Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Huhuja (AC Milan)

  Marca: AC Milan mukaan kilpailuun La Ligan huipputopparista AC Milan on liittymässä mukaan kilpailuun Deportivo Alavésin topparin Guillermo Maripanin palveluksista. Chilen maajoukkuemies on ollut aiemmin valioliigaseura West Hamin kiikarissa. 24-vuotias Maripan muodosti viime kaudella Victor Laguardian kanssa Alavésin avauksen toppariparin. Puolustajan sopimusta on vielä kaksi vuotta jäljellä. Maripanin sopimuksessa on 25 miljoonan euron ulosostoklausuuli. Marcan mukaan West Hamin avaustarjous oli 11,6 miljoonan euron suuruinen. Tuo tarjous hylättiin. Alavésin urheilujohtaja Sergio Fernández on väittänyt, ettei seura myy Maripania alle ulosostoklausuulin. Lähde: Marca
 3. Today
 4. Manchester United- Kausi 2018-19

  Eri lähteiden mukaan Woodward olisi torpannut Sir Alex Fergusonin ehdotuksen Steve Walshista DoF:n/Technical directorin paikalle. Lienee harvoja hyviä päätöksiä joita Wooward on tehnyt. Walsh löysi aikoinaan Leicesterissä Vardyn, Kanten ja Mahrezin, mutta floppasi Evertonissa, jossa käyttivät Walshin aikaukaudella 150 miljoonaa puntaa pääasiassa keskinkertaisuuksiin.
 5. Vahvistetut siirrot / sopimusuutiset

  Ja näyttää myös vahvasti sille ettei Unitedilla ole edes kovin suurta siirtobudjettia omistajien kiristellessä kukkaronnyörejään. Ennusmerkit olivat ilmassa jo viime kesänä, kun nettokulutus jäi alle 30 miljoonan. Pidetään kiinni vanhoista pelaajista, eikä korvata näitä paremmilla, vaikka pitäisi. Kyllähän Smalling, Jones, Young ja Mata voisivat rotaatiossa mennä, mutta todennäköisesti tulevat taas pelaamaan isoja minuuttimääriä tulevalla kaudella - paitsi Jones, joka on puolet ajasta klesana. Glazerit voivat tehdä Unitedille mitä lystäävät ja kitsastella hankintojen kanssa, mutta vaikea uskoa, etteikö menestymättömyys ennemmin tai myöhemmin näy myös bisnespuolella.
 6. Vahvistetut siirrot / sopimusuutiset

  Ei kyllä todellakaan näytä tänäkään kesänä mitenkään lupaavalta siirtoikkuna. Vanhat painolastit saavat jatkosopimuksia ja ainoa uusi pelaaja on divaripelaaja. Kyllähän näillä noustaan taas haastamaan TOP4-sakkia. Ei kun, eipäs sittenkään. Paljon ehtii vielä tapahtua, mutta tuntuu että hankinnat eivät etene mitenkään. Huvittavinta on DOF-värväys, joka sekin on junnannut jo pitkään paikallaan, mitään ei tapahdu. Kyllä tulee pitkä korpivaellus tätä menoa.
 7. Vahvistetut siirrot / sopimusuutiset

  Minusta rupeaa tuntumaan että ei uskalleta pois laskea enää ukkoja jos vielä PP ja Lukaku lähtee niin ketä sinne jää? Uusista ei vielä tietoakaan..
 8. Yesterday
 9. Vahvistetut siirrot / sopimusuutiset

  ”Feels like a new signing” Matalle kolmen vuoden pahvi? No sekin sitten näköjään on mahdollista. Kai tätä voisi jo jonkinlaiseksi ex-tähtien eläköitymiskodiksi kutsua. Paitsi että Mata on hitaampi kuin keskiverto United-fani, ei hän muutenkaan paljoa pelillisesti tarjoa erikoistilanteet poislukien. Viime kaudella 3 maalia ja 2 maalisyöttöä kaikissa kilpailuissa. Hieno mies toki ja näin.
 10. Vahvistetut siirrot / sopimusuutiset

  Matalle kolmen vuoden jatkosopimus. Sopimuksen päättyessä mies on 34-vuotias. Siinä sitä nuorta voimaa ja energiaa..... Kaveri, joka ei pääse miehestä ohi edes moottoripyörällä.
 11. Siirtohuhut

