Jump to content
Sign in to follow this  
Alix

Euroviisut

Recommended Posts

Huomenna ne sitten taas alkaa, ja jatkuu lauantaina, jossa toivottavasti mukana myös oma söötti lordimme :D

 

Oaa viisujenseurantani on ollut tähän asti aika vähäistä. Silloin tällöin vilkuillut männä vuosina. Mutta nyt pitää toki katsoa ja tarttua luuriin lordin puolesta ;)

 

Saas nähdä miten porukka ottaa ne vastaan siellä ateenassa. Median huomio on ollut ainakin tosi kovaa, ja niinhän ne sanoo että kaikki PR on hyvää. :smile_ani: Finaalipaikkaan uskotaan :superhappy:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja koska kyse on politiikasta (esim. Kreikka Kypros täydet pisteet suuntiinsa), Suomi jää taas sinne jonnekin voivottelemaat "karvasta" tappiota. :greed:

 

Ei niitä ikinä voiteta, eikä niin väliksikään. Jouduttaisiin vaan järjestämään seuraavana vuotena mikä aiheuttaa jälleen veronmaksajille lisäkuluja.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onneksi Lordi oli valintamme edustajaksemme, sillä jos joku tuhannen Metsäketo olisi siellä laulaa lirkutellut niin tulos olisi ollut sama vanha tuttu!

Itse kyllä uskon Lordin menestykseen, sillä varmasti nyt äänensä antavat muutkin kuin pelkät euroviisufriikit! Metallimusan ystäviä on melko paljon pitkin Eurooppaa ja heitän arvauksen, että Kreikalta Suomi saa aika kovat pisteet ;)

Tsemppiä vaan pohjoisen pojalle finaaliin :finger:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hirvee kilpailu, mutta kaikesta huolimatta...

Jumankekka minkä tekivät! Tämähän menee jo jääkiekon MM kullan ohi! :D

Ne jota ovat eläneet "Vinland van point"-ajan tajuavat!

 

It's coming home

It's coming home

It's coming

 

(Forty) years of hurt

Never stopped me dreaming

 

So many jokes, so many sneers

But all those oh-so-nears

Wear you down

Through the years

Share this post


Link to post
Share on other sites
Älä puhu paskaa' date=' jos joudut sittenkin syömään sanasi. :shades: ']

 

Hyvä se on täällä jälkeen päin tulla kehumaan kuinka uskoit että vie koko kisan voiton ;) Ilmeisesti olit itse sitten täysin varma voitosta ennen koko roskaa ?

 

Hienoa että voittivat ja helkkaristi onnea vaan sinne suuntaan (Lordille & kumppaneille) kovasti :mrgreen: Näköjään teinit ja hevimusiikin ystävät erityisesti antaneet kännyköidensä laulaa saldorajoineen viime yönä melkoisesti ympäri Euroopan.

 

---

 

Nettilehdehden uutista napsastu seuraavassa...

 

Lordi ei vain kukistanut muita, vaan myös tyrmäsi kaikki. Euroviisujen piste-ennätys 292 ja 45 pisteen ero kakkoseksi tulleeseen Venäjään mykisti. Kolmanneksi viisuissa nousi Bosnia-Hertsegovina.

 

Suomi keräsi täydet 12 pistettä Tanskasta, Ruotsista, Norjasta, Virosta, Puolasta, Britanniasta, Islannista ja Kreikasta.

 

Kymmenen pistettä Suomelle antoivat Andorra, Kroatia, Irlanti, Liettua, Saksa ja Espanja. Kolmanneksi parhaaksi eli kahdeksan pisteen arvoiseksi Suomen noteerasivat Slovenia, Latvia, Belgia, Sveitsi, Venäjä ja Ranska.

 

Nollille Suomen ja Lordin jättivät ainoastaan Armenia, Monaco ja Albania.

Share this post


Link to post
Share on other sites

...Laitoinkin viestiä tuonne ELK:in topiciin, mutta laitetaan nyt vielä tännekin. Tällänen huomio...

 

Tämähän tarkoittaa sitä että koska kukaan ei ole nähnyt Lordin todellisia kasvoja, niin nyt kaikilla kunnon akneella varustetuilla suomalaisilla miehillä joilla on lisäksi silmät punaisena ja vaatteet repaleisena, käy nyt flaksi missä tahansa ympäri eurooppaa noina tuskallisina aamuyön tunteina kun daameja pyydetään saatille! :D

 

Onnea Lordi ja Kiitos!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Seuraavaksi jalkapallon arvokisat!

 

Hyvä Lordi! Lähdimme heti äänestyksen jälkeen Jyväskylän keskustaan katsomaan seurauksia ja hyvältä näytti: KAIKKI VASTAAN TULIJAT HYMYILIVÄT! Osa huusi hardrockhallelujah ja toiset tyytyivät vain halailemaan kaikkia vastaantulevia. Tuntui siltä, että kaikkien mielestä maailmasta oli juuri tullut parempia paikka elää. Sitten paikallinen baari teki sen oikean teon, ja jysäytti Lordin soimaan kadulle. Pari kaveria kiipesi terassin pöydille tanssimaan, eikä kukaan tullut korjaamaan heitä sieltä pois - portsareistakin oli tullut hetkessä suvaitsevaisia, hyviä tyyppejä :icon_lol:.

 

Enää ei ole valloitettavana kuin jalkapallon arvokisat - toivottavasti ne pelataan pian Kreikassa. :strong:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hyvä se on täällä jälkeen päin tulla kehumaan kuinka uskoit että vie koko kisan voiton ]

 

Kyllä, kyllä, heti kun olivat saaneet kaksisataa pistettä ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

VOI HUH HUH! UPEAA LORDI!!!!!

