Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. PÄIVÄN PELI !

  Tänään olisi taas pari peliä tarjolla. Toinen on suljetuin ovin ja toiseen myydään lippuja. Tuo rahalla katsottava ottelu on Hongan peli Lahtea vastaan. Sinne liput ovat kuulemani mukaan 15 euroa. Pelataan käsittääkseni Tapiolassa klo 15. Näistä pelien suljetuista tai avoimista ovista pitäisi olla selkeä tieto jossain, ettei käy kuten eilen, kun ihmisiä oli tulossa katsomoon ja portti pysyi kiinni. Onko järkeä? Pallokentän katsomo on vielä niin iso, että siellä 100 tai 200 ei olisi tuntunut missään. Turvavälit olisivat säilyneet helposti. Ja onko niitä välejä oikeasti järkevää nyt niin yrittää edes pitää? En tiedä. Oma ajatus on ettei. Joka paikassa sitä jo ihmiset pyörivät ja luuhaavat, ihan kylki kyljessä, samoja pintoja kosketellen. Niin tuo suljetuin ovin pelattu peli on siis Klubin ja Gnisun välinen ottelu.
 3. Etävalmennus tietokoneella

  No niin. Otetaas muutama lisäys tähän aiheeseen. Omia kokemuksia, fiiliksiä ja havaintoja etänä toteutetusta psyykkisestä valmennuksesta. Enemmän säätöä ja häiriötekijöitä tätä toteutettaessa oli selkeästi, jos vertaa siihen että on aina sama tila jonka häiriötekijät ovat aika minimissä eli ei ulkopuolisia kuljeksi tiloissa kuuntelemassa tai juttelemassa, sekä tuo tälle päivälle tyypillinen puhelimien käyttö jää pitkälti pois. Uuden ohjelman kanssa kikkailu toi alkuun omat mausteensa ja se oli sitä että valmennettavat vaihtelivat kokouksessa taustoja ja tutkivat ohjelman mahdollisuuksia. Se minua häiritsi, kun kaikkien mukana olevien naamat eivät näy ja ei voi tietää ovatko edes paikalla tai keitä muita mahdollisesti taustalla. Ajoittain ongelmia myös äänen kuulumisen kanssa tai joltain saattoi yhteys katketa. Välillä joku oli ulkona, kun löysi sieltä rauhallisen tilan tai oli matkalla kotiin. Liikkuvaa kuvaa ja onko silloin läsnä niin vahvasti kun ulkomaailmaan kuitenkin pakko keskittyä ettei kävele päin seiniä tai auton alle. Huomattavasti enemmän myös oltiin puhelimella, vastattiin viesteihin tai luettiin muiden viestejä. Jonkin verran myös naputettiin tietokonetta. Tämä kaikki on pois ryhmässä läsnäolosta, jota psyykkinen valmennus harjaannuttaa. On helppoa "kadota" ryhmästä, jos aihe turhauttaa...sama kääntyy myös helposti vuorovaikutukseen eli kun turhaudumme emme ole läsnä, käännämme ehkä selkämme yms. Tätä puolta on myös hyvä harjoitella, jotta voi kohdata toisen turhautumisesta huolimatta tai oppii sanoittamaan turhautumisensa ja tutustuu omaan turhautumiseensa. Kääntäessä huomionsa kiinnotavaan ei tätä opi. Tunnetta on helppo paeta touhuamiseen tai johonkin kivaan. Tuo ryhmien jakaminen pienryhmiksi on myös haastava elementti, sillä se lisäsi omaa työmäärää merkittävästi. Poissaolot olivat myös huomattavasti isommassa roolissa, kun ryhmä koostui vain kuudesta osallistujasta. Jos kolme oli poissa niin ryhmä oli hyvin pieni ja todella intensiivinen. Toisaalta pienemmistä ryhmistä pidetään, koska niissä enemmän tilaa puhua ja tuoda oma näkökulmasa asiansa esille. Tämä helppo tajuta ja monesti myös syy miksi isomman ryhmän ajatellaan / koetaan olevan huono. Itse ajattelen ison ryhmän opettavan paljon enemmän kuin pienen ja helpomman muodon työskentelyn. Kuunteleminen korostuu isommassa ryhmässä ja siinä joutuu käsittelemään paljon turhautumisen sekä ulkopuolisuuden/yksinäisyyden tunteita. Tärkeää, koska nämä taidot ovat ratkaisevassa roolissa ryhmässä pärjätäkseen ja luotaessa hyvin toimivaa ryhmää.
 4. Yesterday
 5. Ajatuksia tästä kaudesta

