Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Siirtohuhut

  Mutta....markkinoilla voi olla isoja kalojakin: Mane, Coutinho, Barcan Dembele, PP, Auba, Kane, lisäksi onko Ronaldo, Neymar, Mbabbe vaihtamassa seuraa.. Luoja tietää. Perhosefekti, jos joku vaihtaa niin sitten ruletti lähtee pyörimään. Joka tapauksessa Ole on vetänyt siirtoikkunoissaan pitkän korren eli onnistunut. Nyt vain pari hyvää vahvistusta lisää. Ei pakko olla nimimies vaan juuri se oikea oikeaan paikkaan kuten Bruno ja Ighalo.
 3. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Koronavirus: Huippumaalivahti koki kauhun hetkiä, ei pystynyt hengittämään – ”Minulta loppui happi 25 minuutiksi” Aston Villan konkarimaalivahti Pepe Reina kertoo Corriere dello Sportin haastattelussa taistelustaan koronavirusta vastaan. Koronaan viittaavat oireet alkoivat espanjalaisella kaksi viikkoa sitten. – Olin erittäin väsynyt koettuani viruksen ensioireet. Kuume, kuiva yskä ja pääkipu, joka ei missään vaiheessa loppunut. Olin yksinkertaisesti koko ajan väsynyt, Liverpoolin ex-vahti Reina kertaa. Pahimpina hetkinä Reinalla oli vaikeuksia hengittää. – Vaikein hetki oli se, kun en pystynyt enää hengittämään. Minulta loppui happi 25 minuutiksi. Ne olivat elämäni pahimmat hetket. – Ainoan kerran olin todella peloissani, kun ymmärsin, ettei happea ollut: päättymättömät pelon minuutit, aivan kuin kurkkuni olisi sulkeutunut. Sen seurauksena vietin ensimmäiset kuusi tai kahdeksan päivää sisätiloissa. Reina on nyt toipumassa kotonaan. Lähde: Independent
 4. Last week
 5. Siirtohuhut

  Tämä twiitti vahvistaa omia näkemyksiäni siitä, että nykyinen tilanne ei voi olla vaikuttamatta myös siirtomarkkinoihin. Sanoisin, että tästä kesästä voittajina selviytyvät ne seurat, jotka jo muutenkin kykenevät löytämään hyvän hinta/laatusuhteen pelaajia. Sanchon kaltaisen talentin hankkimiseen en siten oikein usko, mutta toivotaan kuitenkin parasta.
 6. Siirtohuhut

  Tammikuun ikkunasta sanottua.. Jaakko Perttilä ja Juho Hirvonen purkavat tammikuun siirtoikkunan palasiksi – Bruno Fernandes heti isoon rooliin Man Unitedissa, mutta hyökkääjähaku lähinnä naurattaa. Taitaa Oleakin naurattaa..
 7. Siirtohuhut

  Keskikentälle tulee tunkua.. Meillä on kohta joukkue "ex-espanja", ei hyökkääjiä ollenkaan. Manchester United on valmis maksamaan Atlético Madridin keskikenttäpelaajan Saúl Ñíguezin 150 miljoonan euron ulosostoklausuulin. Espanjan maajoukkuepelaajasta tulisi siirron myötä Unitedin seurahistorian kallein hankinta. Manchesterilaiset ovat tarkailleet jo pitkään Saúlia, 25, josta kaavaillaan korvaajaa lähtöhaluiselle Paul Pogballe, seuran nykyiselle ennätyshankinnalle. (Daily Star) ManU:n valmentaja Ole Gunnar Solskjär havittelee keskikenttävoimaa, sillä Paul Pogba saattaa olla lähtökuopissa manchesterilaisseurasta. Diario Madridista kuitenkin kertoo, että Valverden osalta ManU:lla on melkoinen este ylitettävänä: Real Madrid ei halua luopua suurlupauksesta ja on asettanut nuoren miehen sopimukseen ulosostohinnaksi huikeat 500 miljoonaa euroa.(K-S) Sitten vielä Bruno, Bellingham, McTomi, Maddison, Grealish
 8. Huhuja (AC Milan)