 

Nyt se on sitten todistettu että kaikki - siis aivan KAIKKI - on mahdollista. Jopa Suomi voi voittaa euroviisut :D

 

Tunnustan että ennen tulosten julkistamista en ollut hirveän luottavainen, mutta kahden maan pisteiden jälkeen kun oltiin jo saatu vähän kaulaa kakkoseen niin kyllä nousi tunnelma kattoon ;)

 

Kymmenen maan pisteiden jälkeen aloin jo "ahneeksi", ja kirosin itsekseni että "perkele miks noi anto meille vaan 8 pinnaa" :flirt: Sinänsä omituista, kun tähän asti on tullut suorastaan tuuletettua jos Suomi saa sattumalta yhden pisteen jostain :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://www.youtube.com/watch?v=snG2V-PtpB8&search=EUROVISION%20ICELAND%20SILVIA%20night%20congratulations%202006

 

Islannin edustaja ei ilmeisesti tykästynyt Lordiin eikä moniin muihinkaan kisan artisteihin :D Kovaa kielenkäyttöä korkealla äänellä. Itsehän leidi oli tietysti kiistatta kisojen paras!

 

Eli kyseessähän siis oli näytelty kohtaus.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joku noista koetteleepi sitten kotoisella maaperällämme puolustaa viime vuoden voittoa... Enpä lähtisi kovin suurella rahasummalla lyömään vetoa että temppu uusiutuisi sitten loppukilpailussa aikanaan :mrgreen:

 

Suomen viisupaikasta kilpailee 12 artistia

8.11.2006 13:32, päivitetty 08.11. 16:31

 

Suomen euroviisuedustuspaikasta kilpailee 12 artistia. Yleisradio on kutsunut heidät mukaan levy-yhtiöiden ja artistien kanssa käytyjen neuvottelujen pohjalta.

 

Enin osa kilpailijajoukosta koostuu tunnetuista kotimaisista nimistä. Mukana ovat esimerkiksi Beats and Styles, Hanna Pakarinen, Humane, Jani & Jetters, Jukka Kuoppamäki, Lovex sekä Suomea viisuissa kerran jo edustanut Laura.

 

Hieman tuntemattomampia artisteja ovat toissa vuoden Suomen-karsinnassa toiseksi tullut Kentala, punkahtavaa rockia soittava Jann Wilde & Rose Avenue, popahtavaa iskelmää esittävä Johanna Kurkela, oopperarockiksi musiikkinsa luonnehtiva Katra sekä metalliyhtye Thunderstone.

 

Karsinnat juontaa tuttu parivaljakko Heikki Paasonen ja Jaana Pelkonen. Lähetysten uutisankkurina toimii alivaltiosihteeri Simo Frangén.

 

Kilpailukappaleet ja niiden tekijät julkistetaan myöhemmin. Suomen-karsinnan finaali on 17. helmikuuta.

 

VIISUEHDOKKAAT:

Beats and Styles

Hanna Pakarinen

Humane

Jani & Jetsetters

Jann Wilde & Rose Avenue

Johanna Kurkela

Jukka Kuoppamäki

Katra

Kentala

Laura

Lovex

Thunderstone

Share this post


Link to post
Share on other sites

Noista pitäisi suurin osa heivata ulos jo ennen karsintoja :fero: Humanen mallipoju K. Herold jonka laulutaito on varmasti jopa omaani huonompi, on aivan väärällä areenalla. Samoin Samoin teinitytönkostuttaja-orkesteri Lovex on yksi iso vitsi. Muut noista onkin sitten ihan liian tasapaksua perusviisukamaa, joilla ei ikinä menesty. Beats 'n styles on ehkä hiukan erottuva.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jaa että Thunderstone viisukarsintoihin??!

 

Kyseessähän on mitä mainioin metallibändi, soittaa Stratovarius tyylistä musaa...(parampaa mielestäni). Mutta että viisuihin? :undecided:

Toivottavasti kilpailukappale on joku ballaadi, vois pärjätäkin :thumbsup1:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Melekosta sakkia kyl tänä vuonna ehdokkaina...

 

Tässä ovat Suomen Euroviisuehdokkaat

15.11.2007 15:46

 

Suomen euroviisuehdokkaat ovat musikaalinen sekametelisoppa. Mukaan mahtuu heviä, iskelmää ja poppia.

 

Euroviisuedustuksesta kamppailevat Cristal Snow, Crumbland, Vuokko Hovatta, Jenna Bågeberg, Jippu, Kari Tapio, Mikael Konttinen, Hanna Marsh, Kristian Meurman, Movetron, Ninja ja Teräsbetoni.

 

- Tavoitteemme oli saada euroviisukarsintoihin musiikillisesti monipuolinen ja yllättävä joukko kotimaisia artisteja, ja mielestäni onnistuimme tavoitteessa hyvin, Suomen karsinnan vastaava tuottaja Matti Grönberg YLE Viihteestä kertoo.

 

- Uskon, että näiden artistien joukosta jokainen löytää oman suosikkinsa.

 

Aiemmasta poiketen kukin kutsuartisti esittää Suomen karsinnassa vain yhden kappaleen, ja artistit joutuvat pudotusuhan alle jo alkukarsintavaiheessa.

 

Alkukarsintoja on kolme. Finaalilähetys nähdään maaliskuun ensimmäinen päivä.

 

Eurovision laulukilpailut pidetään tänä vuonna Serbian pääkaupungissa Belgradissa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×