  Aika tiukka setti. Suosii isojen rostereiden kuten MC kaltaisia porukoita. Useimmilla taso tippuu reippaasti aloituskokoonpanon ulkopuolella. Ja kuormitus ykkösmiehillä näkyy taatusti loukkaantumisina tuollaisella tahdilla. Toivottavasti Mourinhon juhannus menee syvässä murjotuksessa!
 6. Huhuja (AC Milan)

  Jep. Ei Milanilla varmastikaan ole mitään kiinnostusta myydä, mutta kun pelaajan sopparissa on 50M€:n ostopykälä, niin Milaniltahan ei sitten lupaa kysytä jos joku tuon summan tuo pöytään. Siksi Guardiolakin soitteli suoraan Bennacerille, sillä rahaahan Cityllä on (jopa UEFA:nkin mielestä arveluuttavalla tavalla kerättyä tosin).
 7. Ajatuksia tästä kaudesta

  Kerkeää saunan ja pelin jälkeenkin...yötön yö.
 8. PÄIVÄN PELI !

  Ja taas mennään ! Eilen oli PK-35 vs. Atlantis treenipeli. Vähän tuo säätämistä oli, mutta muutama ihan nätti kombinaatio ja yksilösuorituskin nähtiin. Jojo on nyt äijissä pelaamassa ja oli kyl huvittavaa, kun ehti olla minuutin kentällä ja löi pelin tasoihin samoin tein Siinä se taas oli oikeessa paikassa ja oikeeseen aikaan. Mä diggaan. Hyvä pelaaja ollut ja eilen teki duunia ihan tosi kivasti ajoittain myös alas päin ! Katsojia oli melkoinen kasa, varmaan 150-200. Tänään olis taas treenipeliä tarjolla. En tiedä onko virallisesti missään näkyvillä niin en viitsi vielä huudella, mutta katsomoon taas matka. Kodin lähellä olisi myös paikallisottelu (jonne en ole menossa) kun MPS kohtaa Puiun. Paljon on tarjolla fudista ja hyvä niin. Nyt on vähän flunssan oireita, joten pitää pitää vähän etäisyyttä muuhun maailmaan ja toivoa jos on koronaa ettei lähtö tule Hyvää viikonloppua kaikille ! Ja menkää kentällä nautiskelemaan, ei pieni sade haittaa !! Hyvä ja lämmin vaatetus niskaan niin hyvin pärjää ! Eilen oli villakalsaria ja untuvatakkia pipon kera sekä lapaset ni ihan hyvä oli Villasukkia unohtamatta ! Kyllä piisaa taas. Huomenna myös ja sunnuntaina peliä tarjolla... nam nam !!! Hyvä etten mainostanut eilistä peliä, kun se pelattiin suljetuin katsomoin. Paljon oli katsojia aidan takana. Kiffen pelasi siis Kontua vastaan pallokentällä. Kiffen vei pelin nimiinsä 3-1. Kontu oli aika vaisu, kun vertasi siihen mitä tottunut näkemään. Ilma oli kyllä mitä kaunein. Oli todella antoisaa olla katsomassa peliä. Joutu kyllä riisumaan villapaitaan ja kalsareita heti kättelyssä pois. Kesäpeli eli pystyi ilman paitaa lekottelemaan ja naatiskelemaan. Ai jai jai !
 9. Huhuja (AC Milan)

  Itsellä on sellasta lapsenuskoa, että jos RR tulee, niin tämä Milan-perinne katoaa ja sitä rahaa aletaan käyttämään fiksummin. Tämä usko kuuluu samaan sarjaan kuin joulupukkiin uskominen.. Mut joo. Jos joku maksaa sen ulosostohinnan, niin ei siinä voi enää muuta kuin alkaa etsii uusia pelaajia.. Joo..Itse näkisin enemmänkin tuon Florentinon Bennacerin korvaajana kuin parina. Niin ja onhan Manu siihenkin iskenyt silmänsä: ManU jahtaa ”Mustekalaa” - vonkaleen kintereillä riittää kuhinaa Manchester United on heittänyt verkot vesille Portugalin suunnalla. ManU kalastaa ESPN:n tietojen mukaan Benfican 20-vuotiasta Florentino Luisia ensi kaudeksi riveihinsä. Portugalin A-maajoukkueen portteja kolkutteleva Luis tottelee lempinimeä ”Mustekala”, joka kuvastaa hänen ulottuvuuttaan ja luonnettaan keskikentän raatajana. ManU ei ole suinkaan ainoa nuorukaisen kintereillä oleva pelaaja. Ainakin AC Milan, Bayer Leverkusen, Real Betis ja Leeds ovat ottaneet Luisin tutkaansa. Luisin pelaaja-agentti Bruno Carvalho Santos oli neuvotellut ManU:n kanssa jo tammikuussa ja keskustelut siirtymisestä Valioliigaan ovat jatkuneet ESPN:n mukaan pitkin kevättä. - Florentino on yksi arvostetuimmista puolustavista keskikenttäpelaajista Euroopassa, joten häntä kohtaan on nyt paljon kiinnostusta, Santos toteaa. Luisin sopimus Benfican kanssa umpeutuu vuoden 2024 kesäkuussa.
 10. Huhuja (AC Milan)

