Jump to content
Sign in to follow this  
Pallister

Manchester United v Birmingham City

Recommended Posts

Noniin. Nyt nähdään miten SAF:in uusi ilotulitusryhmitys puree, sillä luulen että tällä kertaa tulossa on todellinen sumppupeli vastustajan puolelta.

Little-Steven lähtee ilman muuta hakemaan 0-0 tulosta Poolille kärsityn 7-0 rökäletappion jälkeen. Sen verran Brucen palli heiluu että pakko tehdä jotain tulosta lähiaikoina. Lisäksi heillä on myös melkoinen loukkaantumissuma avainpelaajilla. Kuvio on selvä. United painaa ja BC vikisee ja pistää pitkää takaisin.Tämä tarkoittaa, että ainakin jos itse olisin meidän valmentaja, jättäisin valitettavasti Tähän peliin vieläkin Ruudin vaihtoon ainakin aluksi.

Tarvitsemme nyt ehkä kipeimmin sitä hyökkäyksen nopeutta ja luovuutta juuri tälläisessä matsissa. Wes taitaa palata kokoonpanoon.

1-0 ei ole kaukana. ( Viimeksi hävitty vastaava -78. )

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kovaa taitaa Brummie-ryhmä lähteä puolustamaan, joten Sahan liikettä tarvitaan kentällä sunnuntaina. Aika kriisissä Brucen pojat ovat, joten ei tästä voi muuta kuin voittoa odottaa. :mrgreen:

 

Evraa ja Rossia kaipailen taas kehiin. Varsinkin Rossi on ollut pidempään poissa liigaporukasta. Vaikeaa sieltä on tosin tulla jos penkilläkin on vuoroa odottamassa muuan van Nistelrooy. :rolleyes_ani: Brownin paluu taitaa tulla ainakin, Giggsy säätää taas keskustassa varmaan. Mikäs tässä on ollessa kun peli toimii näinkin. :blink:

 

3-1 tai 4-1 lopputulos. :mrgreen:

Share this post


Link to post
Share on other sites

WBA matsin kokoonpanolla voitaisiin jatkaa. Mielestäni Vidicin voisi antaa pelata enemmänkin tällä kaudella. Valitettavasti tuntuu Sir Alex auttavan Brownia World Cup unelmassa. Eka puoliajalle pistetään kolme reppua ja puoliajalla Rooney & Saha vaihtoon ja Rossi & Ruud kehiin. Pikkuhiljaa on pakko peluuttaa Ruudia tai varmasti vaihtuu maisema hollantilaisella kesän aikana.

 

Tulosveikkaus: 4-1 (omiin tuppaa menemään vähintään yksi maali)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minun mielestä SAF ei peluuta Brownia turhaan. Mies on kasvanut PALJON parin viime vuoden aikana, vanhoja "brownismeja" ei ole näkynyt pitkään aikaan. Toki olen hänen puolella, koska on britti, mutta kuitenkin ;) Vidic oli erittäin hyvä viime matsissa, ja voi olla, että tekee elämän kovaksi Brownille jatkossa. Evra?... ei ole minua vielä vakuuttanut, toisaalta hän ei ole paljon saanut mahdollisuuksia, kun mickey kun on ollut hyvä taas viime aikoina. Giggs ja O'Shea jatkakoon keskellä, yllättävän hyvin toimii. Ihme kokoonpanoja SAF keksii ;) RVN takas kentälle, Saha kyllä hakee palloja. Rooney vaikka penkille, nyt odotetaan jo mm-kisoja ;) ps. miksiköhän kirjoitan aina MM-kisoista.... ;) Ehkä siksi, että luulen Englannilla todellakin olevan mahdollisuus.. ainakin kvarttereihin, EN-GER-LAND! No. back to B'ham game: Lopputulos 2-0, giggsy ja rvn.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itse odottelen keskikentälle Fletcheriä, mies on vasta suhteellisen nuori ja potentiaalia tai taitoa on nousta tärkeämmäksi mieheksi keskikentällä, kuin Oshea. En odotä hänestä mitään uutta Keanoa tai varmaa avauksen miestä, mutta potentiaalia on nousta " NickyButtmaiseksi" vaihdosta sisään tulevaksi tai korvaavaksi varamieheksi.

