Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Paul Pogba

  Ehdottomasti mies alisuorittamaan jonnekkin muualleūüėŹ
 3. Siirtohuhut

  Ja tuskin ManUlla onkaan mahdollisuuksia saada Realin kaltaisia hankintoja, vetovoima on niin huono ja varmaan sekin ratkaisee paljon ettei pelata Mest.liigassa. Kuten aikaisemmin sanoin, joukkuetta rakennetaan kakkoskorin pelaajista ja toivottavasti vuosien saatossa saadaan sellainen runko kasaan että ykköskorin pelaajia alkaa seura taas kiinnostamaan. Mutta nyt pitää myös meidän fanien olla kärsivällisiä, pokaalit menee nyt toistaiseksi muualle.
 4. Siirtohuhut

  Hiljaista on vaikka pre-seasonin alkuun on vain pari viikkoa. Unitedin yllä leijuu tällä haavaa niin paljoa kysymysmerkkejä, etten yhtään ihmettele. OGS nimenä houkuttelee ani harvaa sellaista pelaajaa, jolla ei mitään tunnesiteitä seuraan ole. Parhaat pelaajat haluaa pois, viimeisimpänä Pogba avautui avoimesti Japanissa haluavansa uusien haasteiden pariin. Ja nyt kun seurassa on tehty strateginen linjanveto nuorien englantilaispelaajien ostamisesta, on huomattu ettei nämä Valioliigan keskikastin seurat niin helpolla luovukaan pelaajistaan, kun esim. AWB:stä pyydetään 60 miljoonaa. Mantereen puolella seura on toiminut jo pitkään vähän kuin ajopuuna ulapalla, seurajohdolla ei ole kunnollisia kytköksiä huippujalkapalloon --> neuvotteluissa menee aikaa ja valmiiksi vääristyneisiin hintoihin tulee useimmiten vielä "United-lisää". Tosin mahdoton nyt sanoa, keitä pelaajia United nyt tavoittelee saarten ulkopuolelta, sillä seuraan on yhdistetty käytännössä jokainen top5-liigojen pelaaja maan ja taivaan väliltä. Tilannetta auttaisi ensi alkuun teknisen johtajan tai jalkapallojohtajan roolissa oleva henkilö, mutta koska sellaista ei ole, on ihan mahdollista että siellä on taas epätietoisuutta managerin, skouttien ja johdon välillä siitä miten siirroissa kuuluisi edetä. Jos nyt verrataan tuohon Real Madridiin, niin onhan siellä vetovoima pikkuisen eri luokka kuin nykyisellä Unitedilla, ilman UCL-voittojakin. Silti mielestäni aika kuvaavaa, ettei ManUssa ole hankittu vielä yhtäkään ykkösjoukkueen pelaajaa, ja RM:lla kesän siirrot on käytännössä jo tehtynä. Ei nyt vielä paniikkiin mennä mutta en nostaisi odotuksia kovin korkealle. Varmaan tuo AWB:n siirto nyt saadaan ehkä kuitenkin pakettiin, sen jälkeen taas.. noh, katsellaan ja ihmetellään, kuten ManUssa on viime vuosina totuttu tekemään.
 5. Paul Pogba

  Pitäisiköhän tuon Pogban antaa mennä jotta nuo jokavuotiset huhut ja kohut rauhoittuisivat seuran ympärillä ja pelaajat sekä Ole saisi keskittyä uuteen kauteen rauhassa. Jos ei PPP kommentoi joka päivä jtn vihjailevaa niin sitten Raiola hämmentää koura ojossa odottaen provikoita taustalla. Tilanne on vähän kuin aikoinaan Beckhamin kanssa.
 6. Yesterday
 7. Last week
 8. Siirtohuhut

  Tottahan tuo onkinūüėÖ
 9. Milan 2018-2019, kuka on herra Elliot?

  Kun Leonardo lähti PSG:hen, niin jäi urheilutoimenjohtajan paikka vapaaksi. Nyt sitä paikkaa on fiksailtu Milan-legenda Zvonimir Bobanilla, joka on nyt kokonaan uudessa virassa nimeltään the Club's Chief Football Officer (CFO). Ja samalla Maldinista tuli uusi tekninen johtaja, the Club's new Technical Director.
 10. Ex-sinipaidat - kuka dominoi missäkin ja millä mausteilla.