  Tilastoa Rashfordista, maalimäärä ollut hienoisessa kasvussa, kun kerran hyökkääjästä puhutaan. Tuhlannutkin on paikkoja mutta onko siellä hyökkäyspäässä hirveästi ollut kavereitakaan? Menisikö ensi kaudella kymppi paremmaksi, tarvitsee kyllä Martialia pirtsakamman kaverin. Kyllä se potuttaisi jos joku ostaisi ja kaveri mättäisi ensi kaudella 15-20 häkkiä. 4 viimeistä valiokautta: 11/5 maalia 32/5 35/7 33/10 Maajoukkueessa 32/7 eli noin joka 4-5 peli maali. Ikää kuitenkin vain 21 vee.
 12. Huhuja (AC Milan)

  Nuori espanjalaistähti ei halua jatkaa Zidanen alaisuudessa Espanjan alle 21-vuotiaiden jalkapallomaajoukkueen tähtikaartiin lukeutuva Dani Ceballos on lähtökuopissa Real Madridista. Espanjalaislehti AS:n mukaan Real Madridin päävalmentaja Zinedine Zidane on antanut Ceballosin ymmärtää, että tällä ei olisi asiaa ensi kaudella avausmiehistöön. Ceballos on vetänyt tästä nopeasti oman johtopäätöksensä ja kertonut, että hän ei halua jatkaa Zidanen alaisuudessa. Ceballosilla riittää vientiä, sillä hänestä ovat kiinnostuneet ainakin Italian Serie A:n seurat AC Milan ja Lazio. AS:n mukaan mahdollista on myös se, että Ceballos siirtyisi ensi kaudeksi Englannin Valioliigaan.
 13. Lehdet: Jalkapallovaikuttaja Michel Platini on pidätetty – epäiltynä MM-kisojen korruptiovyyhdissä Useat eri lehdet uutisoivat tiistaipäivänä, että entinen pelaajalegenda ja Euroopan jalkapalloliiton (Uefa) ex-pomo Michel Platini, 63, on pidätetty. Mediapartin mukaan ranskalaista epäillään korruptiosta. Poliisin tutkinta liittyy Qatarille myönnettyihin vuoden 2022 MM-kisoihin. Ranskalaismedian mukaan Platini pidätettiin tiistaina Pariisin länsiosassa sijaitsevassa lähiössä. Platini työskenteli Uefan johdossa vuosina 2007–2015. Lopulta hän jättäytyi pois tehtävästä, kun hän sai kuuden vuoden kiellon kaikkeen jalkapalloon liittyvään toimintaan. Tutkinnat Qatarille myönnetyistä MM-kisoista ovat olleet käynnissä pitkään, ja niihin on epäilty liittyneen korruptiota. Myös MM-kisojen rakennusvaiheista on uutisoitu vuosien varrella runsaasti. Qatarin rakennustyömailla on eri selvitysten mukaan kuollut tuhansia paikallisia työntekijöitä, ja siellä on havaittu ihmisoikeusrikkomuksia. Pelaajaurallaan Platini toimi Ranskan maajoukkueen kapteenina ja edusti maataan yhteensä 72 ottelussa. https://www.iltalehti.fi/
 14. Siirtohuhut

  Nykyisellään Rasse on koohottaja, jolla ei järki paljoa leikkaa, mutta laadukkaalla valmennuksella ja kaitsemisella edelleen jalostettavissa timantiksi. Tämän takia pitäisin hänet joukkueessa. Lisäbonuksena voidaan nähdä, että on oman kylän poikia, mutta tälläkään ei ole mitään merkitystä, ellei laatu riitä. LVG:n jälkeen Rashfordin kehitys on jäänyt polkemaan paikalleen, ja toiveissa on että OGS saisi ohjattua uraa oikeaan suuntaan.
 15. Siirtohuhut

  Rashford on myös jäämässä. Hyvä juttu. Nuori kaveri, paljon potentiaalia.
 16. Siirtohuhut

  Herrera ei varmaan halunnut jäädä. Ei tainnut rakennusvaihe kiinnostaa, halusi hypätä valmiiseen projektiin.
 17. Siirtohuhut

  Juan Mata sorvaa sittenkin jatkosopparia?! Kuuluu vissiin Olen nopeaan pelityyliin kuin nyrkki silmään. Ennemmin olisin Herreran pitänyt.
 18. Last week
 19. Siirtohuhut

