Jump to content
Sign in to follow this  
arttuboy

Glasgow Rangers

Recommended Posts

jännittää jo nyt toi Rangers-matsi. se on pakko voittaa ja syitä on useita:

 

- lohkovoiton kannalta tärkeä pali

- kotiottelu

- kyseessä "paikalliskamppailu" eli taistelu saaren herruudesta.

- Man Utd:n ja koko valioliigan uskottavuuden kannalta tärkeä peli!!!!

 

ei se rangers pitäis olla mikään uhka, kuitenkin pelannut Celticin kanssa paremmin kuin mitä MINÄ odotin.

 

Onneksi Nelonen näyttää matsin suorana!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nonih, 5 minuutin kohdalla tehty maali rakaisi ottelun. Ei mikään kovin kaunis ottelu mut voitto on aina voitto. Täytyy sanoa että manun esitys oli kyl heikko, varsinki Giggs oli suuri pettymys. En ole koskaan nähny häneltä noin huonoa syöttöpeliä. Muutenki näytti siltä et pakka oli hajalla mutta onneksi P. Neville teki alussa maalin, muuten oisi voinu käydä miten vaan.

 

:D :D :D Ferdinand

:D :D Howard

:D P. Neville

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tehokas jalkapallo ei ole kaunista, kuten kuvasta näkyi. Seitsemällä puolustavalla miehellä ja kaikki paitsi van the man ja Giggs pallon alla, niin nolla pysyy. Howard oli hyvä tarvittaessa.

 

Giggsin syöttöpeli oli melko surkeaa, mutta vauhtia tuntui olevan enemmän kuin koskaan. Pakit eivät aina pysyneet perässä ilman palloa. (Tiedän, eivät pakit hänen perässään pallon kanssa juoksisikaan, mutta kaikki varmaan ymmärsivät.)

 

Rio oli kyllä loistavasti tilanteiden tasalla.

 

Frisk oli hyvä, ei langennut kalastuksiin, antoi jopa pelata piirun verran liian kovaakin. Keane olisi valioliigassa saanut siitä Molsin taklauksesta aivan saletin kortin. Tosin avustavat löysivät välillä aika yllättäviä rikkeitä.

 

Kokonaisuutena makea voitto ja jos vaatimattomuus kaunistaa, niin Phil näyttää tosi hyvältä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

En olisi kyllä koskaan uskonut että Phil nousee tälle tasolle millä hän nyt pelaa. En ole koskaan oikein osannut kaveria arvostaa kuten hänen vanhempaa veljeään, mutta näillä esityksillä on pakko todeta että nuorempi Neville taitaa todella vihdoin olla kypsynyt paremmaksi kuin Gary kuten Fergie kuulemma jo junnu iässä kaverista ennusti. Nappasi minun ottelun parhaan tittelin.

 

Muuten en kovin vakuuttavana esitystä pitänyt. Olisi voinut käydä huonostikin. Frisk oli muuten erinomainen kuten hän yleensä on, minusta ihan Collinan tasoinen tuomari jopa parempi, mutta viimeisen minuutin rikkeestä Scholesiin olisi ihan rohkeasti pitänyt viheltää se pilkku, vaan eipä sillä niin väliä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jees, ei kyllä ollut kovin vakuuttava esitys eilen. Jotain hyvää kuitenkin: toisen jakson alku, siinä Manu pääsi myllyttämään oikein hyvin ja sitten se, että johtoasema pystytään säilyttämään vaikka ollaankin altavastaajana kenttätapahtumissa. Manu kyllä tarvitsisi äkkiä jonkun KUNNON PELINTEKIJÄN, eka puoliaika oli todella kamalaa katseltavaa pitkine hätäpotkuineen. No tuloshan on pääasia, ei tapa jolla se saavutetaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

:twisted: :twisted: :twisted: Phil Neville; Loistavaa liikkumista joka puolella kenttää ja loistava maali.

 

:twisted: :twisted: Roy Keane; Hienoja taklauksia ja pallonristoja, lisäksi hoiti kapteenin "velvollisuudet" erittäin hyvin.

 

:twisted: Howard; Torju ne vähäiset mutta tärkeät tilanteet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No voitto tuli ja sehän on tärkeintä, muttei ihan vakuuttavalla pelillä. Toisen jakson alku oli todella kovaa myllytystä, josta ois maali pitäny saada. Giggs pelas yllättävän huonosti.

