Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Norjan Eliteserien

  Jäljellä vielä kaksi kerroksia. Molde on jo voittanut liigan. Juuri nyt näyttää että Ranheim ja Strømsgodset menee alas OBOS-liigaan, mutta on tiuhka, Mjøndalen, Sarpsborg, Tromsø ja Lillestrøm voi kaikka menee alas. Kolmas huonoin joukkue pelaa pudotuspeli joukkue OBOS-liigan vastaan. Ei ole vielä selvä kenen vastaan. Joukkue Pelannut Pisteet 1 Molde 28 62 2 Bodø/Glimt 28 51 3 Odd 28 49 4 Rosenborg 28 48 5 Viking 28 43 6 Kristiansund 28 41 7 Brann 28 40 8 Haugesund 28 36 9 Stabæk 28 36 10 Vålerenga 28 34 11 Lillestrøm 28 29 12 Tromsø 28 29 13 Sarpsborg 08 28 28 14 Mjøndalen 28 27 15 Strømsgodset 28 26 16 Ranheim TF 28 24 OBOS-liigasta Aalesund ja Sandefjord on valmis nousee Eliteserieniin. Yksi Startista, KFUMista, Kongsvingerista ja Sogndalista pelaa pudotuspeli Eliterserienin kolmas huonoin joukkuen vastaan. Lag S P 1 Aalesund 30 79 2 Sandefjord Fotball 30 65 3 Start 30 62 4 KFUM 30 48 5 Kongsvinger 30 46 6 Sogndal 30 45 7 * Nest-Sotra 30 44 8 Ullensaker/Kisa 30 39 9 Sandnes Ulf 29 38 10 HamKam 30 38 11 Raufoss 30 38 12 Jerv 30 33 13 * Strømmen 29 27 14 Notodden 30 25 15 Skeid 30 22 16 Tromsdalen 30 13
 3. Yesterday
 4. Valioliigavalmentajien potkut

  Pepin Euroopan valloitus on tökkinyt useamman vuoden, samoin Pochettinon pokaalijahti. Entäs Klop. Sieniliiga voitettu, joko tänä vuonna Valiomestaruus? Edellisestä on joku aika??
 5. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Kyllähän vastaavalla esityksellä tulee täydet pisteet aika montaa muuta joukkuetta vastaan. Mutta se maalinteko... Prkl kun myivät Cutronen pois. Nyt olisi ollut tilaisuus loistaa. Leao ei ole synnynnäinen maalintekijä ja Piatekin itseluottamus tai mikälie kateissa ja muitakaan ei ole. Tammikuussa Zlatan sisään ja Piatek ulos? Ei ole kovin utopistinen skenaario. Eri asi miten järkevää se olisi pitkässä juoksussa, mutta tämän kauden (ja Romagnolin & Donnarumman Milan-uran) sillä voisi pelastaa.
 6. Ajatuksia tästä kaudesta

  Tuli mitä tuli, mutta pienellä porukalla pelataan ja loukkaantumiset maksaa paljon. Yksi kk-mies ja yksi hyökkäyspäähän hakuseen ehdottomasti tulevissa siirtoikkunoissa. Joku joka osaa antaa avaavia syöttöjä linjan taa kuten Pogba parhaillaan. Joku joka tekee maaleja silloin kun Martial tai Rashford ei osu tai pelaa. Ei välttämättä mitään sadan miljoonan ukkeleita; intoa, nuoruutta, juoksuvoimaa, joukkuepelaamista..ei diivoja.
 7. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Se oli taas Milanille tuttuputtu 75 peliminuutin jälkeinen nukahtaminen, ja Dybala iski armottaa ja taidokkaasti. Siinä näki sen laatueron Juventuksen ja Milanin hyökkääjien välillä. Piatek on tällä hetkellä todella ruosteessa eikä saisi varmaan maaliviivaltakaan sisään. Paikkojakin on alkanut siunaantumaan, joten enää sen taakse ei voi piiloutua. Toisaalta Higuain oli umpisurkea Milanissa, mutta peli taas kulkee. Liekö syy pelikavereissa ympärillä. Helpompihan se on pelata kokeneiden huippujen kanssa. Mutta! Milan pisti joukkueena pystyyn paremman esityksen mitä uskalsin odottaa. Juve oli ajoittain vaikeuksissa ja Milan pelasi hyvin. Hyökkäykset eivät olleet päättömiä, pallo uskallettiin ja pystyttiin pitämään ja kamppailupelaamisessa ei näkynyt pelkoa. Suurta eroa ei ollut pelillisesti – olkoonkin, että Juve ei ehkä ollut parhaimmillaan. Matsia oli kiva katsoa siinä mielessä. Toivottavasti Milan pystyy ottamaan tästä esityksestä positiivisia fiiliksiä Napolia vastaan.