  Juu. Isommat kalat menee mieluummin aurikoisempiin paikkoihin. Oma junnutuotanto + täsmä hankintoja. Nuoria nälkäisiä eteenpäin haluavia kavereita, ja rauhassa rakennetaan uutta runkoa. Se oli Fegunkin tie menestykseen.
 20. Paul Pogba

  Kyllä. Syksyllä muuten halutonta löngyttelyä kentällä ja päivytyksiä someen; ettei ole onnellinen.
 21. Paul Pogba

  Ehdottomasti mies alisuorittamaan jonnekkin muualle😏
 22. Siirtohuhut

  Ja tuskin ManUlla onkaan mahdollisuuksia saada Realin kaltaisia hankintoja, vetovoima on niin huono ja varmaan sekin ratkaisee paljon ettei pelata Mest.liigassa. Kuten aikaisemmin sanoin, joukkuetta rakennetaan kakkoskorin pelaajista ja toivottavasti vuosien saatossa saadaan sellainen runko kasaan että ykköskorin pelaajia alkaa seura taas kiinnostamaan. Mutta nyt pitää myös meidän fanien olla kärsivällisiä, pokaalit menee nyt toistaiseksi muualle.
 23. Siirtohuhut

  Hiljaista on vaikka pre-seasonin alkuun on vain pari viikkoa. Unitedin yllä leijuu tällä haavaa niin paljoa kysymysmerkkejä, etten yhtään ihmettele. OGS nimenä houkuttelee ani harvaa sellaista pelaajaa, jolla ei mitään tunnesiteitä seuraan ole. Parhaat pelaajat haluaa pois, viimeisimpänä Pogba avautui avoimesti Japanissa haluavansa uusien haasteiden pariin. Ja nyt kun seurassa on tehty strateginen linjanveto nuorien englantilaispelaajien ostamisesta, on huomattu ettei nämä Valioliigan keskikastin seurat niin helpolla luovukaan pelaajistaan, kun esim. AWB:stä pyydetään 60 miljoonaa. Mantereen puolella seura on toiminut jo pitkään vähän kuin ajopuuna ulapalla, seurajohdolla ei ole kunnollisia kytköksiä huippujalkapalloon --> neuvotteluissa menee aikaa ja valmiiksi vääristyneisiin hintoihin tulee useimmiten vielä "United-lisää". Tosin mahdoton nyt sanoa, keitä pelaajia United nyt tavoittelee saarten ulkopuolelta, sillä seuraan on yhdistetty käytännössä jokainen top5-liigojen pelaaja maan ja taivaan väliltä. Tilannetta auttaisi ensi alkuun teknisen johtajan tai jalkapallojohtajan roolissa oleva henkilö, mutta koska sellaista ei ole, on ihan mahdollista että siellä on taas epätietoisuutta managerin, skouttien ja johdon välillä siitä miten siirroissa kuuluisi edetä. Jos nyt verrataan tuohon Real Madridiin, niin onhan siellä vetovoima pikkuisen eri luokka kuin nykyisellä Unitedilla, ilman UCL-voittojakin. Silti mielestäni aika kuvaavaa, ettei ManUssa ole hankittu vielä yhtäkään ykkösjoukkueen pelaajaa, ja RM:lla kesän siirrot on käytännössä jo tehtynä. Ei nyt vielä paniikkiin mennä mutta en nostaisi odotuksia kovin korkealle. Varmaan tuo AWB:n siirto nyt saadaan ehkä kuitenkin pakettiin, sen jälkeen taas.. noh, katsellaan ja ihmetellään, kuten ManUssa on viime vuosina totuttu tekemään.
 24. Paul Pogba

  Pitäisiköhän tuon Pogban antaa mennä jotta nuo jokavuotiset huhut ja kohut rauhoittuisivat seuran ympärillä ja pelaajat sekä Ole saisi keskittyä uuteen kauteen rauhassa. Jos ei PPP kommentoi joka päivä jtn vihjailevaa niin sitten Raiola hämmentää koura ojossa odottaen provikoita taustalla. Tilanne on vähän kuin aikoinaan Beckhamin kanssa.
 25. Siirtohuhut

  Tottahan tuo onkin😅
 26. Milan 2018-2019, kuka on herra Elliot?