 

:twisted: :twisted: :twisted: Phill Neville

:twisted: :twisted: Howard

:twisted: Roy Keane

Share this post


Link to post
Share on other sites

:twisted: :twisted: :twisted: Keane

:twisted: :twisted: P: Neville

:twisted: T. Howard

 

Puolustus oli harvinaisen varmaotteinen. Johtuu tietysti myös siitä, että giggsiä ja ruudia lukuunottamatta kaikki puolustivat. Muuten oli aika huono esitys manulta... Giggsin syötöt meni mihin sattu... mm. rangersin kulmapotkun jälkeinen 2 vastaan 1 tilanne.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei ollut oikein loistava suoritus ManU:lta. Seuraavassa kohtaamisessa Rangersia vastaan odotan huomattavasti parempaa esitystä. Puolustuksen esitys oli hyvä ja Howard torjui ne mitä piti. Giggs ja van Nistelrooy eivät pelanneet mitenkään kehuttavasti. Onneksi Phil Neville teki tärkeän maalin ja kolme pistettä matkasi Manchesteriin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oli kyl taas hauska peli...! Välillä hirveetä hallintaa mut samassa ollaan taas ihan hukassa...!

Ennen peliä kandee aina haukkua joku sanoin ennen peliä kun katoin kokoonpanoa et P. Neville tuolla oikees laidas ja haukuin maasta taivaaseen mut eiköhän mies tuu ja tee voittomaalin... Hyvä niin.

 

Ferdi oli aivan loistava uskomattoman varma ja pelasti ainakin kaks maalia...

Share this post


Link to post
Share on other sites

jaahas man utd - rangers osa 2... kotiottelu ja vain voitto kelpaa. jatkoonmenemisen kannalta olis pirun tärkeetä voittaa tämä ottelu!!! lohkovoitto pitäis pystyä ottamaan. meijän tuurilla tietenkin joku real tai juve jää lohkossaan kakkoseks ja tulee vastaan pudotuspeleissä.... :shock:

 

toivon näkeväni paljon hyökkäävämmän unitedin kuin 2 viikkoa sitten ibroxilla. ei samanlaista kilpikonna- taktiikkaa!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jos Fergusonin jokavuotinen tavoite on jatkoonpääsyyn vaadittava 10 pistettä, niin silloinhan kolmesta jäljelläolevasta pelistä tarvitaan yksi voitto ja yksi tasuri. Rangers jää taakse todennäköisesti kotitappionsa takia tasapelilläkin.

 

Tasapeliä tosin United ei kotonaan hae ketään vastaan, ja hyvä niin.

 

Nythän näyttää siltä, että kaikki muut paitsi Real (ja hekin teoriassa) ovat mahdollisia lohkokakkosia, joten sieltä voi tulla ihan kuka tahansa jatkossa vastaan. Tietysti tilastollisesti on parempi tulla ykköseksi ja todennäköisempää saada heikompi vastus. Jos sieltä tulee esim. München tai Juve, niin ne tilastot voikin sitten nakata kankaalle.

 

Ollaan niinkuin AA:ssa, eletään päivä kerrallaan addiktiomme kanssa ja katsotaan mitä tuleman pitää.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tänään peli lienee huomattavasti yleisöystävällisempää, kuin pari viikkoa sitten. Rangers haluaa ehdottomasti sen voiton, eikä ManU peruutteleen lähde. Ruud vois tänään paukauttaa vaihteeks maalin. Viime kerrasta alkaa oleen ihan liian pitkä aika.

 

Jatkokierroksilla yksikään vastus ei tule helppo olemaan, sen verran tasainen liiga kyseessä. Eikä silläkään loppujen lopuksi kauheasti ole edes väliä kuka on vastassa, jokainen vastustaja joka vastaan tulee on voitettava jos aikoo kauden päätteeksi juhlia mestareiden liigan voittoa.

 

Mielenkiintoinen asia tänään on Klebersonin paluu kokoonpanoon. Peliaikaa on tuskin tänään luvassa, ellei ManU:lla ole lopussa selkeää johtoa ja Ferguson päätä antaa Klebille muutamaa minuuttia lopusta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voittohan se sieltä tuli, Diegolla on putki päällä, ja Ruudkin osuu jälleen. Mukava huomata myös, että Kleberson on päässyt pelikuntoon, pääsee vihdoin näkemään, onko miehestä mihinkään.

 

Näyttäisi jatkopaikka olevan hanskassa CL:ssä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Paljon positiivista pelistä tilastojen ja kuulopuheen mukaan. 3-0 voitto on hieno asia, ucl jatkopaikka varmahko, Diego maalasi jälleen, Ruudkin teki pitkästä aikaa, ja oikein kaksin kappalein, Kleberson pelannut hyvän pelin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ai nii kuka sano et peli päättyy 3-0 ja Ruud tekee hattutempun..!

Ihan ei hattutemppua tullut mut ainakin hieno voitto tuli... :D :D

 

Puolustus on kyllä pelannut tosi hyvin ja jälleen pysyi puhtaana ei Howard mikään huono ostos... :wink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×