Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Sevilla seuraavaksi vastaan kun kaatoivat Wolvesin 1-0 hallittuaan peliä täydellisesti. Hyvässä iskussa ovat kun viimeisin tappio tuli helmikuussa, lähes parikymmentä ottelua sitten. Toisaalta United pääsee pelaamaan vastaiskuilla kun Sevilla haluaa pitää palloa. Tiukka peli odotettavissa.
 3. Siirtohuhut

  Huomenna tulee ilmoitus, että Lingardinho on myyty?
 4. Siirtohuhut

  Onhan se selvä että Woodward+Judge tekee kaikkensa viedäkseen siirron maaliin, kun kyseessä on siirtoikkunan selkeä ykkösprioriteetti. Dortmundin ei ole kuitenkaan mikään pakko myydä. Sancholla on sopimus vuoteen 2023 asti eikä taloutensa puolesta BVB:llä mene niin huonosti että Sanchosta saatu potti olisi välttämättömyys edes keskellä covidia. Vähän sama tilanne kuin Maguiren tapauksessa - Unitedin täytyy maksaa isompi siivu heti ja tuskin tulevat tuosta 120 miljoonasta yhtään alemmas. Näköjään molemmat seurat ovat briiffanneet lehdistöä puolin ja toisin joten vähän pelkään, että jonkin aikaa tästä joudutaan kättä vääntämään. Dortmundilla on sentään yleensä ollut tavoitteena saada tärkeimmät siirrot hoidettua alta ennen kauden alkua joten toivotaan että niin käy nytkin. Unitedin kannalta Sanchon siirtopyyntö jouduttaisi merkittävästi asioita.
 5. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Zlatan-yhteys toimii? Ruotsalaislehti kertoo teinikärjen siirrosta AC Milaniin Ruotsalainen Expressen-lehti kertoo Hammarbyn kaupanneen 17-vuotiaan Emil Robackin Serie A – seura AC Milaniin. Milania viime tammikuusta itse edustanut Zlatan Ibrahimovic on Hammarbyn osaomistaja. Lehden tietojen mukaan Roback käy tänä iltana läpi Milanin lääkärintarkastuksen siirtoa varten. Liiketoimen kerrotaan tuottavan Bajenille noin 15 miljoonaa kruunua, eli noin 1,5 miljoonaa euroa. Teinikomeetan sanotaan olleen myös Arsenalin ja Bayern Münchenin kiikareissa.
 6. Siirtohuhut

  Toivottavasti Edin strategianon selvä, eli hänen pitää nyt juuri tällä hetkellä tietää hankitaanko Sancho vai ei! Jahkailu ja se että Dortmund pudottaisi hintaa kääntyvät hyvin pian manua vastaan. Eli mikä on strategia Ed? Onko vasalli Edin kädet sidottu jenkeistä käsin?
 7. Siirtohuhut

  Ne Dortmund pomot sano aikanaan Auban ja Dembelen kohdalla ihan samaa joten se ei kyl kerro mitään siitä onks Sancho irtoomassa vai ei.
 8. Siirtohuhut

  Niin minäkin ymmärsin. Ja oliko nyt niin että Dortmund olisi halunnut vitustipaljontonneja kerralla näppiin eikä "osamaksulla"?
 9. Siirtohuhut

  Sancho saaga ohi?! Ei lähde mihinkään sanoo Dortmund pomot!
 10. Eli tämäkin peli osoitti että jotain vielä tarvitaan siirtomarkkinoilta... wink
 11. Ansaittu jatkopaikka. Engl.mediassa tuumaillaan Olen taktisia kykyjä muuttaa pelisysteemiä ottelun kuluessa. Olen osittain samaa mieltä että siinä on Olen porukalla vielä paljon tekemistä. Pogba oli tässä pelissä ankkuroitu eikä hän päässyt pelaamaan vahvuuksillaan ja yhteistyö Brunon kanssa kärsi.
 12. Oliskin ollut Dave valepuvussa niin olis se yks hörppäsy tullut, ei olis tarvinnut rankkariin asti jännittää🤣 Kööpenhamina puolusti kurinalaisesti ja ManU päätti lähinnä kolistella tolppia. Turhauttavaa oli kotikatsomossa seurata peliä. Mut joo, onneks se yks kiintiörankkari kuitenkin saatiin ja jatkoon mentiin.
 13. Kauden 2017-2018 alusta lukin Fernandes on ampunut sarjaotteluissa ja europeleissä 21 rankkaria, ja onnistunut niistä jokaisessa. Lokakuussa 2018 Fernandes kuitenkin missasi yhden pilkun Portugalin cupissa. Uran koko tilastot ovat Transfermarktin mukaan 27 onnistumista yhteensä 29 rangaistuspotkusta.
 14. Joitakin pätkiä näin, kuten Greenwoodin hienon paitsiomaalin. Mikä tässä mätti? Laukauksia oliko14-0 ja yksi hikinen rankkarimaali. Huonoja kuteja vai Oliko Dave valepuvussa juuttimaalilla?? Matallakin paikkoja pilvin pimein vanhalla herralla. Asennevikaako pojilla?
 15. Last week
 16. Kalle-Johanissa olisi ainesta DDG:n korvaajaksi
 17. Unitedilla neljä tolppaa ja Köpiksen vahdilla jotain 3-4 unelmatorjuntaa. Kyllä tämä haiskahtaa, että pilkuilla pudotaan
 18. Pari pikku torjuntaa ottanu Johnsson köpiksen maalilla😬 Vasta 11 torjuntaa
 19. Mata dominoi kyllä ihan täysillä, kun pelin tempo on laskenut tarpeeksi. Varmaan kahteen ekaan minuuttiin kolme loistavaa syöttöä ja alusti pilkun.
 20. Hyvin ainakin tähän asti on toisen puolustusvoittoinen taktiikka toiminut.
 21. Yritetääs nyt välillä pitää ne koutsihommat tuonnenpana jos on vähä löysempi peli menossa. Ainahan se on koutsin vika jos peli ei kulje, pelaajat on vain koneita jotka tekee kaiken mitä koutsi sanoo, just eikä melkein.
 22. Väkisin hiipii mieleen ajatus, että tässä on samantasoiset koutsit vastakkain, vaikka toisella materiaali ihan eri luokkaa..
 23. United pelaa kyllä ihan ihme muodostelmalla. Pogba ihan yksin keskellä ja tuntuu että ei päästä omista pois millään. Rashford - Martial - Greenwood Bruno Williams - Pogba - AWB Fred - Maguire - Bailly
 24. United odotteli jostain syystä noin 40 minuuttia, kunnes alkoi pelaamaan tosissaan. Toki Köpis on myös ollut hyvä. Toivottavasti jatketaan samalla tavalla kuin nyt lopetettiin.
 25. Greenwood on kyllä ihan naurettavan kova viimeistelijä! Harmi, että oli hieman paitsiossa.
 26. Onko joukkue ollut bilettämässä edelliset päivät Kölnin yössä? Laiskaa liikettä. Huonoja syöttöjä seisoville jaloille. OGS voisi vähän herätellä porukkaa juomatauolla.
 1. Load more activity
×