Jump to content
Sign in to follow this  
Benitlez

Majoitus Liverpoolissa

Recommended Posts

Moi.

 

Mulla ei ole ollut koskaan ongelmia löytää internetistä hyviä ja edullisia hotelleja mistään Euroopasta. Aloitapas vaikka täältä: http://deals.hotels.com/hotelsitemap.asp?city=liverpool&country=United%20Kingdom

 

Väittävät, että sieltä saisi halvalla.

 

Tai tee niin kuin minä tein, nakkaa google.fi:ssä hakusanaksi ""Accommodation in Liverpool" tai "Accomodation in Liverpool". Tulee vähän erilaista tarjontaa riippuen siitä, onko yksi vai 2 m-kirjainta.

 

Ehkä tuntuu tyhmältä neuvolta, mutta olennaista on, että olen matkustanut vuosikausia ympäri Eurooppaa niin, että olen varannut majoituksen itse tai mennyt paikan päälle ilman majoitusta. Molemmissa tapauksissa olen hakenut potentiaaliset vaihtoehdot netistä ja sitten hoitanut sähköpostilla tarkemmat kyselyt hinnasta ja majoituspaikasta. Koskaan en ole pettynyt. Viimeksi oltiin vaimon kanssa tällä periaatteella vajaa viikko Irlannissa, pari kesää sitten liki 3viikkoa ympäri Eurooppaa, on käyty eri puolilla Baltiaa jne.

 

Hyvää matkaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Samalla periaatteella itsekin ollut liikkeellä, mutta nyt on kyseessä isompi ryhmä niin ei viitsisi ihan lotolla vetää. Näissä ns. budjettitason hotelleissa on kuitenkin melkoisia eroja, joten ajattelin jos jollain olisi kokemuksia ihan paikan päältä. Sinänsä omilla reissuilla ei ole ollut mitään pahempia pettymyksiä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×