Jump to content
Sign in to follow this  
Antiko

Zlatanin eiku Ruotsin MM-kisajoukkue

Recommended Posts

Miten minusta näytti, ettei Ruotsilla ollut omaa ketjua täällä, joten laitetaanpa sellainenkin (vaikka taitaa tulla hieman myöhässä).

 

No eilisen Englanti-matsin jälkeen olisi jälleen kiva olla ruotsalainen. Zlatan ei edes pelannut, ja kuitenkin englantilaisten kivikova keskikenttä ja puolustus imuttivat kaksi maalia ja tasoittavan vielä viimeisellä minuutilla. Mitä tähän voi enää muuta sanoa kuin että: Tämä on niin Ruotsia, niin Ruotsia!

 

No Saksa tulee ensi kierroksella vastaan, joten se siitä, eikä Zlatan päässyt edes vauhtiin, kuitenkin kaikilla sveduilla oli taas jätte kivaa. Niinhän se taitaa aina mennä, sanoo hieman katkera finski.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ruotsin pelistä kyllä oikein paistoi läpi valtava taistelutahto. Hyvin pelasivat, ja tulos oli varmasti sekä Ruotsia että Enkkuja tyydyttävä. Saksa on hyvässä iskussa mutta ei tule pääsemään helpolla lauantaina.

 

Mikäs muuten Ibrahimötvischaschöviä vaivaa? Onko pelikunnossa taas piakkoin?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nivunen paukkuu

 

Sama kuin kuin kaikilla Juve-pelaajilla eli nivunen (oikea klassikko!) Zlatan kävi Torinossakin hakemassa hoitoa, mutteivät ne ole saaneet Emersoninkaan nivusia kuntoon, vaikka ovat jo kaksi vuotta yrittäneet, miten sitten Zlatanin?

 

No huonolta siis näyttää ja huonostihan mies on pelannut, mutta syvällä sisimmässään, tuon bosnialaisen kovan ulkokuoren alla, sykkii pehmososiaalidemokraattinen ruotsalainen sydän, joka tuo hurmioituneen Zlatanin kentälle, ja hän pudottaa kantapäävipillään pahan Saksan kotikisoistaan. Se se vasta olisi jotain, heija Zlatan!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×