  MAANANTAI 3.6.2019 World Youth Festival Toulon Lohko C: Guus Hiddinkin Kiina hävisi Irlannille 1-4. TIISTAI 4.6.2019 Maajoukkueet Ystävyysottelut: Radamel Falcao teki rankkarista Kolumbian kolmannen maalin Panaman kaatuessa 3-0. Juan Cuadrado syötti Kolumbian toisen maalin. Falcao ja Cuadrado pelasivat avausjakson. World Youth Festival Toulon Lohko A: Eddie Nketiahille maali ja maalisyöttö Englannin 2-3-tappiossa Portugalia vastaan. Nketiah pelasi koko ottelun. Espanja Segunda Division: Vitosen lopusta pelannut Sergio Tejera sai varoituksen Real Oviedon voittaessa Rayo Majadahonda 4-3. KESKIVIIKKO 5.6.2019 Italia Serie B, Relegation Playoffs, 1. osa: Harvey St Clair oli Venezian penkillä 1-2-tappiossa Salernitanan vieraana. TORSTAI 6.6.2019 UEFA Nations League Välierät: Nathan Ake ja Patrick van Aanholt olivat penkillä Hollannin kaataessa Englanti jatkojalla 3-1. Englannin Declan Rice pelasi 105 minuuttia. Maajoukkueet Ystävyysottelut: Filipe Luis pelasi 76 minuuttia Brasilian voittaessa Qatar 2-0. World Youth Festival Toulon Lohko C: Guus Hiddinkin Kiina voitti Bahrainin 4-1. PERJANTAI 7.6.2019 EM-karsinnat Lohko B: Andriy Shevchenkon Ukraina murjoi Serbian 5-0. Maajoukkueet Ystävyysottelut: Miroslav Stoch pelasi avausjakson Slovakian 5-1-voitossa Jordaniaa vastaan. World Youth Festival Toulon Lohko A: Eddie Nketiahille täydet minuutit ja varoitus Englannin 1-2-tappiossa Chilelle. LAUANTAI 8.6.2019 EM-karsinnat Lohko C: Varoitettu George Saville pelasi 69 minuuttia Pohjois-Irlannin hakiessa 2-1-voitto Viron vieraana. Lohko E: Chris Mepham pelasi koko ottelun Walesin hävitessä Kroatian vieraana 1-2. Lohko H: Didier Deschampsin Ranskalle 0-2-tappio Turkkia vastaan. Lohko I: Romelu Lukaku teki maalin ja Thibaut Courtois piti maalinsa puhtaana Belgian 3-0-voitossa Kazakstania vastaan. Lukaku pelasi 72 minuuttia, Kevin De Bruyne 68 minuuttia ja Thorgan Hazard koko ottelun. Steve Clarken Skotlanti voitti Kyproksen 2-1. Maajoukkueet Ystävyysottelut: John Obi Mikel urakoi täydet minuutit Nigerian ja Zimbabwen maalittomassa tasapelissä. SUNNUNTAI 9.6.2019 UEFA Nations League Pronssiottelu: Declan Rice oli penkillä Englannin voittaessa Sveitsi rankkareilla 6-5 maalittoman tasapelin jälkeen. Finaali: Nathan Ake ja Patrick van Aanholt olivat Hollannin penkillä 0-1-tappiossa Portugalia vastaan. Maajoukkueet Ystävyysottelut: Filipe Luis syötti maalin Brasilian murjoessa Hondurasin 7-0. Luis pelasi koko ottelun. Radamel Falcao ja varoituksen saanut Juan Cuadrado pelasivat avausjakson Kolumbian voittaessa Peru 3-0. Italia Serie B, Relegation playoffs, 2. osa: Harvey St Clair oli penkillä Venezian 1-0-voitossa Salernitanaa vastaan. Yhteismaalit 2-2, Salernitana voitti rp-kisan 4-2. World Youth Festival Toulon Lohko C: Guus Hiddinkin Kiina hävisi Meksikolle 0-1.
 11. P√ĄIV√ĄN PELI !