 

Itse pelistä odotan ManUn selkeää hallintaa. Birmingham lähtee varmasti hakemaan yhtä pistettä Teatterista. Mutta uskon ja toivon että Manchesterilais seurat ovat viikonloppuna hyvässä kunnossa ja hoitavat omat ottelunsa. Ensimmäistä kertaa myönnän olevani Cityn puolella:)

 

Toisaalta edellistä kirjoittajaa mukaillen olisi ehkä paikka antaa Rooneylle lepoa tässä pelissä ja kokeilla jo ensi kautta silmällä pitäen, miten toimisi Ruudin ja Sahan yhteispeli.

 

Mitä muuten muut ovat mieltä olisiko meillä käyttöä todennäköisesti kesällä myynnissä olevalle kaksikolle Tevez ja Torres? Itse näkisin jomman kumman loistavana van Nistelrooyn seuraajana. Molemmat uskon kesällä haluavan eurooppalaiseen suurseuraan. Onko hintalappu kuitenkin liian suuri, kun pääasiassa tarvitsemme kuitenkin yhden-kaksi maailmanluokan keskikenttämiestä. Mutta nyt olisi mahdollisuus hankkia tulevaisuus maalintekoon, sillä Rooneyn varaan en usko Manun jättävän viimeistelyä tulevaisuudessa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Helppolla ei ottelusta kolmea pistettä tule. Birmingham lähtee varmasti pelamaan sumppua ja United ei tunnetusti ole hyvä tämmöisiä otteluita voittamaan. Toki

Manu on pelannu viime aikoina todella hyvää ja varsinkin tehokasta peliä. Paljon on lehdistössä ja keskustelupalstoilla puhuttu RVN ja SAF:n riidasta, mutta uskonpa vaan että tänään RVN nähdään jossain vaiheessa kentällä. Minusta se on hyvä asia, että SAF uskaltaa penkittää myös huippupelaajia jos peli ei kulje ja toisella se kulkee taas hyvin (rooney/saha).

 

Forssell tekee yhden ja Rooney kaksi, eli 2-1 Manulle.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pitäisi olla melko helpohko voitto, mutta yleensä juuri ne ovat ManUlle hankalimpia. Birminghamin loukkaantuneiden lista on todella pitkä ja joukkuehan on koko kauden pelannut huonosti.,

 

Täysi työ silti täytyy tehdä, mikäli voittoa halutaan.

 

Ja laittakaan ny ihmeessä Van Nistelrooy kentälle,. Oikein sattuu sydämeen kun kattoo miestä penkillä kasvot allapäin. Vaikka Saha todella hyvä ollutkin on..,

Share this post


Link to post
Share on other sites

Huomenna on myös Nevillen kannalta merkittävä peli nimittäin hän pelaa 500 ottelunsa United paidassa ja paikalle on tulossa sen verran väkeä, että Valioliiga ennätys on menossa rikki. :) Varmasti laula raikaa suht kovaa huomenna OT:lla. Ennakkoon peli pitäisi olla aika selvä ManUlle. Peli on ruvennut kulkemaan hyvin ja Birminghämi kävi ottamassa Liverpoolilta kunnolla turpiinsa. Joten tuskin itseluottamus on kauhean korkealla pojilla.

 

Rooney voisi saada lepovuoron huomenna ja kärkeen Ruud-Saha kaksikko. Brown ei ole vieläkään toipunut loukkaantumisestaan ja Vidic saa varmaankin paikan avaukseen. Hyvä niin. Pelasi todella hyvin WBAta vastaan nimittäin viime viikolla. Ellei Fergie pistä sitten tulkkia kentälle. :D Evrakin olisi ihan mukava nähdä avauksessa. Avauskokoonpano voisi olla vaikka tämmöinen:

 

----------VDS-----------------

G.Neville-Rio-Vidic-Evra/Silvestre

Ronaldo-Giggs-O'Shea/Fletcher-Park

----------Saha-Ruud-----------

 

Lopputulos: 8-0.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Huominen koitos kyllä pitäisi hoitaa helposti. Mutta vieraat osaavat kyllä sumputtaa ja paljon riippuu miten keskikentän juonikkuudesta kuinka helppo tai vaikea matsista tulee. En usko että Birmingham kovin vaarallisia paikkoja saa aikaiseksi. Tietenkin pari paikkaa pelissä tulee aina ja täytyy toivoa ettei niistä Forssell ja kumppanit niistä onnistu.