  Pelit ja mestaruudet voitetaan keskikentällä, vaikka puolustusta ja hyökkäystä aina seurataan. Milanin edellinen suuruuden aika onnistui Pirlon, Gattuson ja Seedorfin ansiosta. Liverpool nousi Gerrardin ja kumppaneiden uroteoista, Manussa konehuonetta pyöritti Scholes, Barcassa Xavi ja Iniesta jne. Bennacerista ei siinä mielessä ole varaa (eikä mitään järkeä) luopua. Kyllä Milan varmasti tekee kaikkensa pitääkseen kiinni Bennacerista. Keskikentän kovan luokan tekijät ovat painonsa arvoisia kullassa ja Bennacerilla on valtava potentiaali. Huhuissa kerrotaan koko ajan, miten Milan yrittää löytää Bennacerille "sitä oikeaa" kumppania keskikentälle. Monia nimiä on läväytelty tiskiin, mutta jatkuvasti myös samat nimet pyörii kuten esim Florentino Luis. Jos Bennacer lähtee niin jostain pitäisi löytää korvaaja – ja se olisi vaikea tehtävä.
 11. Ajatuksia tästä kaudesta

  Aijai Unitedin peli juhannuksena... mutta alkoholiinhan ei sorruta.. .
 12. Huhuja (AC Milan)

  Ei pelkästään City vaan nyt on myös ManU (ja PSG) hyvin innoissaan Bennacerin kimpussa. Kyseessä hiomaton timantti, joka oikeiden pelaajien vieressä voisi nousta aivan Top-10:iin keskikenttäpelaajien joukossa. Toivon, että Milan pitää kiinni kynsin ja hampain tulevasta supertähdestään. Se 50M€ kuitenkin haaskattaisiin johonkin aivan älyttömään pelaajahankintaan kuten tapana on.
 13. A.C. Milan, Coppa Italia

  Coppa Italia ratkeaa – isojen pelien päivät selvillä Italian kauden cup-mestari on selvillä 17. kesäkuuta. Urheiluministeri Vincenzo Spadafora kertoi Coppa Italian välierien ja loppuottelun ajankohdista torstaina. Mukana on melko luonnollisesti tässä vaiheessa vain suurseuroja, joista Juventus ja AC Milan kohtaavat välierässään perjantaina 12. kesäkuuta. Lauantaina toisen loppuottelijan paikan ratkovat Napoli ja Internazionale. Mestari selviää keskiviikkona, 17. kesäkuuta. Näin cup on pelattuna valmiiksi, kun Serie A: n pitäisi käynnistyä jälleen 20. kesäkuuta, suomalaisittain sanottuna juhannuspäivänä. Lähde: Football-Italia
 14. Huhuja (AC Milan)

  Itselle tuo Bennacer on vielä vähän kääntämätön kortti. En olisi siitä ensimmäisenä luopumassa, mutta kuten Heek sanoi, että 50 miljoonaa on sen verran paljon rahaa, että sillä voisi olla käyttöä.
 15. Ajatuksia tästä kaudesta

  Tuostako se sitten lähtisi... Perjantai 19.6. Tottenham – Manchester United klo 22 Keskiviikko 24.6. Manchester United – Sheffield United klo 20 Lauantai 27.6. Norwich – Manchester United (FA-cup?) klo 22.15 Tiistai 30.6. Brighton – Manchester United klo 20
 16. Last week
 17. Huhuja (AC Milan)