  Kohta alkais Tikkurilassa kärkipään kamppailu kolmosta, kun TiPS kohtaa PK-35:n klo 19 alkavassa pelissä. Panokset on kovat, sillä nousu voi kumpaisellakin olla kiinni tämän pelin tuloksesta.. jännää !
 12. Huhuja (AC Milan)

  Voisiko Ivan Gazidis olla viel√§ vihatumpi Pohjois-Lontoossa? T√§m√§ siirto mahdollistaisi sen Arsenalin entinen toimitusjohtaja Ivan Gazidis ei juuri positiivista sanaa osakseen seuran kannattajakunnalta saa. Etel√§-afrikkalaisen katsotaan laajalti oleva syyllinen taloudelliseen ahdinkoon, johon j√§tti lontoolaiset, siirtyess√§√§n AC Milanin pomoksi. Mik√§li viime p√§ivien juoruissa olisi hivenk√§√§n per√§√§, voisi Gazidis-antipatia yh√§ nousta. Huhumyllyss√§ ollaan taas yhdistelty asioita maailman eri laidoilta, ja p√§√§sty ajatukseen, jonka mukaan viime kes√§n√§ Emiratesille saapunut Lucas Torreira saattaisi olla siirtym√§ss√§ Milaniin. Uruguaylais-keskikentt√§mies antoi maajoukkuekomennuksensa aikana lausuntoja kotimaansa Ovacionille. ‚Äď En tied√§, onko Englannissa juurikaan asioita, joista nauttisin. Italiassa asiat olivat paremmin. Englanti on kuin toinen maailma. Goonereiden suosikiksi varsinkin alkukauden hyvien otteittensa my√∂t√§ pelannut 23-vuotias t√§smensi viel√§ sopetumisongelmiaan. ‚Äď Kielimuuri est√§√§ minua kommunikoimasta joukkuetovereitteni, ja muiden ihmisten kanssa. On hyvin vaikeaa, kun ei pysty keskusteluun. Vauhtia AC Milan -huhulle antavat luonnollisesti seuran valmennuksessa tapahtuneet muutokset. Milanolaisten ohjat ottaa Gennaro Gattuson tilalle nimetty Marco Giampaolo ‚Äď joka oli Torreiran valmentaja Sampdoriassa. Uruguaylaismedian julkaisemat lyhyet lausunnot ovat melkoisessa ristiriidassa sen kanssa, mit√§ terrierim√§inen peluri on puhunut Lontoossa ollessaan. Arsenalin ja Torreiran v√§linen sopimus on voimassa vuoteen 2023.
 13. Huhuja (AC Milan)

  Jostain luin, että tämä Krunic on hankittu Jose Maurin korvaajaksi. Tässä on vertailua:
 14. Huhuja (AC Milan)

  Ensimm√§inen peliliike siirtomarkkinoilla tehty ja t√§n√§√§n on vissiin sopparin allekirjoitus edess√§. "Kuka" onkin sitten hyv√§ kysymys, sill√§ itsek√§√§n en ollut koskaan kuullutkaan t√§st√§ hankinnasta, joka on: https://en.wikipedia.org/wiki/Rade_Krunińá. Siirtohinta Empolillle 8M‚ā¨+bonukset ja soppari on 4-vuotinen. Viime kaudella Krunic teki ja sy√∂tti 5 maalia keskikent√§lt√§.
 15. West Ham ‚Äď siirtohuhuja, -uutisia, -vahvistuksia

  http://c.newsnow.co.uk/A/988739676?-19872:788 Siinä Markolle coveri
 16. Huhuja (AC Milan)

  Sky: Liverpool-toppari her√§tt√§nyt kiinnostusta Serie A -j√§tiss√§ ‚Äď vaihtuuko Englanti Milanoon? Sky Sport Italian mukaan AC Milan on kiinnostunut Liverpoolin Dejan Lovrenista. AC Milan aloittaa joukkueen uudelleenrakennusprojektin kes√§ll√§ ja seuran ykk√∂stavoite puolustukseensa on 29-vuotias Lovren. Milan vahvistaa muutenkin joukkuettaan, mutta puolustuksen vahvistaminen on seuran suurin tavoite kes√§n aikana. Milanolaisj√§tti ei ole tehnyt Liverpoolille viel√§ tarjousta Lovrenista, mutta aikoo tehd√§ sen sitten, kun seura varmistaa Marco Giampaolon saapumisen p√§√§valmentajakseen. Kroatian A-maajoukkuetoppari pelasi p√§√§ttyneell√§ kaudella ainoastaan 18 ottelussa loukkaantumisten ja muiden Liverpool-puolustajien vahvojen peliesityksien vuoksi. Lovren on edustanut Liverpoolia viiden vuoden ajan ja oli voittamassa muutama viikko sitten Mestarien liigaa seuran mukana Madridissa, vaikkei pelannutkaan ottelussa minuuttiakaan.
 17. Suomen A-Maajoukkue, yleistä asiaa