 8. Ajatuksia tästä kaudesta

  Unitedin pelaaminen alkaa viimeisen kuukauden perusteella näyttämään enemmän siltä, kuin valmennus lienee tarkoittanutkin. En nyt vielä uskalla sanoa, että kulma on käännetty, mutta kehitystä on kuitenkin tapahtunut. United prässää yhtenäisemmin, tästä menee kiitos ennen kaikkea yläkerran kolmikolle Rashford-Martial-James. Martial on ollut tärkeä palanen Unitedin hyökkäyksessä, ja nyt olisi erittäin tärkeää, että hän pysyisi loppukauden ehjänä. Toista mitat täyttävää 9-pelaajaa Unitedilla ei ole. Greenwood ehkä tulevaisuudessa, muttei vielä valmis. Martial pystyy pitämään palloa ahtaissa tiloissa ja luomaan tilaa muille. Sen minkä Lukakuun verrattuna pääpelivoimassa menettää, voittaa takaisin oikeastaan kaikessa muussa ja on joukkueelleen hyödyllinen myös silloin, kun maaleja ei tule. Mielenkiintoista aikaa eletään silloin kun Pogba tulee takaisin joukkueen vahvuuteen ennen joulua, ehkä 3-4 viikon päästä. Nythän Unitedin avaus on keskikentän ja hyökkäyksen osalta vakiintunut seuraavaan muotoon: ----------- -------Martti Rashford - Periera/Lingard - James ------ -----Fred - McTominay Selkein paikka Pogballe olisi Pereiran ja Lingardin paikka, mutta mielestäni ranskalainen ei puhtaaksi AM:ksi sovi kovinkaan hyvin. Tässä korostaisin sitä taktista joustavuutta ja Pogbaa peluutettaisiin AM:n ja CM:n hybridinä. Formaation osalta jonkinlainen 4-2-3-1:n ja 4-3-3:n välimuoto voisi tulla kyseeseen. Voi Pogbaa toki Fredin ja McTominayn paikalle myös istuttaa, mutta toisaalta ei kannattaisi rikkoa tätä kaksikkoa, joka näyttäisi vakauttavan peliä ja helpottaa puolustuksen tekemistä. Pogba ei ole sellainen pelaaja, joka mielellään ravaisi ylösalas pitkin kenttää. Tulevaisuutta ajatellen pitäisi alkaa miettimään sitä, sopiiko Pogba ylipäätään Ole Gunnarin ajamaan pelitapaan? Työmoraaliltaan oikeastaan kaikki muut kk-pelaajat (Pereira /Lingard, McT, Fred) ovat Pogban edellä. Jotta Pogba saataisiin sovitettua joukkueeseen, muiden täytyy korvata hänen puutteitaan isolla kädellä. Esim. Pereira ole pelinäkemykseltään tai luovuudeltaan lähelläkään Pogban tasoa, mutta sopii muutoin aika mukavasti systeemiin nopeine jalkoineen. Kun ottaa lisäksi huomioon Pogban motivaation Unitedissa pelaamiseen, valmennuksen kannattaisi alkaa jo miettimään aikaa Pogban jälkeen ja sopivan korvaajan hankintaa. Ei Unitedissa liikaa pogbamaista weltklasse-laatua ole, mutta nämä vain ovat niitä kovia valintoja, joita kannattaa joskus tehdä, mikäli seura haluaa kehittyä.
 9. Ajatuksia tästä kaudesta

  Kärkikolmikko nyt kun liki kolmannes valiosta pelattu. Liverpool, Leicester ja Chelsea. Arvatkaas mikä joukkue on nyrsinyt ainoana joukkueena kaikilta pisteitä?? Chelsea kaadettu jopa kahdesti(liiga cup).