  Zlatan Ibrahimovicin kohusiirto ei toteudu - seurapomo: ”Laitetaan hautakivi sille unelmalle” Ruotsalaishyökkääjä Zlatan Ibrahimovicin, 38, ura päättyy suurella todennäköisyydellä tähän kauteen. Ibrahimovic ei jatka AC Milanissa ja toisaalta kohusiirto Italian sisällä ei sekään tule toteutumaan. Ibrahimovicia on viety - kuten jo aiemmin talvellakin - Italian Serie C:ssä pelaavan ja Silvio Berlusconin omistamaan Monzaan. Monzan toimitusjohtaja Adriano Galliani vahvisti kuitenkin tänään italialaislehti Corriere della Seran sivuilla, että fanien vesi kielellä odottama siirto ei tule toteutumaan - ei koskaan. - Laitetaan hautakivi sille unelmalle, Galliani muotoilee. Gallianin mukaan siirto romuttui lopullisesti maailmalla tällä hetkellä vallitsevaan epätietoisuuteen siitä, milloin koronaviruspandemia saadaan aisoihin. Galliani on samalla vakuuttunut siitä, että Ibrahimovicin ura on tullut nyt lopullisesti tiensä päähän.
 9. Huhuja (AC Milan)

  Olen Heekin kanssa täsmälleen samaa mieltä. Olisihan Z kiva nähdä Milanissakin ensi vuonna, mutta.. Tässä lisää huhuja: ME-hankinta syrjään? Lehti: Chelsea haluaa Serie A -tähden Valioliigan Chelsea maksoi kesällä 2018 maalivahti Kepa Arrizabalaga peräti 80 miljoonaa euroa. Kauppasumma teki Kepasta kautta aikojen kalleimman maalivahdin. Sen jälkeen kaikki ei ole mennyt suunnitellusti. Kepa on nimittäin ajautunut sivuraiteille Valioliiga-jätin paidassa. Hän tippui tällä kaudella jopa vaihtopenkille. Daily Expressin mukaan Chelsea harkitseekin nyt uuden maalivahdin ostamista. Lehti kertoo, että kiikarissa on AC Milanin Gianluigi Donnarumma. 21-vuotiaan kultakimpaleen sopimus päättyy vuoden päästä, mutta hän saattaa lähteä kesällä San Sirolta.
 10. Huhuja (AC Milan)