 

Rooney huillaa joko tämän tai West ham matsin, näin uskoisin. Saha varmasti jatkaa, sen verran uskomaton vire on miehellä päällä.

 

Veikkaus 3-0 ManUlle ja maalit Saha,Ronaldo ja RVN

 

ps. Muistakaa siirtää kelloja ettei käy vanhanaikainen ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
ps. Muistakaa siirtää kelloja ettei käy vanhanaikainen ]

 

Hyvä muistutus, kiitos siitä. Itse en olisi muistanut asiaa. Huominen peli tulee riippumaan itse asiassa muutamastakin asiasta.

 

1) Tuleeko viimestely olemaan Newcastle-pelin luokkaa? Jos näin on, peli tulee päättymään tyyliin 1-0 tai 2-0 tai jotain vastaavaa.

 

2) Pelaako Ruud, ja jos pelaa, missä kunnossa hän on. Hänen heikkoutensa on pallollinen pelaaminen eli hyökkäykset pysähtyvät järjestään keskikentälle kun herra ei saa pelattua palloa omilleen. Mutta toisaalta, viimeistely boksissa on melkoisen murhaavaa kunhan pallo sinne saadaan pelattua. Siinä mielessä Saha on monipuolisempi kun omaa kyvyn kuljettaa pallon keskiviivalta rankkarialueelle.

 

3) Millä tavalla Steve Brucen pelaajat pelaavat tämän ottelun. Onko meno samaa kuin Poolia vastaan vai onko meno aivan päinvastaista että taistellaan 0-0 tasurista?

 

Oma veikkaukseni on turvallinen 3-0 voitto.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No niin tulipa tiedettyä ottelun lopputulos ;) Olipa huikea esitys ensimmäisellä 45minuuttisella. Vieraiden puolustus revittiin puhki keskeltä sekä laidoilta hienoilla yhden kosketuksen syötöillä. Ensimmäisellä jaksolla ManU lähti todella nopeesti hyökkäyksiin, toisella jaksolla otettiin yksi vaihde pois ja vetäydyttiin, ehkä tarkoituksellakin. Birmingham otti pelin haltuun toisella jaksolla mutta suurinosa hallinnasta oli näennäistä. Onni ja VDS piti lopussa maalin puhtaana, peli tosin oli jo siinä vaiheessa ratkennut.

 

Giggs oli häikäisevä eka jaksolla! Kaksi maalia ja upeita syöttöjä, eipä enempää voi vaatia. Rooney missasi omat paikkansa mutta toisaalta antoi todella tarkan syötön toiseen maalin. Kyllä ManUn peli on tällä hetkellä todella hyvin kuosissa.

 

Puolustus pelasi jälleen varmasti ja pari pakollista tilannetta selvitettiin hyvin. Vidic oli hyvä, uskon että pystyy vielä parantaa rutkasti. Vidic varmasti nousee Rio pariksi keskustaan. Tänään Vidic oli paras puolustaja selvästi. Silvestre sopii laidalla paremmin kuin keskustaan. Tänään ihan hyvä suoritus. Rio pelasi peruspelin, eipä enempää kyllä tarvinnutkaan. Neville hoiti laidan myös normaalisti ja piti vaisut vieraat poissa laidaltaan. VDS teki alussa pari hyvää koppia ja otti lopussa tuurillakin yhden huikean torjunnan. Kolmannessa maalissa VDS antoi loistavan avauksen, jonka Ronaldo jatkoi Rooneylle.

 

Keskikentällä Giggs ja Ronaldo loistivat tähtinä. Varsinkin Giggs oli maaginen eka jaksolla ja Ronaldo piti suorituksen hyvänä läpi matsin. Muutaman kerran Ronaldo pelaili lepsusti ja menetti pallon. Kolmanteen maaliin erinomainen syöttö. Park ei mitään erityistä esittänyt, oli suht näkymätön. Pieni pettymys Park oli, johtuen ehkä omista odotuksista miestä kohtaan. Richardson pelasi loukkaantumiseen asti ihan hyvin. O`Shea sopii erinomaisesti ainakin nykykuntoisessa ManUssa keskikentänpohjalle. Flecther ei päässyt peliin lyhyestä esiintymisestä johtuen mukaan kunnolla.

