, serene, with a foot like clockwork. He puts the ball exactly where he wants. He's an exceptional person on and off the pitch."

MAMADOU SAKHO

 


#63 Sami Paakkanen

Sami Paakkanen

  Senior Member

 • Members
 • 1 106 Viestit

Lähetetty 18.09.2017 - 06:25

Kävin eilen katsomassa Legiruksen ja Klubi-04 pelin Hiekkiksen kummulla. Ei ole montaa kakkosen peliä plakkarissa, mutta oli ihan ok katseltavaa, vaikka aika tylsää alakerran pallonhallintaa Klubilta. 1-0 päättyi peli Klubille, joskin paikkoja oli useampaan, pientä sössimistä luukulla. Klubilla oli rentoutta enemmän pelissä,, kun taas Legiruksen äijillä pallo poltti välillä jalassa ja syötöt olivat hätäisiä tai jäivät antamatta.


Vaikka rytmi on hyväksi, kaaoksessa on kaikki olevaisen alkuidut ja mikäli et tästä kaikesta huolimatta ymmärtäisi puhumisen merkitystä itsetuntosi kasvulle, puhu siitä

0 käyttäjää lukee aihetta

0 jäsentä, 0 vierasta, 0 anonyymiä käyttäjää