  Juu, ei mikään ihme, että Zlatan lopettaa. Koronakriisi voi pistää ensi kaudenkin sekaisin moninaisilla tavoilla ja ikää on jo mittarissa. Tulee pitkä breikki peleihin ja Milanissahan jatkuu sekoilu jo kymmenettä vuotta ja jälleen kerran alkaa uusi projekti niin siellä ei ole jatkomahdollisuuksia. Ja mihin muualle Zlatan menisi? Suurseuroihin ei taida olla asiaa muuta kuin korkeintaan penkille kyttäämään satunnaisia pelimahdollisuuksia, ja se ei ole Zlatanin paikka. Ruotsi voisi olla teoreettisesti mahdollinen, mutta Zlatan on suututtanut kasvattiseuransa Malmön fanit ostamalla osuuden kilpailevasta seurasta ja en usko, että Zlatania ihan hirveästi kiinnostaa riskeerata uran loppuhuipennus sellaiseen. Zlatan on sellainen kaveri, ettei hän jäähdyttele. Se on 100 lasissa tai ei mitään. Mahtavaa oli nähdä mies vielä Milanissa!
 11. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Hiukan päivitystä Italian tautitilanteeseen: Italiassa koronavirus­tartunta­huippu on vielä edessä, maan terveysviranomaiset pelkäävät Italiassa oli perjantaihin mennessä vahvistettu 86 498 koronavirustartuntaa ja 9 134 viruksen aiheuttamaa kuolemaa. KORONAVIRUSEPIDEMIA ei ole vielä saavuttanut huippuaan Italiassa maan kansanterveysviranomaisten mukaan, kertoo uutistoimisto Reuters perjantaina. Italiassa on vahvistettu koronaviruksen aiheuttamia kuolemantapauksia eniten maailmassa, 9 134. Vahvistettuja tartuntatapauksiakin on yhteensä toiseksi eniten maailmassa 86 498. Edelle menee vain Yhdysvallat yli 94 000 varmistetulla tartunnalla. Italia ohitti Kiinan vahvistettujen tartuntojen määrässä perjantai-iltana. ”Emme ole vielä saavuttaneet huippua, emmekä ole ohittaneet sitä”, korkeimman terveysviraston johtaja Silvio Brusaferro kertoi median edustajille perjantaina Reutersin mukaan. Brusaferro kuitenkin lisäsi, että tartuntojen määrässä on merkkejä hidastumisesta. Viime viikon torstaista lauantaihin Italiassa todettiin päivittäin reippaasti yli 4 000 koronavirustartuntaa. Päivässä vahvistettujen tartuntamäärien tahti hidastui hieman tämän viikon aikana ja päivittäin vahvistettiin noin 3 000 uutta tartuntaa. Torstaina päivässä vahvistettujen uusien tartuntojen määrä nousi kuitenkin jälleen, kun uusia tartuntoja vahvistettiin lähes 4 500. KUN koronavirusepidemia ei näytä merkkejä hidastumisesta, Italian viranomaiset aikovat jatkaa maan karanteenitoimia, joista osan oli tarkoitus loppua 3. huhtikuuta eli ensi viikon perjantaina. Italian rajoituksin kuuluu esimerkiksi se, että kaikki palvelut ovat kiinni ruokakauppoja, pankkeja, postikonttoreita ja apteekkeja lukuun ottamatta. Häitä ja hautajaisia ei pidetä. Koulut ovat kiinni, ja terveydenhuollon työntekijöiden lomat on peruttu. Maan 60 miljoonaa ihmistä saavat poistua kodeistaan neljästä syystä: töihin, apteekkiin tai kauppaan tai jos he tarvitsevat välitöntä terveydenhoitoa. Epidemian ytimessä Lombardiassa ulkonaliikkumiskieltoa tiukennettiin entisestään sunnuntaina. Koiraa saa ulkoiluttaa 200 metrin säteellä kotoa, ja kaikki urheilu, jota ei voi harrastaa kotona, kiellettiin. Tiukoilla rajoituksilla toivotaan, että edes osa Italiasta säilyisi pahimmalta epidemia-aallolta. Vielä tiukat rajoitukset eivät ole näkyneet tartuntaluvuissa. ITALIAN lääkäreiden keskusjärjestö julkaisi perjantaina avoimen kirjeen, jossa lääkärit ja tutkijat pyysivät mahdollisuutta käyttää omia laboratorioitaan lievien ja oireettomien koronavirustapausten testaamiseen. Kirjeessä yli 300 terveydenhoitoalan ammattilaista toivoo, että käyttämällä omia laboratorioitaan he voisivat hahmottaa taudin kokonaistilannetta Italiassa. Tällä hetkellä Italiassa vain muutamat erikoislaboratoriot tutkivat koronavirusnäytteitä, joka rajaa testattavien potilaiden määrää merkittävästi.
 12. Siirtohuhut

  Juu. Ja Levy vetää rahapussin nyörit kireälle. Pelaajat kiukuttelee anemisen taktiikan johdosta, Jose ettei saa kunnon pelimiehiä, ja .....historia toistaa taas itseään.
 13. ..erkeleen korona !

