Jump to content
Sign in to follow this  
hyeenamies

blues vs blues

Recommended Posts

Muistissani on ainakin yksi täydellinen romahdus, kun Liverpool johti ylivoimaisesti sarjaa Kenny Daglishin päättäessä erota managerin sarjaa. En muista enää, mikä oli Poolin loppusijoitus sillä kaudella, mutta se masennus kesti kymmenkunta vuotta, kun eräs herra Souness pääsi pilaamaan seuran materiaalin täysin.

 

Niin että mitäkö tällä on tekemistä edellisen viestin kanssa? Chelsealla alkaa olla kyllä aikamoisia hyytymisen elkeitä ja ManUlla taas sellainen draivi, että tulipa tuo alun kommentti vain mieleen.

 

Kiva tämä suomalainen jalkapallokulttuuri. West Bro-Liverpool peli on käynnissä, mutta Canal näyttää jotain lätkää. Who cares?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Huligaanit sotajalalla

 

Birminghamin ja chelsean kannattajat ottaneet yhteen tunti ottelun jälkeen birminghamin eastside-kaupunkialueella. Noin sadan kovanluokankannattajan tappelu oli ennalta sovittu. Poliisi sai vihiä yhteenotosta, mutta ei ehtinyt estää kahakkaa. Parisenkymmentä huligaania joutui turvautumaan sairaalahoitoon ja kolmisenkymmentä pääsi tustustumaan paikallisen poliisin putkatiloihin. FA on aloittanut tutkimukset tappelun johdosta ja luvannut rankaista sen järjestäjiä. Teksti lainattu bbc:n nettisivuilta. Kolminkertainen eläköön-huuto jalkapallolle.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jos tämä jessejameksen sepittämä tarina on totta niin tulee mieleen loppukohtaus football factoryssa. Siellähän ne chelsea fanitkin olivat kähiköimässä. Itse ottelusta, hyvää työtä birminghamilta manun kannalta :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×