 10. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Aika lailla samaa mieltä paken kanssa. Juven materiaalissa on leveyttä ja laatua, niin paljon, että peli ratkeaa siihen. Milanilta oli ihan hyvä esitys siihen nähden, mitä on tänä syksynä nähty. Toisaalta Juven esitys oli heikko. Allegrin jalkapallosta Sarrin jalkapalloon on iso hyppy ja nyt Juve elää vielä sitä välivaihetta. Keväällä tulemme näkemään paljon vahvemman Juven, kun Sarrin opit alkaa näkymään. Pelin tilastot. Minä annan oman MotM-palkinnon Contille. Nuori poika on joutunut kärsimään loukkaantumista Milan uran aikana ja kun kaveri on päässyt kentälle, niin esitykset ollut usein heikkoja. Mutta aina kannattaa muistaa, että aikoinaan Atalantassa kaveri oli tosi hyvä. Ehkä tässä oli uusi alku. SempreMilanin arviot. Piolin kommentit: “We put in the performance, were at least on a par with our opponents, if not more, but if you don’t turn those chances into goals, you are going to pay. We’ve got to keep working and improving. Our current position is unworthy of Milan and that must keep us worried and concentrated at all times. We try to find solutions to create an advantage in every game. This time, we had decided to tighten up and cut the passing channels, which worked to neutralise Juve, even if we didn’t have as much width as usual. I introduced Bonaventura to keep an eye on Pjanic.” “Unfortunately, it’s the same thing I said last Sunday after Lazio, which is that we had the opportunities and I don’t think many have 15 shots on goal the way we did at the Juventus Stadium, but we need to convert more of them. We also conceded a goal when we should’ve been tighter in our defending and marking. I can only underline that the performance is good, but we need the results too. We have to improve our position in the table, it’s time to take some punches and work hard. I see improvements every day, I saw them in recent matches, as we were by no means inferior to Lazio or Juventus. We must understand that at this level, every single ball can be decisive.” Pelin highlightsit: Nyt on majutauko aikaa keskittyä Napolin kohtaamiseen.Napolissakin ollut tiettyä kuohuntaa, joten ei heitetä kirvestä kaivoon vielä..Sitä ennen voidaan ihmetella, että Milan on onnistunut tekemään historiaa. Milan on onnistunut ensimmäsenä häviämään 9 peliä Juven uudella stadionilla..
 11. Brighton pelasi manulle mieluista jalista. Yrittivät pitää palloa, syöttöjäkin manua enemmän mutta manun karvaus ja häirintäpelin onnistuminen oli avain voittoon. Vastassa ei ollut tällä kertaa ns.bussijoukkue jonka murtamisvaikeudet manun osalta tiedämme. Kuten OG otteluanalyysissään sanoi maaleja pitäisi pystyä tekemään paremmalla prosentilla, nyt kaksi onnekasta maalia mutta eipä niitä ole manun kohdalle liikaa sattunutkaan. Rasse teki yhden mutta tuhlasi jälleen pari, kolmekin. Nuori Williams vakuutti molempiin suuntiin ja oli lähellä maalintekoakin, huippuesitys. Fred oli ihan ok. Lindelöf menetteli mutta yhden kerran hänen onneton pääpelivoima tuli jälleen esiin. Jos katsotaan katsotaan kokonaisuutta mikä ratkaisi pelin niin mielestäni se oli manun pitämä tasainen hyvä tempo läpi koko pelin, jota jaksettiin läpi koko ottelun.
 12. No joo pallon pomppimisesta. Koosteen perusteella olis voinu tulla muutamat maalit lisää, niin hyviä tontteja näytti olevan mut ei maistunu. Mutta hyvä voitto, ehkä itseluottamus tästä alkaa pikkuhiljaa taas palaamaan pelaajille.