 

Saha-Rooney pelasi hyvin yhteen jälleen kerran. Saha ei ollut tänään terävimmällään mutta ihan hyvä matsi kuitenkin. Rooney mokasi alussa kaksi varmaa maalipaikkaa mutta korjasi mokansa kolmannella maalilla. Ruudiin voi sanoa samat sanat kuin Flectheriin, olisi pitänyt ottaa aikaisemmin peliin mukaan ja vielä niin että Giggs olisi ollut kentällä. Ehkäpä West ham matsissa RVN on avauksessa.

 

+++ Giggs

++ Vidic

+ Rooney

 

Giggs oli kuten todettua huikea tänään ja tuskinpa kukaan voi tätä kiistää. Vidic oli erittäin vahva varsinkin ilmassa ja katkoi mallikkaasti keskityksiä. Rooney teki jälleen itselleen perussuorituksen, maali ja syöttö, olisi tavalliselle kärkimiehelle huippuilta. Rooney mittarissa hyvä+

 

Eipä mennyt vielä 70000 katsojan raja rikki, ehkä ensi matsissa. Neville 500. matsi, varmasti aika moni ei edes muista aikaa ennen Nevilleä :) MItä se naisääni kuulutti oikein matsin lopussa ainakin kymmenen kertaa? Alkoi naurattaa siinä seitsemännen kohdalle.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Taas saatiin naatiskella hyökkäyspäässä oikein kunnolla. Hyviä paikkoja luotiin vasemmalta, oikealta, keskeltä, hitaasti, nopeasti, vasurilla, oikealla, melchiotin avulla ja ties miten muuten. :blink: Giggsylle pitää nostaa pipoa taas vaihteeksi. Varsinkin toinen maali oli suoraan sieltä "oppikirjasta." :mrgreen: Rooneyn syöttö välissä kruunasi kaiken.

 

Helvetin hyvin meillä menee, joten nautitaan nyt siitä niin kauan kuin voidaan! Joka pelipaikalla tuntuu kulkevan loistavasti. Jopa keskustassa varamiehisenä kulkee varsin mallikkaasti. Puolustus on jälleen - ainakin allekirjoittaneen melikuvissa - siinä kunnossa että ei maalivahdille jää hommia enää. Heinze kun tulee kuntoon niin yksi euroopan parhaista puolustuksista on siinä :mrgreen:

Garyn ja Ronaldon rajaheittokuvio on aika erikoinen, mutta toimivalta sekin vaikuttaa :tongue:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guido kertoi jo olennaisen. Pisteet kotiin tyylillä tuhlaillen!

Tuo uusi ryhmitys puree hienosti. Tietysti vastus ei taaskaan ollut mikään erikoinen, mutta luulen että jopa Chelski, Arsu ja kumppanit olisivat helisemässä tämän miksauksen kanssa. SAF:ilta kyllä tietynlainen kuningasajatus tuon ryhmän kanssa, kun katsoo miehityksiä varsinkin keskikentän keskustaa vasten peilaten. Tuo aijemmin hehkuttamani Giggsin peluuttaminen "väärällä" paikalla alkaa tuottaa tulosta.

Ottelusta sen verran että tuo aikainen maali lopetti sitten perussumppupelin heti alkuunsa. Numerot olisivat voineet olla vaikka 5-0 tai 5-2.

Ei rasita vaikka paikkoja tuhlaillaan jonkun verran, kunhan liike pysyy tuollaisena tuoreena ja mielikuvituksellisena. Kyllä se maali tai pari sieltä aina tulee, varsinkin kun oma pää pitää hienosti.

 

Joo ja ne Code Red - kuulutukset alko pikku hiljaa jo hermostuttamaan.

Ajattelin että yleisölle on annettu jotain plakaateja nostettavaksi, mutta kyse olikin varmaan jostain hiton paloharjoituksista, tiedä häntä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo ja ne Code Red - kuulutukset alko pikku hiljaa jo hermostuttamaan.

