Jump to content
Sign in to follow this  
Vilho

Suomalainen kannattajayhdistys?

Recommended Posts

Terve,

Onko Poolilla Suomessa oma virallinen kannattajayhdistys. Jos on, tietääkö joku yhdistyksen nettiosoitteen?

Löysin eräältä epäviralliselta (englanninkileiseltä) pool-saitilta Suomalaisen yhdistyksen osoitteen kolumbus.fi/lfcsuppoerters, mutta eipä näyttänyt olevan enää käytössä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moi ja tervetuloa laajaan joukkoon

 

Kyllä sellainen suomalainen kannattajaklubi löytyy, mutta esimerkiksi meikäläinen ei ole mennyt siihen mukaan. Kyselin jäsenmaksusta ja katselin heidän nettisivujaan, mutta päädyin sitten siihen, että en ala maksaa yhtä 20 euroa lisää (se oli jäsenmaksu pelikaudelta eli ajalta elokuusta heinäkuuhun silloin ainakin) asiasta, joka ei ainakaan minulle tuntunut tuovan mitään lisäarvoa. Siihen taas oli kaksi syytä:

 

1) Olen virallisen OLSC:n jäsen, johon tämä Suomen LFC kannattajat ry ei kuulu. Olen ollut jo pitkään ja koen itselleni läheisemmäksi asiaksi olla oikeasti Liverpoolin jäsen ja saada "henkilökohtaista postia" mm. OLSC:n puheenjohtajalta Ian Rushilta ja manageri Rafael Benitezilta. Jos ostaa fanikamaa Poolin kaupasta, saa jäsenenä alennuksia. Reservipeleihin pääsee ilmaiseksi, jos liikkuu Liverpoolissa yms. OLSC:n uusi lehti tuli juuri, siellä on sivukaupalla FA-cupin voitosta kuvia ja juttua yms.

 

2) Olen Englannin liigan kannattajat ry:n jäsen. ELK:ssä Liverpoolin kannattajat ovat suurin yksittäinen jäsenryhmä. Eli voin tavata kotimaisia faneja sitä kauttakin + lisäksi viettää eri tavoin mukavaa yhdessäoloaikaa muiden seurojen fiksujen kannattajien kanssa sekä ELK:n jäsentapaamisissa että esimerkiksi futsal- ja jalkapallokentillä pelaillen.

 

3) Tiedän, että osa ELK:n jäsenistä on myös Suomen LFC kannattajien jäseniä. Ja osa Suomen LFC kannattajien jäsenistä ei ole ELK:n jäseniä. Eli kukin sitten tekee ratkaisunsa tietysti sen mukaan, mikä itselle tuntuu mukavimmalta. Tuo edellä sanomani oli vain kertomus siitä, miten itse päädyin toimimaan sen jälkeen, kun olin jo päättänyt liittyä ensin OLSC:n ja sitten ELK:n jäseneksi.

 

Lisätietoja netistä

 

ELK:stahan löytyy lisätietoja osoitteesta http://www.elkry.net

 

OLSC:stä saa tietoja osoitteesta http://www.liverpoolfc.tv/olsc/.

 

Se suomalainen kannattajaklubi löytyy osoitteesta http://www.fcliverpool.net/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×