  Pelko vai jotain muuta? Mietin et mennäänkö tässä suojelussa ojasta allikkoon. Kaksiteräinen miekka. Jos liikaa suojellaan niin ei kehity vastustuskykyä tai missä on raja, jolloin pitää suojella? Kypärä päähän kävelijöille, vai kolhuja päiväkodin pihalla pienille? Mielenkiintoista nähdä pitkässä juoksussa meidän ja Ruotsin ero tavassa hoitaa asiaa. Joo o, tiedän, hidastetaan taudin etenemistä ettei järjestelmä kuormitu. Järjestelmä kuormittuu joka tapauksessa yli, mutta kyse onkin pikemminkin milloin ja miten. En tietenkään halua tilannetta, jossa joudutaan päättämään kumman henki on arvokkaampi ja hän saa hengityskoneen. En haluaisi tilannetta, jossa valitaan muutaman tuhannen hengen välillä vs. sen kun suurelta joukolta menee työ ja koko omaisuus, elämä murenee sitä kautta. Asioita on vaikea arvottaa ja sitä tämän elämän ei pitäisi olla. Vertaillaan vaihtoehtoja keskenään. Vertaillaanko kärsimyksen määrää, rahaa, elämän ja kuoleman välillä vai mitkä ovat ne mittarit tämän pandemian osalta? Jotain mittareita jokainen meistä käyttää halusipa sitä tai ei. Voiko olla että yksi iso mittari on oman elämänsä puolesta pelkääminen? Sitä verhotaan paljon myös ns. toisten puolesta pelkäämisen nimissä. Oma kuolemanpelko kielletään ja mieli kääntää asian niin että pelätään toisen kuolemaa suunnattomasti. Ryhdytään kynsin ja hampain estämään ettei tämä toinen kuolisi. Jos olisi rehellinen oman pelkonsa suhteen niin joutuisi jollain tavoin kasvamaan sinuiksi sen kanssa, että on kuolevainen. Oma suhteeni kuolemaan on elämän monien tekijöiden vuoksi tällainen kuin se on. Kuolema kohtaa minutkin jonain ajankohtana. En haluaisi sitä vielä, kun rakkaus elämää kohtaan on suurta. En tiedä tulenko koskaan toivomaan kuolemaa? Epäilen. Isäni eli viimeiset vuodet laitoksessa, mutta hän oli aina hyvin posotiivinen ja tyytyväisen oloinen elämäänsä. Olot eivät aina olleet hyviä hänen elämässä, mutta hän näytti nauttivan monista asioista, joita elämä hänelle tarjosi. Hetkellisiä sukelluksia voi toki elämässä tulla, mutta joo, vaikeahan mitään on ennustaa varmaksi. Ties vaikka joutuisi elämään lasikuvun alla lopun ikäänsä tai sänkynsä vankina, silloin saattaisi tuota kuolemaakin toivoa. Jos kuvittelisi maailman olevan jossain vaiheessa täynnä viruksia ja joutuisit elämään jossain steriilissä, suljetussa kammiossa yksin. Olisiko elämä elämisen arvoista? Epätoivo, pelko, viha, syyllisyys, avuttomuus, turhautuminen.
 14. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Urheiluministeri on erittäin epäileväinen Serie A:n suunnitellun jatkon suhteen: "Ennusteemme olivat pikkuisen liian optimistisia" Italian urheiluministeri Vincenzo Spadafora kertoi italialaisen televisiokanava Rai 3:n haastattelussa olevansa erittäin epäileväinen sen suhteen, että jalkapallon Serie A palaisi tositoimiin suunnitellusti 2. toukokuuta. Spadafora ja Italian jalkapalloliiton johtaja Gabriele Gravina kertoivat viime viikkolla toiveestaan, jonka mukaan taistelu mestaruudesta voisi jatkua 2. toukokuuta. –  Ennusteemme olivat pikkuisen liian optimistisia sen suhteen, että voisimme jatkaa kilpailemista huhtikuun lopussa tai toukokuun alussa, Spadafora päivitti sanomisiaan tämän viikon torstaina televisiohaastattelussa. –  Olen erittäin, erittäin epäileväinen. Voin varmasti sanoa vain sen, että jos pystymme pelaamaan näissä olosuhteissa, tapahtuu se suljettujen ovien takana. Jopa tiedemiehillä ei ole varmuutta epidemian kehityksestä. Meidän on mukautettava päätöksemme muuttuviin tilanteisiin, Spadafora jatkoi. Eheyttävää vaikutusta odotellessa Kaikki Italian urheilutoiminta on keskeytetty 3. huhtikuuta asti koronaviruksen vuoksi. Tautiin on kuollut Italiassa yli 8  000 ihmistä. –  Jalkapalloliitto voi päättää lykätä pelejä kesän loppuun asti, mutta tilanne on mutkikas. Jalkapallolla on mennyt pikkuisen muita kauemmin ymmärtää tätä kriisiä, urheiluministeri moitti. Spadafora mainitsi kuitenkin urheilun eheyttävän puolen. –  Haluamme olla valmiita aloittamaan niin pian kuin se vain on mahdollista. Urheilu tulee olemaan yksi moottoreista, joiden avulla voimme elvyttää tämän maan terveyskriisin jälkeen, Spadafora muistutti.
 15. Siirtohuhut

  Jose haluaa varmaan pelimarkkoja ison pinon ja saahan nähdä palaako sillat taas?
 16. Siirtohuhut

  Päin vastoin. Pakka on kasassa omalla puolustus alueella, pallonhallinta vastustajalla ja kytätään vastaisku paikkaa.
 17. Siirtohuhut

  Kuka olisi uskonut että Mourinho epäonnistuisi Spursissa? 17-vuotias ruotsalaismaalivahti Johan Guadagno kertoo Instassan kirjoittaneensa Unitedin kanssa sopimuksen.
 18. Siirtohuhut