Ajattelin että yleisölle on annettu jotain plakaateja nostettavaksi, mutta kyse olikin varmaan jostain hiton paloharjoituksista, tiedä häntä.

 

Alko hävettää jo sen naiskuuluttajan puolesta...

 

B´Hamin onneksi United(Rooney) tuhlasi 1. puoliajan lopussa huolella muuten olis toiset 0-7 lukemat ollu todella lähellä.. Giggsyn vapari oli loistava toiv. nyt vapareistakin alkaa tulemaan tasaisella tahdilla.. Ja jos joku ei ole vielä huomannut, nii Ronnie on noussut taas yhden tason ylemmäs nyt ihan eri meininki, kuin syyskuussa...

 

 

Päivän ainoat miinukset: Richardsonin turha loukkaantuminen sekä v€$[[mainen linjamies, joka vei Ruudilta maalin, mitä mies olis todella tänää tarvinnut...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tän takia jalkapallo on niin mahtava laji. Kaikki on niin pienestä kiinni. Tämä oli eka ottelu minkä näin yli kuukauteen ja täytyy sanoa että ollaan menty valovuosi eteenpäin siittä mitä viimeksi peli oli. Todella hienoa työskentelyä, paikalla kuin paikalla.

 

Giggs alkaa taas vertymään siihen kuntoon missä hän oli muutama vuosi sitten ja Rooney on vaan niin Rooney :) Puolustuskin pitää kuin tulppa ja näyttää siltä että Vidic rupeaa pääsemään mukaan Manun peliin. Hienoa oli katsoa. Nyt vaan pidetään peukkuja että Chelsea kompuroi!

 

*** Giggs

** Rooney

* Puolustus + vds

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja jos joku ei ole vielä huomannut, nii Ronnie on noussut taas yhden tason ylemmäs nyt ihan eri meininki, kuin syyskuussa...

Tämä on todellakin tullut huomattua! Ihan eri meiniki tosiaan. Toivottavasti ensi kaudella on kunnossa koko kauden, sillä pystyy hyvin luomaan maalipaikkoja. Homma on tosin nyt mennyt pieleen toisella laidalla, sillä Park ei tunnu millään pääsevän viime syksyn tasolle. No, sukulaisen kuolema sielläkin peikkona takana.

 

Ottelusta sen verran, että mielestäni VdS oli maalissa todella hyvä. Toisella jaksolla kun ManUun iski ajoittain lepsuiluvaihde, ja Birmingham pääsi jopa hyviin maalipaikkoihin.

 

Vidiciäkin täällä on kehuttu, eikä turhaan. Todella varmaa peliä. Loppukaudeksi kentälle vaan, niin ensi kaudella on heti alusta asti kova topparipari. Myös Evralle soisi pikkuhiljaa niitä minuutteja, ettei ihan turhalta näytä.

 

Giggs oli - kuten täällä jo on useasti todettu - loistava, ja Rooney oma itsensä. Joihinkin hänen paikkoihin tosin toivoi Ruudia tilalle, sen verran heikkoa oli viimeistely.

 

Keskiviikkona vastassa West Ham, jota vastaan tekisin kolme muutosta. Pois Saha, O'shea ja Silvestre ja tilalle RvN, Fletcher ja Evra.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Täällä on jo kaikki tarpeellinen pelistä sanottu joten sen ihmeellisempiä analyysejä en tässä rupea tekemään.. Hieno peli ja helppo voitto! Tosin eipä se vastuskaan sieltä kovimmasta päästä ollut (vrt. Liverpool - Birmingham 7-0).. Mutta kuten jo todettu, on ManU:n peli alkanut vihdoinkin muistuttaa edes hiukan sitä 90-luvun huippuvuosien peliä.. Ei ole enään sellaista pakkopullaa.. Pelaajat nauttivat pelaamisesta, nauravat omille mokilleen.. Koko joukkueesta huokuu tällä hetkellä todella rento meininki.. Joukkue voi parilla keskikentän täsmähankinnalla nousta hyvinkin nopeasti takaisin ihan Euroopan (maailman) huipulle..