  Sinänsä huolestuttavaa, että Bennacerilla on ulosostopykälä ja Manchester Citylla on rahaa maksaa se. Eikä varmaan Cityn europelipanna vaikuta asiaan, koska Milan ei europelejä pelaa (suurella todennäköisyydellä). Jos Guardiola tarjoaa Bennacerille avauksen roolin – mikä on todennäköistä, jos hän kerran soittelee Bennacerille – niin voi pojat olla niin, että menetämme keskikentän talismaanimme. Toisaalta 50 miljoonaa euroa on paljon rahaa, jonka Milan voi investoida kokonaisuudessaan Ragnickin projektiin. Sillä saa monta nuorta piilevää talenttia Toivotaan, että Ibrahimovic kertoo omasta Barcelona-kokemuksestaan Bennacerille, ettei kannata mennä... Lisätään vielä, että jos Bennacer menee niin seuraava lähtijä on varmaankin Donnarumma. Ja jos Donnarumma menee niin Romagnoli ei jää katselemaan, että mitäs tästä nyt tulee. Nyt kyllä vähän hirvittää.
 18. Siirtohuhut

  Saul ja Koke ovat olleet siirtohuhuissa joka vuosi, eivätkä siirry. Ehkä sitten kun valmentaja lähtee..
 19. Siirtohuhut

  Haaveiksi jää Saulin tulo. No McTomi ottaa toivottavasti vielä ison kehitysaskeleen ja Fred parantaa yhä hiukan; niin siinä on hyvä paletti Fernandesin lisäksi keskikentälle. Joukkue pääsee vielä samalle aaltopituudelle portugalilaisen kanssa, niin homman olettaisi rullaavan kentällä aika kivasti.
 20. Huhuja (AC Milan)

  RMC: Pep Guardiola soitti AC Milanin Arsenal-taustaiselle keskikenttämiehelle – siirtopykälä 50 miljoonaa RMC Sport kertoo Manchester Cityn tavoittelevan keskikenttäpelaaja Ismaël Bennaceria riveihinsä. Ranskalaislähde sanoo manageri Pep Guardiolan soittaneen henkilökohtaisesti 22-vuotiaalle, jonka nousu Serie A: ssa on ollut vahvaa. Arsenalin akatemiaan Arlesista vuonna 2015 siirtynyt algerialais-ranskalainen on esiintynyt Milanin ryhmässä 23 otteeseen tällä kaudella. Bennacer siirtyi Arsenalista Empoliin kesällä 2017, yhden miljoonan euron korvauksella. Milan maksoi Algeriaa 22 A-maaottelussa edustaneesta vuosi sitten kuusitoista kertaa enemmän. Hänen nykyisessä, vuoteen 2024 saakka jatkuvassa sopimuksessaan on 50 miljoonan euron siirtopykälä.
 21. Huhuja (AC Milan)

  Zlatanin vamma ei ollutkaan niin vakava kuin aluksi pelättiin. Mies palaa tänään takaisin Italiaan pohjevammatutkimukseen. Milan toivoo Zlatanin olevan pelikunnossa heinäkuun puolessa välissä.
 22. Huhuja (AC Milan)

  Näinhän se on, että voi käydä vielä vaikka niin, ettei Ragnick syystä tai toisesta tulekaan ja sitten on taas tilanne täysin auki.
 23. Siirtohuhut

  Ilmoittaa ilmeisesti siirrostaan. On iso Manu fani omien sanojensa mukaan. Toivottavasti toteutuu.
 24. PÄIVÄN PELI !

  Nyt se herkku taas alkaa ! RIP niille jotka kuoli koronaan, mä oon kattoo fudista just nyt ! Treenipeli Lassilassa alkamassa. Kesän eka Pohu kohtaa... jonkun, MauPa ehkä NouLa..?
 25. Siirtohuhut

  Sancho vain on yksi sukupolvensa lahjakkaimmista pelaajista, ja sellaisen talentin hankkimiseksi kannattaa jo tehdä töitäkin. En väitä, etteikö Werner hyvä hankinta myös olisi, mutta mielestäni Sancho on juuri sitä, mitä United on kaivannut pidemmän aikaa: täsmäase hyökkäyksen oikealle puolelle.
 26. Huhuja (AC Milan)

  Minusta tuon lista kaverit ihan mahdollisia ja enkä torppaa ketään. Tosin en minäkään tunne kavereita, niin en oikein osaa tehdä arvioita. Ei sen puoleen Milaniin on liitetty noin miljoona nimeä. Itse odotan yhden saksalaisen nimeä ja sen jälkeen alan pohdiskelee näitä muita nimiä..
 27. Huhuja (AC Milan)

  Ja ylläolevalta listalta voisin mahdollisesti kelpuuttaa vain 2 ylintä. Tosin nekin varauksella, sillä en ole kumpaakaan nähnyt pelaavan.
 28. Siirtohuhut

  Kelpaisi kyllä Wernerikin. Onko puolet halvempikin. Milloin Manussa ollut 20 maalin mies liigakaudella? Van Persie?
 1. Load more activity
×