  Sky Sports kertoo, että kiinalaisseura tarjoaa Ighalolle peräti 400 000 punnan (n. 437 000 euroa) bruttoviikkopalkkaa. Vuositasolla tuo merkitsisi peräti 22,7 miljoonan euron tuloja. Jos Ighalo houkutukseen tarttuu, voisi hän saada Shanghai Shenhualta kaksivuotisen jatkosopimuksen. Se ulottuisi joulukuuhun 2024, sillä nykyinen kontrahti päättyy joulukuussa 2022.
 19. Siirtohuhut

  Tottenhamin pakka taitaa levitä kokonaan nyt kun Jose puikoissa ja kausi ei ole mennyt putkeen. Verthongen lähdössä, Rose, Ndombele koirankopissa, Delen Allin veli ?? Hugo Lloris on pelannut huonoimman kautensa varmaan. Jokohan Harrylla mitta täysi? Tuskin pyttyjä luvassa vielä ensi vuonnakaan.
 20. Siirtohuhut

  Tänään joltain sivulta luin hienon siirtosaaga ketjun joka meni näin että PP Juventukseen, Ronaldo lähtee sieltä Pariisiin josta Neymar Barcaan ja me saadaan sitten Griezman..
 21. Siirtohuhut

  Rashford - Greenwood - Sancho voisi olla muutaman vuoden päästä melko kovettava kolmikko niin seura- kuin maajoukkueessakin.
 22. Siirtohuhut

  Sancho, Grealish, Bellingham ja Ighalo olisi eeppinen siirtoikkuna näissä olosuhteissa. Jos Woody saa tuon toteutettua, ei voi kuin hattua nostaa.
 23. Earlier
 24. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Tässä kommenttia pelaajan agentilta, joka Milanin kuuluu harvoihin onnistujiin: Real Madridin entinen laitapuolustaja säkenöi Serie A:ssa – agentti: ”Ehkä hänen kanssaan oltiin liian äkkipikaisia” Real Madrid myi viime kesänä Theo Hernándezin AC Milaniin noin 20 miljoonalla eurolla. 22-vuotias laitapuolustaja on kuulunut Serie A:n parhaimpiin laitapuolustajiin ja on tehnyt jo kuusi maalia sarjassa pelipaikastaan huolimatta. Theo ehti viettää Real Madridin kirjoilla muutaman vuoden, joista toinen sujui lainalla Real Sociedadissa. Real Madrid päätti lopulta luopua Theosta hankittuaan Ferland Mendyn Lyonista. Theon agentti Manuel García Quilón puhui laitapuolustajan tilanteesta Calciomercatolle. – Hänen on pelattava tällä tasolla hieman pidempään ja sitten hän on selvästi yli 50 miljoonan euron arvoinen, García Quilón vakuutti. Agentin mielestä Real Madrid oli liian äkkipikainen Theon kanssa. – Hän siirtyi Real Madridiin niin nuorena. Ehkä hänen kanssaan oltiin liian äkkipikaisia. Nuorien, potentiaalisten ja laadukkaiden pelaajien kanssa on oltava kärsivällisiä ja antaa heille tilaa. Real Madridissa kärsivällisyyttä ei juurikaan löydy. Joskus nuorten on mentävä muihin seuroihin saadakseen itsestään kaiken irti.
 25. Siirtohuhut

  Manchester United aikoo hankkia Odion Ighalon 15 miljoonalla punnalla hänen lainasopimuksensa päättyessä. Nigerian maajoukkuekärki on ollut positiivinen yllätys hänen siirryttyä tammikuussa Unitediin lainalle kiinalaisesta Shanghai Greenland Shenhuasta. Ighalo, 30, on tehnyt kahdeksaan otteluun yhteensä neljä maalia ja syöttänyt yhden. (The Daily Mail)
 26. ..erkeleen korona !