 

Eilen koko joukkue pelasi (vasenta laitaa lukuunottamatta) todella hienosti.. Rooney oli jälleen kerran totutun hyvä.. Viimeistelytaitoa tosin voisi vielä hieman parantaa.. Vidic oli myös hyvä.. Todella varmaa (ja agressiivista) pelaamista.. Mielestäni myös eilen alakerran paras (vds:n ohella).. Ottelun paras pelaaja oli kuitenkin Giggs.. Alkaa pikkuhiljaa päästä entisaikojen vauhtiin.. Todella upeaa peliä.. Varsinkin 2-0 maali oli Giggsiltä ja Rooneylta todella hieno.. Tuo vasen laita vaan hieman huolestuttaa.. Kieran ei tunnu saavan siellä mitään aikaiseksi, ja Parkin taso on myös laskenut syksystä todella roimasti.. Sinne yksi hankinta mahdollisesti kesällä?

 

Jokatapauksessa tästä on hyvä jatkaa kohti West Hamin kaatoa ja sitä seuraavia kovempia pelejä.. 2.sija liigassa vaikuttaa tällä hetkellä aika varmalta, mutta Liverpool on taas päässyt sellaiseen iskuun, että suuriin pistemenetyksiin ei ole varaa.. Tämän hetken pelillä uskon kuitenkin vahvasti siihen, että ManU saa pidettyä kakkospaikkansa ja suoran Mestareidenliiga-paikan suhteellisen helposti..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tuo vasen laita vaan hieman huolestuttaa.. Kieran ei tunnu saavan siellä mitään aikaiseksi, ja Parkin taso on myös laskenut syksystä todella roimasti.. Sinne yksi hankinta mahdollisesti kesällä?

Keskustaan uusi kaveri ja Giggsy takaisin laidalle? Richardson, Park, ja Ronaldo paikkaavat jos Ryan loukkaantuu. :mrgreen:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yksi asia, joka minua hiukan mietityttää, on se, miksi Giggsyn eka maali tuomittiin omaksi maaliksi?

 

Minusta maali oli ihan selvä, sillä Taylorhan yritti torjua laukausta, eikä pistänyt palloa maaliin, kuten tavallisesti omassa maalissa. Jos maalivahti yrittää torjua laukausta, osuu siihen kädellään, pallo kimpoaa tolppaan ja siitä sitten maaliin, ei siinä minusta ole yhtään syytä tuomia omaksi maaliksi. Vai onko moiseen joku sääntö?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yksi asia, joka minua hiukan mietityttää, on se, miksi Giggsyn eka maali tuomittiin omaksi maaliksi?

 

Minusta maali oli ihan selvä, sillä Taylorhan yritti torjua laukausta, eikä pistänyt palloa maaliin, kuten tavallisesti omassa maalissa. Jos maalivahti yrittää torjua laukausta, osuu siihen kädellään, pallo kimpoaa tolppaan ja siitä sitten maaliin, ei siinä minusta ole yhtään syytä tuomia omaksi maaliksi. Vai onko moiseen joku sääntö?

 

 

Veto olisi kait kimmonnut tolpasta ulospäin eikä suoraan maaliin, ellei Taylor olis "ohjannut" palloa maaliin...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Keskustaan uusi kaveri ja Giggsy takaisin laidalle? Richardson, Park, ja Ronaldo paikkaavat jos Ryan loukkaantuu. :mrgreen:

Näin myös minä oletan/pelkään että siinä tulee tapahtumaan.. Mutta mielestäni voitaisiin hyvin ostaa kesällä yksi pelaaja keskelle ja yksi laitaan.. Sillä Giggs alkaa olemaan ja suhteellisen iäkäs eikä vuosia kauheasti ole enään jäljellä.. Ja entä jos loukkaantuu? Korvaajista Parkin näkisin huomattavasti mieluummin keskellä kun laidassa, Kieran ei valitettavasti ole saanut mitään aikaiseksi enkä usko että miehestä on vielä ensi kaudella(kaan) ManU:n vakiokoonpanoon ja Ronaldo kuuluu toiselle laidalle.. Joten vasen laita kyllä huutaa yhtä vahvistusta.. Ellei sitten SAF ole suunnitellut että Evra pelaisi tulevaisuudessa laitalinkkinä??

 

Sori "lievä" OT

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×