 13. Last week
 14. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Siihen nähden, että Milan-pelaajista vain Gigio voisi ehkä mahtua Juven avaukseen, 1-0 tappio oli varsin siedettävä. Pelillisesti oltiin juuri sen verran huonompia. Jälleen kerran osoitus siitä, että Milanilta puuttuu pelaajat, jotka kykenevät ratkaisemaan pelejä. Juvella taas niitä on ainakin puolisen tusinaa. Tällä kertaa se oli Dybala. Kertoo sekin aika paljon, että olen vihannut kyseistä kaveria mutta nyt maali ei aiheuttanut juuri minkäänlaisia tunteita kun se tiedettiin jo etukäteen miten pelissä käy. Fiilis oli vain "no niinpä tietysti Dybala... ihmeen kauan siinä kyllä kesti". Paljon positiivista, mutta oleellisinta lienee se, ettei Milan-hyökkääjät ole lähimainkaan tarpeeksi hyviä. Paikoille päästiin, mutta that's it. Puolustus piti yhtä tilannetta lukuun ottamatta ja siinä Romagnoli pelasi niiiiiin lapsellisen löysästi, että oikein hävettää. Duarte oli kuin muuri, Conti pelasi ehkä parhaan Milan-pelinsä, Bennacer dominoi omalla tontillaan, Gigio teki mitä pystyi. Myös Paqueta ja Krunic saavat kehut ja brassi olikin 1.puoliajan paras pelaaja. Myös Rebic näytti taas, että pitäisi saada enemmän peliaikaa. Jos oikein ymmärsin, niin Napoli-pelissä sitä onkin tarjolla kun Calhanoglu (onneksi) huilaa korttitilinsä vuoksi. Bonaventura tai Leao voivat myös napata tuon paikan, mutta kumpikaan ei tänäänkään noilla otteillaan lisäminuutteja ansaitsisi.
 15. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Avauskokoonpanot: Juventus: Cristiano Ronaldo Higuain Bernardeschi Matuidi Pjanic Bentancur Alex Sandro De Ligt Bonucci Cuadrado Szczesny Juventuksen penkki: Pinsoglio, Buffon, De Sciglio, Khedira, Ramsey, Dybala, Douglas Costa, Danilo, Emre Can, Rugani, Rabiot, Demiral Milan: Calhanoglu Piatek Suso Krunic Bennacer Paqueta Theo Hernandez Romagnoli Duarte Conti G Donnarumma Milanin penkki: Reina, A Donnarumma, Calabria, Bonaventura, Leao, Rebic, Biglia, Caldara, Gabbia, Rodriguez
 16. Maalikoosteen perusteella kaksi tsäkämaalia ja yks tiukka yläriman kautta mutta kaikki lasketaan. Tälläkertaa pallo pomppi ManUlle. Peliä en nähnyt, mutta tilastojen perusteella ansaittu voitto.
 17. Kolme pistettä ja Rassella oli hattuun maalipaikkoja.
 18. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Ihan hyvä huomio.. Tässä pari muuta huomiota. Kessie on tiputettu miehistöstä, koska ei ole ollut tarpeeksi terävänä treeneissä. Tässä on Juven miehistö: Maalivahdit: 1. Szczesny, 31. Pinsoglio, 77. Buffon Puolustajat: 2. De Sciglio, 4. De Ligt, 12. Alex Sandro, 13. Danilo, 19. Bonucci, 24. Rugani, 28. Demiral Keskikenttäpelaajat: 5. Pjanic, 6. Khedira, 8. Ramsey, 14. Matuidi, 16. Cuadrado, 23. Emre Can, 25. Rabiot, 30. Bentancur Hyökkääjät: 7. Ronaldo, 10. Dybala, 11. Douglas Costa, 21. Higuain, 33. Bernardeschi Ja viimeisenä GdS;n uudempi arvio:
 19. 10.11.2019 Manchester United vs Brighton & Hove Albion@Old Trafford

  3 pojoa ja taas harppaus taulukossa ylöspäin. Komeita maaleja, Rasse tuhlasi pari paikkaa lopussa, samoin Williams ja James jotka ampuivat suoraan mokea päin. Rassen maali oli kyllä hieno yläriman kautta menevä tykitys, edessä oli kuitenkin mokkeri ja kolme puolustajaa, ei olisi muuta kautta mennytkään. Tarkkuutta vaan ja terävyyttä lisää viimeisiin syöttöihin ja maalin tekoon.Paikkoja kyllä oli nyt ainakin. Laukaukset 11-2 kertonee sen. Greenwoodin olisin laskenut kentälle aiemmin, Lingard ei päässyt peliin ollenkaan ja McTomi urakoi siihen malliin että toivottavasti paikat kestää. Harmi kun nollapeli meni Davelta.
 20. 10.11.2019 Manchester United vs Brighton & Hove Albion@Old Trafford

  2-0 tilanteeseen ihan hyvää peliä, sitten taas vähän löysäilyä, huonoja syöttöjä. James aiheuttaa nopeudellaan ongelmia sen verran että pitäisi painetta lyödä vain noille kortin saaneille vastustajille. Kintuille näkyvät tulevat höölisti. On kyllä Rassekin saanut kipeää, taisi yhden kostotaklauksen tehdä jo itsekin. Martial syötti maalin muuten aika näkymätön. McTomi edelleen jaksaa, veivät maalin kaverilta.