  Höh. Miten voisi johonkin laittaa ideoita näkyville, mitä koronan voittamiseksi olisi tehtävissä? Mä tuumailin tuota talousvaikeuksissa olevien firmojen pelastamista edes pienessä mittakaavassa, jos ne voisivat muuttua tätä tautia vastaan taisteleviksi yrityksiksi, joille valtio maksaisi tukea / palkan. Väitän että meillä olisi paljon yrityksiä, joilla olisi valmiuksia yhteistyössä valmistaa melko nopealla aikataululla hengityskoneita esimerkiksi. Ne eivät ole kovin monimutkaisia laitteita todennäköisesti eli ikään kuin koneelliset keuhkot. Soitan tutulle hoitsulle ja kysyn No ni eli koneelliset keuhkot. Ei ole vaikea tehdä. Mä voisin duunissa rakentaa Halvimmillaan ne on niitä muovisia pulloja joilla käsin painellaan ilma keuhkoihin, joita välillä nähny jonkun ambulanssin käyttävän akuutissa tilanteessa.. Ei ole kovin monimutkaista valmistaa. Koneellinen pumppu eli keuhkoja lamaava virus olisi selätetty keuhkojen toiminnan pettämisen osalta. Jenkeissä joutuvat jakamaan koneita kahden ihmisen kesken. Tähän olisi hyvin helppoa löytää nopeakin apua. Firmat ja lomautetut töihin ! Valtio ! Herätys. Mikä oli se sivu, johon voisi näitä loistavia ja lapsellisia ideoita laittaa? Koronaa parhaimmillaan eiku pahimmillaan..
 27. ..erkeleen korona !

  200 000 lomautusuhan alla.. wow ! Pari tuttua jo lomautettu. Karua touhua. Jengi menee konkkaan ja joutuu myymään omaisuutensa.. Voimia paskan keskellä ! Työkaverin puoliso karanteenissa ku oli ollut koronaisen kanssa samassa kahvipöydässä. Paljonko maksaa 200 000 lomautus, kuka tietää? Montako henkeä säästyy lakiin perustuvilla rajoituksilla? Olisiko samaan tulokseen mahdollista päästä kehoituksin? Joku mies radiossa sanoi, kun ministerit puhuivat, ettei rajotukset tutkitun tiedon mukaan estä leviämistä. Onko tuo hidastaminen ja taudin pitkittäminen ainoastaan hyvä juttu? Kumpi tappaa enemmän, hidas vai pitkä taistelu? Vaikea mitata, kun hitaan seuraukset näkyvät pitkän ajan kuluessa ja osaa vaikea mirata. Nopeat vaikutukset helppo mitata kun laskee mediaseksikkäästi vaan kuolleita. Lietsooko median tapa tiedottaa paniikkia tai jotain muuta? Sen ymmärrän että hoitopaikkojen kuormasta kyse hidastelussa, mutta eikö niitä paikkoja olisi mahdollista lisätä ja tehdä lisää "sairaaloita"? Hengityskoneistako pula? Ei joka tehtävään tarvittais sairaanhoitajaa. Eikö tuollaisen hengityskoneen kotimaiset firmat pykäisi aika nopsaan kasaan? Ei ehkä kaikilla herkuilla mutta toimivan. Yksinkertainen on kaunista... Kaasuntoimittajalla pitää kiirettä, näin kuulin.. happea kuluu. Tuleekohan paljon tilanteen hyväksikäyttäjiä mukaan kuvioihin? Rahoja ongitaan kelalta ja sossusta ilman perusteita.. firmoja, jotka hakevat tukea tekastuille työntekijöille ja muuta mukavaa.
 28. Huhuja (AC Milan)

  Oho! Zlatan Ibrahimovicin ura on päättymässä Jalkapallon kulttipelaaja Zlatan Ibrahimovic harkitsee uransa lopettamista tähän kauteen, raportit Italiasta paljastavat. AC Milanin kärkipelaajan suunnitelmista kertoi Calcio Mercato-lehti. Lehti kertoo, että ruotsalainen Ibrahimovic on alkanut ikävöidä perhettään Ruotsissa koronaviruksen suljettua koko Italian, eikä hän haluaisi jatkaa enää uraansa Euroopassa. Ibrahimovic on ollut lehden tietojen mukaan myös hyvin tyytymätön AC Milanin seurajohdon toimintaan, eikä hän haluaisi tehdä nykyisen seurajohdon kanssa yhteistyötä. Ibrahimovicin, 38, ammattilaisura alkoi vuonna 1999 kasvattajaseuransa Malmön paidasta. Ibrahimovic on edustanut lukuisia eri Euroopan huippuseuroja ja häntä pidetään kautta jalkapallomaailman kulttipelaajana.
 1. Load more activity
×