  Kun Leonardo lähti PSG:hen, niin jäi urheilutoimenjohtajan paikka vapaaksi. Nyt sitä paikkaa on fiksailtu Milan-legenda Zvonimir Bobanilla, joka on nyt kokonaan uudessa virassa nimeltään the Club's Chief Football Officer (CFO). Ja samalla Maldinista tuli uusi tekninen johtaja, the Club's new Technical Director.
 27. Ex-sinipaidat - kuka dominoi missäkin ja millä mausteilla.

  MAANANTAI 3.6.2019 World Youth Festival Toulon Lohko C: Guus Hiddinkin Kiina hävisi Irlannille 1-4. TIISTAI 4.6.2019 Maajoukkueet Ystävyysottelut: Radamel Falcao teki rankkarista Kolumbian kolmannen maalin Panaman kaatuessa 3-0. Juan Cuadrado syötti Kolumbian toisen maalin. Falcao ja Cuadrado pelasivat avausjakson. World Youth Festival Toulon Lohko A: Eddie Nketiahille maali ja maalisyöttö Englannin 2-3-tappiossa Portugalia vastaan. Nketiah pelasi koko ottelun. Espanja Segunda Division: Vitosen lopusta pelannut Sergio Tejera sai varoituksen Real Oviedon voittaessa Rayo Majadahonda 4-3. KESKIVIIKKO 5.6.2019 Italia Serie B, Relegation Playoffs, 1. osa: Harvey St Clair oli Venezian penkillä 1-2-tappiossa Salernitanan vieraana. TORSTAI 6.6.2019 UEFA Nations League Välierät: Nathan Ake ja Patrick van Aanholt olivat penkillä Hollannin kaataessa Englanti jatkojalla 3-1. Englannin Declan Rice pelasi 105 minuuttia. Maajoukkueet Ystävyysottelut: Filipe Luis pelasi 76 minuuttia Brasilian voittaessa Qatar 2-0. World Youth Festival Toulon Lohko C: Guus Hiddinkin Kiina voitti Bahrainin 4-1. PERJANTAI 7.6.2019 EM-karsinnat Lohko B: Andriy Shevchenkon Ukraina murjoi Serbian 5-0. Maajoukkueet Ystävyysottelut: Miroslav Stoch pelasi avausjakson Slovakian 5-1-voitossa Jordaniaa vastaan. World Youth Festival Toulon Lohko A: Eddie Nketiahille täydet minuutit ja varoitus Englannin 1-2-tappiossa Chilelle. LAUANTAI 8.6.2019 EM-karsinnat Lohko C: Varoitettu George Saville pelasi 69 minuuttia Pohjois-Irlannin hakiessa 2-1-voitto Viron vieraana. Lohko E: Chris Mepham pelasi koko ottelun Walesin hävitessä Kroatian vieraana 1-2. Lohko H: Didier Deschampsin Ranskalle 0-2-tappio Turkkia vastaan. Lohko I: Romelu Lukaku teki maalin ja Thibaut Courtois piti maalinsa puhtaana Belgian 3-0-voitossa Kazakstania vastaan. Lukaku pelasi 72 minuuttia, Kevin De Bruyne 68 minuuttia ja Thorgan Hazard koko ottelun. Steve Clarken Skotlanti voitti Kyproksen 2-1. Maajoukkueet Ystävyysottelut: John Obi Mikel urakoi täydet minuutit Nigerian ja Zimbabwen maalittomassa tasapelissä. SUNNUNTAI 9.6.2019 UEFA Nations League Pronssiottelu: Declan Rice oli penkillä Englannin voittaessa Sveitsi rankkareilla 6-5 maalittoman tasapelin jälkeen. Finaali: Nathan Ake ja Patrick van Aanholt olivat Hollannin penkillä 0-1-tappiossa Portugalia vastaan. Maajoukkueet Ystävyysottelut: Filipe Luis syötti maalin Brasilian murjoessa Hondurasin 7-0. Luis pelasi koko ottelun. Radamel Falcao ja varoituksen saanut Juan Cuadrado pelasivat avausjakson Kolumbian voittaessa Peru 3-0. Italia Serie B, Relegation playoffs, 2. osa: Harvey St Clair oli penkillä Venezian 1-0-voitossa Salernitanaa vastaan. Yhteismaalit 2-2, Salernitana voitti rp-kisan 4-2. World Youth Festival Toulon Lohko C: Guus Hiddinkin Kiina hävisi Meksikolle 0-1.
 1. Load more activity
×