 21. http://embedstreams.com/embed-1/
 22. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Käsittääkseni Milan ei ole koskaan tehnyt maaliakaan uudella Juve-stadionilla, joten eiköhän sekin putki jatku tänään. 3-0 jos Rolle pelaa. 2-0 ilman. Maaleja tulee niin Bonuccin kuin Higuaininkin toimesta.
 23. 10.11.2019 Manchester United vs Brighton & Hove Albion@Old Trafford

  Jälkilähetyksenä näköjään kuuden jälkeen. Shit.
 24. Jaa et sielt tulee wolves - villa peli ennemmin ku manun peli viaplayst, ok. 🙄
 25. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Tässä vielä toinen arvio:
 26. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Huomenna Milanin matka käy Torinoon. Vastassa on Italian suurin, mahtavin, kallein ja menestynein seura Juventus. Peli pelataan klo 21.45 Suomen aikaa 41 500 katsojaa vetävällä Juventus Stadiumilla. Juventuksen saavutuksia on turha edes luetella. Viime vuodet Juve on pokannut scudetton muiden nenän edestä ja oikeastaan ilman kunnon kilpailua. Ensin mestaruuksia nappasi nykyinen Inter- luotsi Antonio Conte ja sitten mestaruuksia poimi milanistoille tuttu Massimiliano Allegri. Viime kaudella tuli pieni pommi. Allegri sai keväällä kenklää (vaikka taas kerran scudetto tuli..). Allegrin ongelma oli oikeastaan se, että Mestareiden liigan voitto jäi uupupumaan ja Allegrin nihilistinen pelityyli sai jopa kyllästyttämään Juven johtoporrasta. Viime kesänä Juve teli sitten radikaalin pelityyliliikkeen. Reaktiivisesta allegrilaisesta jalkapallosta siirryttiin suoraan Italian suurimman proaktiivisen jalkapallon kuninkaan alaisuuteen, elikkä Maurizio Sarrin jalkapalloon, jota myös sarripalloksi kutsutaan. Samaa yritettiin Milanissakin, mutta Milanin seurajohdolla tuli ruskeat housuun Giampaolon kanssa. Toki tuloksetkin oli huonoja. Juvessa Sarri on onnistunut paremmin, vaikka peli ei ole varmasti sitä vielä, mitä Sarri toivoo. Juve on pelannut sarjassa 11 peliä, joista Juve on voittanut 9 ja pelannut 2 tasan. Sillä tuloksella on sarjan 1. ja on kerännyt 29 pistettä. Milan on sarjan 13. ja on kerännyt 13 pistettä 11:stä pelistä. Juve on myös pelannut Mestareiden liigaan alkulohkoa kohtuu hyvällä menestyksellä. 4:stä pelistä on 3 voittoa ja 1 tasuri. Sillä on Juve on jo lähellä lohkovoittoa. Viimeisin voitto keskiviikolta Lokomotiv Moskovaa vastaan, jonka kotikentältä Juve jaki 1-2 vierasvoiton. Pelissä Sarri joutui ottamaan Ronaldon pois vaivojen takia. Niinpä Ronaldon Milan-pelissäkin on hiukan kysymysmerkkejä. Sarrin kommenttit: Talking ahead of the tie, Mister Sarri had this to say on tomorrow’s fixture: ”Milan has not started the season well, but they are a good team. It will not be easy; we will have to play with a different intensity compared to Wednesday. ”In football there are cycles; rebuilding to get back to a very high level is not easy. Milan have many young players and they are laying the foundations for an important future. We have areas of growth - individually, collectively and tactically. We are still not able to close out our games. However, this also highlights our strength in character which leads us to seek the victory until the end. ”Aaron Ramsey can set up many scoring opportunities to score. He has the ability to play as an attacking player in a solid midfield,” added the coach before speaking of Leonardo Bonucci’s influence in the team and that of Gonzalo Higuain’s. ”We are asking a lot of Bonucci because the team needs him for experience and quality. In this first phase of the season he has been crucial. I hope that sooner or later I will be able to rest him. Higuain has strong motivation to do his best. Now, he is well. Both physically and mentally. He is giving us so much from a game development perspective. He then touched on the condition of Ronaldo, who was substituted during the midweek game against Lokomotiv Moscow and Matthijs de Ligt, who didn’t make the trip to Russia: ”Let's see what he can do. He feels a little pain in his knee, but it is nothing serious. De Ligt will try to train today but we will see his reaction.” The press conference then concluded with Sarri sharing his thoughts on Douglas Costa and Adrien Rabiot: ”On Wednesday, Douglas Costa wisely started to decentralise his position to find space. Thus, he was