  Upea joukkue Suomella kasassa. Toivottavasti pelaajat pysyvät kunnossa ja yhteishenki säilyy. Kaikki on omissa käsissä tällä hetkellä, kunhan vain jokaiseen otteluun mentäisiin kuin viimeiseen otteluun.
 18. Suomen A-Maajoukkue, yleistä asiaa

  Huuhkajien ryhmitys Liechtensteinia vastaan:
 19. Siirtohuhut

  Kaverilla vielä englantilisä.
 20. Siirtohuhut

  Wan-Bissaka on myös Unitedin hankintalistalla ja Palace on jo hylännyt Untiedin £40m punnan tarjouksen,alle 60 miljoonan tuskin irtoaa.
 21. Earlier
 22. Huhuja (AC Milan)

  Italialaislähteet: Atlético Madrid nappaamassa AC Milanin espanjalaispelaajan 40 miljoonalla eurolla Nukkuva jättiläinen AC Milan on tällä hetkellä vaikeuksissa Euroopan jalkapalloliitto UEFA:n taloudellisten reilun pelin sääntöjen kanssa. Joukkueen tulee tasata tilejä ennen kesäkuun 30. päivää eli edessä on pelaajamyyntejä. Yksi todennäköisimmistä lähtijöistä on 25-vuotias espanjalaispelaaja Suso. Hän on tuoreimman jatkosopimuksensa myötä joukkueen parhaimpien palkattuja pelaajia ja hänellä on sopimuksessaan 40 miljoonan euron ulosostoklausuuli. Näin ollen hänen myynnillään olisi saavutettavissa suuri taloudellinen hyöty. Useiden italialaislähteiden kuten Corriere dello Sportin mukaan Suson todennäköisin ostaja on Atlético Madrid, joka on yhdistetty pelaajaan aikaisemminkin. Pelaajan lähtöhaluihin kerrotaan voimakkaasti vaikuttavan se, että AC Milan ei selviytynyt Mestarien liigaan ensi kaudella. Atléticossa hän pääsisi kyseiseen kilpailuun mukaan. Suso on edustanut milanolaisseuraa tammikuusta 2015 alkaen, kun hänet ostettiin Liverpoolista reilulla miljoonalla eurolla. Juuri päättyneellä kaudella hän teki Serie A:ssa seitsemän maalia ja antoi yhdeksän maaliin johtanutta syöttöä.
 23. Vahvistetut siirrot / sopimusuutiset

  Nyt vielä Rice ja W-Bissaka , niin on nuorta voimaa ja energiaa..
 24. Chelsea FC 2018/2019

  Hyvään analyysi LRM lta. Itse toivoisin että siirtokielto pysyisi voimassa . Omista lainapelaajista ja viime kaudella pitkään loukkaantuneista löytyy mielestäni riittävästi laadukkaita pelaajia ettei edes tarvitsisi lähteä siirtomarkkinoille vaikka hankintalupa olisikin. Varsinkin hätäostokset ovat Chelsealla menneet usein vikaan. Edellä mainittujen lisäksi voisi palata lainalta Kurt Zouma. Bakayoko on ilmeisesti halukas jäämään Milaniin. Ampadun erinomaiset kyvyt on nähty, mutta viime kausi meni loukkaantuneena tai penkillä. . Van Ginkel on vielä kunnolla näkemättä Chelsean paidassa, mutta potentiaalia miehessä on .
 25. Chelsea FC 2018/2019

  Eden Hazard Real Madridiin, Ruben Loftus-Cheek loukkaantuneena monta kuukautta, Callum Hudson-Odoi loukkaantuneena monta kuukautta ja viimeisimpänä Reece Jamesillä nilkka(?) sököksi maaottelussa. Life is good.
 26. Vahvistetut siirrot / sopimusuutiset

  https://www.bbc.com/sport/football/48556104 Juuri tällaista Pepsien sijaan. Kaverilla loistava ura edessä, jos kaikki natsaa. https://www.bbc.com/sport/football/48543408
 27. Siirtohuhut

  I want more............
 1. Load more activity
×