able to play the role of a playmaker well. Rabiot? In the future, I see him more in front of the defence.” Piolin kommentit: The trip to Turin "The league table says that we’re a long way off Juventus, but matches always start at 0-0. We need to play with our heads held high; the biggest challenges are also the biggest opportunities. We need to be ready to fight and be combative without ever dropping off. It will require compactness and aggression, and for us to assess every situation well. We’ll need a better performance than the ones we’ve shown so far, with more concentration and fewer errors. A victory would do so much for us, it would help us on a mental level." Juventus "They weren’t playing to their max during their first few games, I saw those games live. But they are completely different now, they have quality and physicality, they attack and defend well, but every team has weaknesses because no team is perfect. Cristiano Ronaldo is a phenomenon, a champion and he can hurt you in a lot of different ways. Whoever is near him tomorrow will need to be excellent to stop him or at least limit his impact." The team "I trust my players, they need be encouraged on the pitch because we’re all linked to the performances and the results. Attitude and intensity make the biggest differences on the pitch, we may be young but we’re not immature. We need to grow as a team. We have experienced players in the dressing room, I see the necessary maturity. We lack conviction and confidence, but that will come with results, which we need to try and get with energetic performances. Change of system? Coaches are brought in to try to new solutions, tomorrow we will see which system will work best." The league "Four points in the four games I’ve been here, it’s not a lot. We are almost always on par with our opponents, we’ve played well at times but we’ve lacked precision in the crucial moments. I believe in the principles and concepts of the game, we need to be brave and put our players in the right positions for them to express themselves as best as they can." On individuals "Suso is fine and available. Leão knows that he didn’t come on with the right spirit against Lazio, I spoke to him about it in the week and I hope that he will raise his standards next time out. To get the most out of Piątek, we need to play in the opponent’s box more and we’ve done it at times but we need to get the ball in more attacking situations. Conti is in good shape, he’s one of the best in the squad. Against Lecce, he put in an excellent effort and he has to do well and overcome the hurdles in his way while remaining focused until the very end." The fans "I ask the fans to support us like they’re doing in order to make it through this difficult period. Against Lazio, the stadium always supported us until the final minute, At the moment, our supporters are one of the few positives." On Ibra "Ibrahimović is a great player and a great professional but the January window is still a long way away." Juventus F.C. - A.C. Milan Juven miehistöä ei ole vielä julkaistu. Piolin miehistö: Maalivahdit: Donnarumma A., Donnarumma G., Reina Puolustajat: Calabria, Caldara, Conti, Duarte, Gabbia, Hernández, Rodríguez, Romagnoli Keskikenttäpelaajat: Bennacer, Biglia, Bonaventura, Çalhanoğlu, Krunić, Paquetá Hyökkääjät: Leão, Piątek, Rebić, Suso La Gazzetta dello Sportin ennakoimat avauskokoonpanot: Muistan ajan jolloin Juve-peliä odotettiin, jos ei muuten niin kauhun sekaisella tunteella. Nyt on jotenkin semmoinen tunne, että Milanilla ei ole mitään muuta mahdollisuutta kuin se, että käy joku ihmeellinen flaksi ja Juventus sössii ite oman voittonsa. Ja sellaista ei tapahdu Italiassa. Koskaan. Ei taida olla maailmassa yhtäkään ihmistä, joka uskoisi Milaniin. Eikä usko vedonvälitysvihjeiden antajatkaan. Goonerguide.com uskoo Juven 3-1 kotivoittoon. Whoscored.com taas 2-0 ja Freesupertips.co.uk 2-1 kotivoittoon. Ehkä pitää toivoa viimeistä, niin voi aina jossittella..
 27. Valioliiga 2019-20

  Olipa taas kierros. Ristiin peluuta kuinka paljon. Bournemouth ja Crystal hävisivät kuten Arsenal kärkikympissä. Tottenham ja Sheffield tasuri. Leicester jatkaa voittokulkuaan. Huomenna City vs Pool.Joko ratkotaan mestaruus?
 1. Load more activity
×